~~
Wersja do druku
~~
Krok w tył.
Moim zdaniem to po prostu zniszczy całe pvp, które przecież teraz jest bardzo dobre zbudowane. Nie widzę sensu w tych zmianach.
w tył i to daleki :p ale w sumnie chuj mnie to i tak gram na non-pvp
Raczej tak, wojny były są (na razie) i powinny być. Można by jakoś się dogadać żeby były, nie wiem...hmm... np: Fioletowe Wojenne Skulle.
Działałyby tylko jak się umówi wojnę i to wszyscy zaakceptują (no i nie ma takich konsekwencji jak Black Skull)
#down: Aż tak nie przesadzaj. Co było złego w poprzednim update? Że Kazo i F Hills jakoś normalnie wyglądają?
Zipper
Krok w tył,jest to po prostu zalosne co oni wyprawiaja,malo im,dlaczego majstruja przy PvP,jak ktos nie chce wojen niech na Non-PvP spier****
Ja zakonczylem przygode z tibia przy ostatnich aktualizacjach,naprawde bylo warto.
Tył i huj...
To już nie będzie mmorpg...
To prawda. Jesli kazdy otrzyma fraga, to wojny niebeda mialy sensu. Tibia upada. Niedlugo upadnie do konca. Na pewno wielu czolowych garczy odejdzie, dla nich pvp to jedyny cel gry, a jesli to utraca...
Cipsoft fail. Wyjdziemy na ob zabijemy 2 osoby i w defensa zeby nie miec rsa? albo zabijemy 5 i w defensa? hahaha kurwa nie moge z tego ciekawe co jeszcze mozna zepsuc w tak malo rozbudowanej grze no wyobrazni to im nie brakuje do tego
no, to pozostają otsy :* tnx cipsoft, teraz 30k graczy więcej dla nas!: )
no, ale imo ob i tak będą, tylko będą sobie pt dawać; d wiec nie pierdzielta; ]
imo niedlugo bedzie albo kolejny teaser albo po wprowadzeniu update'a wymysla cos i wypuszcza patcha
Noto nas niemile zaskoczyli ;(
Od tibi 8.0 cipsoft ma non-stop fail :D
Twoje pytanie zdaję się być retoryczne.
Już dawno pożegnałem się z Tibią, ale teraz można jej powiedzieć jeszcze większe BYE old tibia.
Ja walczyłem w wojnach ponad 3 lata z małymi przerwami. Dla mnie to był sens tej gry, właśnie rozważam odejście całkowite. A pytanie nie było retoryczne bo chyba ktoś to musiał poprzeć... A 2000 postów w 1 dobę nie przekonało cipsoftu !! Tak czy tak szkoda że tak właśnie tibia kończy jak ograniczona do expienia gra.
Aqualek
Chyba "W" bo to kraina nie? pozatym Tibii (2 i)
Popraw to, jestem Modelatorem, powinienes dawac przyklad.
Uwazam ze przegieli i to ostro... Zero wojen... PK teamy tez troche odpadaja... Cipsoft zrobil wielki blad, znow straci mase graczy. Chociaz polowa dalej bedzie nawalac ze juz nie bedzie grac a zaraz wbije na swojego chara.
Chociaz pomysl z tym ze mozna kontatakowac podoba mi sie bardzo.
Gram na non-pvp wiec ze tak powiem zwisa mi to. Czekam na dalsze zapowiedzi update.