-
Tibia ma już 13 lat?
Tibia - gra wymyślona przez trzech Niemieckich studentów informatyki - Stephana Börzsönyi, Ulricha Schlotta i Stephana Voglera.
Była projektem niekomercyjnym, lecz po kilku latach założyciele Tibii zauważyli że ich dzieło może przynieść dużo zysków i skomercjalizowali grę oraz wprowadzili opcję płatnego konta Premium.
-
Przez trzech studentów, Guido dołączył do teamu dopiero po paru latach.
-
Lecz teraz spierniczyli pvp system , w dobie kryzysu PACC jest drogi ( 100 zł...) , odchodzi coraz więcej ludzi , ale wreszcie zaczęli robić coś z botterami :)
-
Dzięki Mins, poprawiłem :]
-
To zmień, że przez trzech a dołączył czwarty.
-
No i mógłbyś dopisać, kiedy została Tibia wymyślona, bo pierwszym postem nie uzasadniasz pytania zawartego w temacie.
-
Moglbys tez dodac screen jak wyglądała kiedys i jak wyglada teraz
-
3 lata temu, jaka była tibia? 8.0? ~ 7... ~ ? Jak bylo 10sieciolecie powstania? xDDD
-
to akurat wiadomo ale o tym ze czwarty pozniej nie wiedzilem dzieki za info
-
Lol to już 13 lat, a pamiętam jak wczoraj jak świętowane było dziesięciolecie Tibii. Szybko ten czas leci.
-
Na poczatku myslalem, ze komus sie cos walnelo, bo dziesieciolecie zdawalo mi sie ze bylo rok temu ;p
Gram od tibi 7.5. tyle czasu oO
-
Ja gram od 6 lat w tibię heh. Ale przyznam, że poprzednia grafa jeszcze w tibii 7,6 była koszmarna. Chyba zmienili grafika ;d
-
No to jest juz starsza od przecietnego tibijczyka!
-
Można się w jakiś sposób dowiedzieć ile lat miała tibia w momencie wprowadzenia wersji 7.6?
-
Up można.
Wersja 7.6 (12 grudnia 2005r.)
Moja kariera się wtedy zaczęła :p