A więc zamierzam powrócić do gry i tu pytanie do graczy którzy botowali przed mass banami- czy skończyliście już botować, a może nadal to robicie mimo surowych konsekwencji? Zapraszam do dyskusji.
@Edit
Wiem że ankieta trochę pogmatwana :P
Wersja do druku
A więc zamierzam powrócić do gry i tu pytanie do graczy którzy botowali przed mass banami- czy skończyliście już botować, a może nadal to robicie mimo surowych konsekwencji? Zapraszam do dyskusji.
@Edit
Wiem że ankieta trochę pogmatwana :P
Ja tylko czasami ale daaawno temu botowałem a teraz wole powastowac kase niż nudzić się botując ;d
botowalem, botuje i bede botowal!
nie dostalem bana, jakby kto pytal mam ~80 lvl (moze takich nie banuja?) i nie boje sie ze dostane, bo to bedzie moj 1 :D
nawet jak dostane zrobie kolejnego chara, ew kolejnego itd.
ps. wiem ze to uzaleznienie
W prawdzie to tylko używam trzech funkcji: lh, mc, i x-ray. Kiedyś jeszcze używałem cavebota.
Ja po mass banach przestałem używać bota. Wole nie ryzykować :)
Moim zdaniem bardziej narażeni są gracze którzy latają np. na żółwie czy małpy i expią na samym bocie, niż ci którzy używają go tylko np. do trenowania mlvl czy coś w tym rodzaju.
Więc ja bez obaw po 2h sobie nieraz pobotuję mlvl moim palkiem ;)
Bana się nie boję :)) Świat mi się nie zawali.
Heh, jakoś mnie nie dziwi, że większość w ankiecie zaznaczyła, że botowała nie dostała bana i botuję dalej - zresztą robię tak samo, ale niedawno już przestałem grać na rl :P
@2UP
Nie wiadomo kto jest najbardziej narażony, nikt jeszcze nie wie jak działa ten ich system :P
Botowałem dostałem bana na jednym charze, zrobiłem dwa inne i tak jakoś bocik leci. Jednak na maincharze nigdy nie będę bocił, bo jednak było by go trochę szkoda. Dadzą mi bana to wrócę ze zdwojoną siła.
kiedyś botowałem, lecz przestałem, powodem nie były mass bany lecz to, że skile zrobiłem i już nie potrzebowałem xD nie zamierzam juz bocic :(
Jak botowałem, to tylko mlv, skillowanie i czasem cavebot na rooku na ratach jak mi się nie chciało ;>
A teraz jak dobrze licze to już ponad 20k osób zbanowanych przez ten ich nowy system
Widzę różnicę graczy online na serverach na których gram, więc wole nie ryzykować =]
Moja odpowiedź to: Chociaż nie dostałem bana to po mass banach zaprzestałem botowania
@edit
ahh..
przez przypadek zaznaczyłem nigdy nie botowałem i nie botuje xD
Fail Xd
Pozdro
wielu moich znajomych dostało bany za botowanie. mimo banów botują oni dalej, zostawiają tibie i idą grać na podwórko w piłkę xD ja robie tak samo, kto chce grać uczciwie to niech gra, uważam że to każdego indywidualna sprawa.
Jak dadzą mi bana płakać nie będę
Właśnie postawiłem na slimach :)
Bociłem Boce i Będę bocić bo sie nie boje konsekwencji
Jeszcze w mojej karierze 3-letniej nie dostałem bana :)
Jak narazie pol botuje, a pol gram manualnie. Bana nie dostalem i nawet jak go zlape to leje na to. Jade 3mc i zobaczymy jak to bedzie przy nastepnej fali banow ; p
W trakcie przedostatniego mass bana gralem recznie, w polowie free okresu zaczalem masowo botowac, po ostatniej fali nie dostalem bana - botuje dalej, moze nie mozna tego nazwac botowanie bo logam na max 5h dziennie czasem na 1h jak mi sie chce; )