Tomurka zdobył dziś 1.050.779.800 (słownie - miliard pięćdziesiąt milionów siedemset siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset) pkt expa :) Pierwszy Polak z 400 poziomem.
Gratuluje :)
Wersja do druku
Tomurka zdobył dziś 1.050.779.800 (słownie - miliard pięćdziesiąt milionów siedemset siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset) pkt expa :) Pierwszy Polak z 400 poziomem.
Gratuluje :)
http://img24.imageshack.us/img24/7017/400jzo.jpg
Gz myslalem ze andree bedzie 1
No co tu dużo gadać, gratulację i tyle.
Siedzenie 5-10h dziennie dało efekty.
Jeden siedział 5h, potem drugi, trzeci....
TOmurka... największy noob na servie.
Pamiętam z czasów jak grałem.
Nieudolnie próbował mnie trapować na frostach.
Co ktoś do niego nie napisał to inny ovner....
Nigdy go nie lubiłem ale gratulacje bo to nie lada wyczyn nawet jak na kilka osób xD
no brawo, tylko screena zjebał ;d
ciekawe czy bedzie grac jeszcze ?
Nie orientuje się teraz w takich sprawach, bo już nie gram, ale szczerze mówiąc to myślałem że ten 400setny poziom osiągnie ktoś o kim już wcześniej było głośno.
No ale cóż, pozostaje pogratulować.
No cóż, zaskoczyliście mnie. Dawno nie patrzałem na lvl ludzi i myślałem, że 400 ma LP, reszta max 350. A tu takie zaskoczenie... xD
No cóż, gz!
Pamiętam, miał swoim MS'em obok mojego domek, gadałem z nim dosyć często, wyniósł się po jakimś czasie, Tomurką miał wtedy lvl 77~.
Teraz się dowiaduje że gadałem z najwyższym lvlem w tibii, looz.
#down
E tam, kilka cyferek pomyłki, Pr0 plejerze.
każdy dobrze wie, że oni grają we 2 czy 3 (bracia? chuj ich wie) ale i tak hm... gz ?
GZGZGZGZGZGZGZGZGZ 400 lvl wooh ja też będę taki miał ;o
Teraz trzeba gonić dziada paulistinhe.
Serdecznie mu gratuluje tego :) a po za tym mieszka koło mnie to tym większe GZ :) po za tym słyszałem plotkę że grają w 4 ale to tam nic :D
Pozdro.
No nic pozostaje mu tylko pogratulować, mi szczerze mówiąc znudziło by się. Nie ważne czy sharował (a kto teraz nie sharuje : D), ważne, że wbił. Teraz tylko pozostało gonić Lorda~. Btw. koleś mieszka niedaleko mnie ; o