Nazywa się TibiaMe i bardzo rożni się od swojej PC'towej odpowiedniczki (zarówno grafiką jak i fabułą). Można ją pobrać tutaj, a samo konto tworzymy juz po zainstalowaniu aplikacji.
Gra wymaga połączenia z internetem.
Wersja do druku
Nazywa się TibiaMe i bardzo rożni się od swojej PC'towej odpowiedniczki (zarówno grafiką jak i fabułą). Można ją pobrać tutaj, a samo konto tworzymy juz po zainstalowaniu aplikacji.
Gra wymaga połączenia z internetem.
Słyszałem, że nie można tam przedmiotów przesuwać, podnosić. To prawda? Gdyby ta tibia nie była płatna to bym sobie ładnie popocinał ;d
Ta wersja tibii wcale nie jest platna, platne jest polaczenie z mobilnym internetem, ale to latwo pominac, gdyz wystarczy telefon z obsluga wlan
Ja wole normalna Tibie kiedys probowalem Tibie ME ale mnie jakos piksele na takim malym ekranie nie przekonuja
Kiedyś próbowałem w to grać, ale niestety się nie udało. Po pierwsze miałem za słaby telefon (nie było go na liście, która była na stronie zamieszczona) a po drugie to zabierało kasę a ja debet na koncie.
Czy to prawda ze mozna grac w tibieME w emulatorze telefonu ? Oczywiscie chodzi mi tutaj o emulator zajdujacy sie na komputerze :)
Tak można, ale juz lepiej grac w normalna tibie :]
wg. mnie to bezsens - przede wszystkim za mały ekran a o reszcie nie wspomne...
jednak zawsze to jakaś ciekawostka
Ma ktos moze jakies screnny z tej TibaME
Również kiedyś grałem, ale nie wciągneło mnie za bardzo. Wbilem bodajże 15lvl.
Wydaje mi się że gra nie jest godna uwagi. Już lepiej pograć w tibie na peceta
Taka dziwna ta TibiaME, a najlepsze jest to że Tibia na komórkę ma lepszą grafikę niż Tibia na PC'ta :P
Normalna Tibia Rules ;)
A nie jakies podroby, ktore ktos sobie kidys tam zrobil ^^
A co do tibii na komorke, mialem ale nie chcialo sie odtworzyc ;p
I tak najlepsza gra na telefon.
Wifi i jazda