-
Wasze Tibia.pic
Tutaj prezentujcie wasze tibia.pic jesli zostaly utwozone po przeczytaniu tego poradnika
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=281614
Pamiętaj umieszczając swoja pracę tu raz nie smiecisz forum, dwa możesz się pochwallić innym
Proponuje w ten sposób:
Własciciel:
nazwa:
Screnny: (przydało by sie kilka np. main screen i game screnn, do tego pare detali)
wiec zapraszam do zabawy, bo w koncu ile mozna grac w tibie..
Pozdrawiam
# jest to temat zbiorowy dla skorek które napewno powstaną
mam nadzieje że sie rozwinie i temat i wasza twórczość
Pozdrawiam Pikso
Uwaga!
Od teraz (28.07.09) jeśli ktoś wkleja screen ze skinem, którego tu nie było, MUSI wkleić też link do owego skinu, by inni też mogli go używać. Nie potrzeba tu przechwalania się, kto ma lepszego skina, tylko pomocy koleżeńskiej :) Cybuch.
-
Pamiętaj, że żeby wykorzystać pracę użytkowników musisz mieć ich zgody ;)
-
2 załącznik(ów)
kurde w rzeczywistosci inaczej to wyglada :/ tylko niewiem czemu nierowno sie wkleilu moje mamutki ;( ale porawie i bedzie gites! a jok!
-
@up możesz powiedzieć gdzie edytje się guziki "Enter Gamne, Options, itd.?} Bo ty masz okrągłe, więc musiałeś je zeedytować... Możesz na screenie zaznaczyć które to jest do tego edycji?
PS. Kto wie jak dodać polskie litery? Da się, tylko nie wiem jak podmienić za co...
-
To chyba nie ten temat ale jakbym chciał zamieścić u siebi prace pana 2Up
-
2 załącznik(ów)
A oto mój skin do tibi
download hxxt://speedyshare.com/314751919.html
zamiast xx wpisac tt
-
Lepiej by było jakbyś usunął napis "World of Warcraft" ale ogółem fajna... daje 8/10
Screen jest z OTS?
-
tak z otsa Orion RPG 8.11 zrobię lepszego skina moze tak o 23 będzie gotowy (to ma byc world of warcraft bo to jest styl wowa :P)
-
Fajna ta skorka tylko troche obrazek taki dziwny.
Off topic
Nie szkoda ci kasy na itemy z tego ots;/ :d
-
1 załącznik(ów)
Nowy skin na podstawie grafiki z wowa
do tibi 8.11
download link hxxp://speedyshare.com/988418957.html
do tibi 8.20
download link speedyshare.com/754205272.html
zamiast xx wpisac tt
miłego grania :)
@EDIT poprawiłem parę błędów
-
No no całkiem ładnie wyszlo daje 8+/10 :)
Dopracuj Detale i bedzie Super
Pozdrawiam
-
-
ładne logo ahh zebym ja takie miał 10/10 logo 4/10 wygląd, razem 6/10
-
Możecie pokazac na screenie w którym miejscu należy zmienić przyciski "Enter Game, Options itd." oraz gdzie edytuje sie wygląd okien rozmów(wy macie inny kolor) oraz jak jest ten pasek do przewijania to gdzie edytuje się ten pasek...? NP chce żeby w tym pasku nie był taki zwykły tylko np. Arrow i sie go przesuwa na zielonym tle czy coś... Gdize to zeedytować
Ps. Jak w tle niczego nie ma to znaczy żę w skinie tego nie będzie? Bo chiałbym zmienić te przyciski na takie z przyciętymi rogami...
Ps.2 Wikt możesz mi wysłać na maila([email protected]) ten napis Tibia? Bo ja go jakoś nie potrafię oddzielić od tego orginalnego okna... Wyślesz mi?
-
@up edycie przyciskow dodalem w poradniku
@PS1 jesli dasz cos przezroczystego na tło gry mozliwe ze bezdie widac tapetę
@PS2 pokombinuj a dasz rade :)