Dziś ja, moje noobchary oraz dwóch kumpli dostali w tym samym czasie bana. Czyli kolejna fala banów. Zaznaczę, że wszyscy korzystaliśmy z BlackD, więc wcale nie jest ono takie super...
Wersja do druku
Dziś ja, moje noobchary oraz dwóch kumpli dostali w tym samym czasie bana. Czyli kolejna fala banów. Zaznaczę, że wszyscy korzystaliśmy z BlackD, więc wcale nie jest ono takie super...
Imo blackd jest super, tylko to nowe oprogramowanie Cipów do wykrywania botów jest lepsze :) To nie wina blackd, bo z tego co wiem to na każdym bocie dostałbyś teraz bana ^^
Pozdro
no to jestem w ciemnej D(*^( >.<
miałem dzisiaj knajta na afku na slimach pstawić ;/
a co z TibiaAuto? W miare to bezpieczne? czy już nie?
###up
niekoniecznie
przed łatką bociłem i bana nie mam xD
Też przed chwilą wróciłem do domu, patrzę ban .... nosz ... a za tydzień miałem aktywować pacc'a :<<<
Today, 5103 Tibia accounts have been punished for using unofficial software to play during the last weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. Therefore, complaints about these punishments are in vain.
Wszystko mówi samo za siebie :)
ja mam NG
W tym tygodniu zrobilem nowego knigta na bocie 30 lvl i 60/60
i pallkiem skilluje teraz
i bana nie dostalem narazie xD
nonono, 01.04.09 20:00 Candia: 719 players
lool
zwykle o 20 to byla kolejka 70osob+ xD
02.04.09 12:30 Candia: 424 players
dziekuje za brak kolejek :D ^^
ja juz nie boce na szczęście i juz nie zamierzam :>
Akken
Account banished until May 02 2009, 1X:2X:3X CEST because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Ban na postaci zrobionej od 1-44 99% afk na balckd. Epic fail polega na tym, że nie minął dzień, jak aktywowałem pacca.
JA 3 : 0 CIPSOFT xDDDDDDDD NEXT Bany Nie dla mnie ! xD
Nie złapali po raz 3 ;] a miałem z 6 acc puszczone ;]
3 fale banów przetrwane :) Postac to 100% bot. Bot ElfBot NG :) Więc ich system nie jest zbyt dokładny.
Heh, pierwsze 2 fale banow udalo mi się przetrwać lecz tym razem oberwało mi się na 30 knighta którym bociłem przez 3 dni zaraz po drugiej fali banów :D i nie logowałem się na tą postać od 3 tygodni
Jakiś dziwny wybiórczy system banów mają...
Mój kolega ma 2 postacie, ~68 knight wybotowany w 90% i 62 ed na którym bota raz postawił na robienie icycle
Knight przetrwał już 3 fale banów, druid zbanowany dziś ^^