-
Nurek i kobiety
Witam was, drodzy czytelnicy tego zacnego forum ^.- . Czas na moją 3 historie Xdd. Więc jest ona o moim 21 sorcu, który ma ciekawą przygodę, która zresztą musicie ocenić sami. Nicki innych uczestników wymyśliłem.
Jak zawsze wstałem rano, około godziny 7:00 czasu tibijskiego. Postanowiłem, że pójdę wbić 22 lvl. Wyjąłem ze skrzynki moje niebieskie wdzianko, w dłoń złapałem smoczą rózge i poszedłem poza miasto. Dzień był pochmurny, lecz nie padało, pomyślałem więc ze muszę pierw coś zjeść. Poszedłem na beary i wolfy, aby z ich mięsa zrobić śniadanie. Po uczcie wybrałem się nareście na porządny hunt potworków, aż nagle jakaś nieznajoma osoba pisze mi na privie...
Johny: Nurku! pomóż mi! Moja rodzinę porwał jakiś zły smok!
Nurek: Co? Gdzie! Jak?!
Johny: Tu nieopodal polanki z jagodami, ma swoją jamę zły zielony smok, zwany Smokiem Gwałcicielem.
Nurek: Wybacz za głupie pytanie.. ale dlaczego akórat Gwałciciel?
Johny: Gdyż porywa on tylko kobiety.. a te które wróćiły.. niebyły już dziewicami..
Nurek: CO? O nie.e nikt poza mną niemoże odbierać kobietą dziewictwa!
Johny: Więc jak, pomożesz mi?
Nurek: Oczywiście, odrazu biorę się za robotę!
Przed wyprawą na złego smoka, postanowiłem wydać moje ciężko zarobione pieniądze na mana i health potiony. Droga była bardzo długa, mimo iż było to kawałek stąd, pełno węży, robactwa, aż wkońcu dotarłem do celu. Wchodząc do jaskini zauważyłem wiele stringów i staników leżaczych na ziemi, pomyślałem ze wiele kobiet musiało cierpieć w tej jamie. Użyłem czaru światła, żeby było w jaskini jaśniej, i poszedłem przed siebie. Ku końcu mojej drogi zauważyłem kilka kobiet w klatce, wszystkie były nago! Podbiegłem do jednej, a ona powiedziała mi tak:
Kobieta:Nurku! Pomóż nam!
Nurek: Pokaż mi gdzie jest ten smok!
Kobieta: Jaki smok? Tutaj niema żadnego smoka!
Nurek: Jak niema smoka ?!
Kobieta: Jest to zły czarnoksiężnik, który przemienia się w smoka, i porywa nas.. a co z nami robi to już chyba wiesz.
Nastąpiła krótka cisza, aż nagle pojawia sie czarnoksiężnik.
Czarny: Hahaha! Kolejny śmiałek który chce mi kobiety zabrać!
Nurek: Nie tylko je zabrać, ale i Ciebie zgładzić!
Czarny: Heheh dobry żart, no ale teraz muszę się Ciebie pozbyć!
Nurek: Zobaczymy!
Włączyłem czar many, przygotowałem runy śmierci, i czekałem aż zły czarnoksiężnik rozpocznie atak. Walka trwała bardzo długo, aż do wieczora. Gdy nagle mój ostatni pocisk śmieci zgładził czarnoksiężnika.
Nurek: I co teraz buraku jeden? Kto jest lepszy? Jestem od Ciebie fajniejszy!
Czarny: Ty skur....
Nie zdążył dokończyć słowa, którego nie znam do dzisiaj. Chwyciłem kobiety, i użyłem czaru teleportu do miasta. Wszyscy byli szczęśliwi, rozpoczęła się impreza. Wkońcu jakieś trąbki, podchodzi do mnie sam król Tibianus III.
Tibianus: Nurku, za Twoje dzielne czyny awansuje Cie na Mistrza Magów.
Nurek: Dziękuje Ci królu!
Tibianus: Nie, to ja dziękuje. A teraz robimy impreze!!
