Jak długo oczekiwany przez samego Lorda'Paulistinhe jak i przez nas (niektórych) ;] jedynie pozazdrościć :) gratz LP ;D
Załącznik 112608
Załącznik 112793
Wersja do druku
Jak długo oczekiwany przez samego Lorda'Paulistinhe jak i przez nas (niektórych) ;] jedynie pozazdrościć :) gratz LP ;D
Załącznik 112608
Załącznik 112793
wielkie gratz dla niego !! . moze i botowal moze i gral duzo manualnie wazne ze ma taki lvl :)
Dla niektórych to będzie prezent pod choinkę hahaha (nie mówię że dla mnie ;p)
Jaaa, supcio.
To się "chłopaczyna" ucieszyła ; o
A ma może ktoś ss z jego awansem? ;>
Bo myślę, że się powinien tą nowością podzielić, w końcu to pierwsze osiągnięcie na taką skalę.
Brawko,wszyscy gratulujemy mu,może i grał na bocie lecz liczy się efekt!
SS?Może i nawet bot mu wbił i nie zdążył zrobić :P
No gratulacje dla niego choć bot za niego to zrobił :p i jak wszyscy czekam na screena ;)
no prawda niektórzy to przezywaja jak by to oni wbiali ten lvl
a tak po zatym to wielkie gz dla niego
a więc nasz brazylijskie kolega posiada 6065 punktów życia, 1995 punktów many oraz 10270 cap,1050779800 doświadczenia, aby awansować na kolejny poziom musi zdobyć 7940200 expa.
No to LP sprawił sobie niezły prezent ;> Może włożył kompa pod choinkę, patrzał na napis 'You advanced from level 399 to 400!' i mówił "Merry christmas" ^^ Wielkie GZ dla niego.
@Down
OMG jedna literka i już wielkie halo ?
Brawo, wreszcie. :D Bardzo mi sie podoba jego podejscie do tej gry, szkdoa tylko ze pvp ma bardzo slabe, bo tak to bylby wielkim graczem :D
prezentu sobie na choinke nie zrobił bo w brazylii chyba prezenty sie dostaje w Boże Narodzenie rano :)
No gratulacje:) Nawet jeśli bocił to jego sprawa :P Jeszcze raz gratulacje w końcu to 1 osoba z takim level.
gratulację!
Trzymajcie screena ^^
#edit jak ktoś chce w pełnej jakości to pm
PVP ma słabe bo tak to jest jak całe życie na bocie i później nie umiesz grać.
Jak ma umieć grać jak nie wyrabia sobie skilla na pvp. Jakby dużo pekował do by był kozak. Ale nie wiadomo czy ma bota. Podobno ten screenshoot z 11mglvl to jakiś fake, po co miałby się przyznawać do bota jak by mógł dostać jeszcze za to bana. Może nie boci i jest maniakiem zresztą jakby cały czas botowal do by go zabijali bo wiedzieli że jest na bocie. Po prostu jest maniakiem i ma całe życie przy kompie to nie znaczy ze bot, zreszta na filmikach widać że nie używa bota bo bot go nie leczył od razu, tylko dopiero jak LP się skapnął i złapał refleks dopiero zaczął sie leczyć, zresztą tak to jest jak ciągle przy kompie sie siedzi nie umiesz tak szybko myśleć.
No to co ze brazyl, Rolandinho też brazyl co szanuje go jak i Paulistinhe. Po prostu zazdrościcie Paulistinhie ze tak szybko expi i ma taki lvl przecież on gra już ponad 5lat to wcale nie jest tak krótko.
Zastanawiacie się ile osób zagląda teraz na tibia.com patrząc na niego jaki ma już lvl, bo ja robię to codziennie, nawet wieczorem o tym pomyślałem i postanowiłem stracić kase z komórki i wejśc na neta przez komórke i sprawdzic czy już wbił ten 400lvl.
Pozdro dla niego!
Poniżej strona z jego fotami z rodziną i nie tylko :))
http://images.google.pl/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN
Znalazłem film jak dobija 400lvl a potem ss z 399 na 400lvl
Oczywiście trzeba miec tibia cam lite 2.4(znajdziecie w googlach)
vamos ver.cam