Ja, zmęczony po bitwie, biorę ciepła kąpiel w wannie, gdy nagle słysze jak ktoś chodzi po moim domu.. Złapałem różdzke, i czekam, do mojej łazienki wchodzi jakaś kobieta, i mówi, że czas na nagrode.. Dalszej części wam nieopowiem bo to nie związane z Tibia :P Dziękuje bardzo za czytanie mojej opowieści :))
-
Dotrwałem do końca, ale opowiadanie jest do niczego. Więcej w nim erotyki niż bohaterstwa. Król takiego miasta jak Thais napewno nie podszedł by i nie powiedział "Impreza!!!". Do tego nie daje sie więcej niż jednego znaku, jeżeli już to "Impreza!", a nie "Impreza!!!". Mieszasz czasy. "Biorę kąpiel", "Jak zawsze wstałem rano".
2/10
Zupełnie Ci to nie wyszło. Przynajmniej moim zdaniem. Nastepnym razem staraj sie lepiej.
Pozdro
Fixty
-
Opowiadanie w twoim stylu xd . Trochę zboczone ale śmieszne. Drażni mnie to, że cały czas mieszasz dwa style: tibijski i RPG.
Jeśli miałbym oceniać dałbym 8/10 xd
-
Fajna fabuła, trochę erotyczna. Mieszasz dwa rodzaje pisania. No fajnie Ci wyszło :) Mi się podoba te opowiadanie. 9/10
-
Fajne fajne, tak jak mowie nagorze , troche erotyczne :D
Ale i tak fajne ,
8/10.
Pozdrawiam, Dzony.
-
Haha xD Fajne ;P Ale tylko jedna weszła? ;/ Eh, szkoda troszkę. 9/10
-
Dość śmieszne ale jak już piszesz w stylu rpg to do końca .Nie wyszło ci to trochę. Ale gratuluje humoru
Daje 4/10
-
Fajna opowiesc:d moze ja dokoncze koniec :D
Weszła młoda piekna ksiezniczka i powiedziala czas na nagrode i dala ci słoik pelen ogorkow :D pozdro
8/10 :)
Calkiem przyjemnie sie czytalo:P
-
Ciesze sie ze niektorym sie podoba :P Ale nastepne opowiadanie bedzie dluzsze, ladniejsze i wogole z sensem. Nad tym siedzialem 20 minut nad nastepnym planuje z 1h. Dzieki za komentarze:)) oby tak dalej!
-
Zal witam ze chciałeś napisać fajne rpg ale poco tam health potiony?
1/10
-
Fajna mieszanina różnych stylów 8/10. Pisz więcej takich opowiadań! ;)
-
Mnie sie podoba. Prawda, że z podtekstami, ale wyszło to opowiadaniu na dobre ;]
8/10, ale liczę, że następne będzie dłuższe ;]
-
Jedyna rzecz fajna w tym opowiadaniu to "Smok gwałciciel"...
Reszta jest denna. Zle ci to jakoś wyszło :| Nie trzyma się zbytnio kupy i w ogóle dziwne...
2/10
-
Boże, klawiatury powinny być na zezwolenie...
Denne, debilne i na dodatek NIE śmieszne wypociny niewyżytego11 latka. Rozumiem, że opowiadania mogą być w każdym stylu, ale to zawiodło od pomysłu po wykonanie. Może i za ostro oceniam, ale na następny raz napisz coś pełnego, z fabułą, z normalnym humorem.
-
Opowiadanie całkiem całkiem...
Sporo erotyki.
Mam pytanie, jak te kobiety siedziały w tej klatce nago to co robił ten czarnoksiężnik? Walił se? Robił kompot? Był w kiblu?
Jak mogło byc sekretem że smok to czarniksiężnki skoro kobiety wracając do miasta opowiedziały by że to nie jest smok tylko czarnoksiężnik.
Opowiadanie nawet ciekawe.
Troche naciągnięte było jak czarnoksiężnik padł od OSTATNIEGO twojego strzału ale ja sie nie mieszam bo wiem że jak sie pisze opowiadanie na szybko to nie myśli sie o wyszystkim prawda???
9/11 ;D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pozdro