. .
Wersja do druku
. .
Ogólnie ciekawa przygoda, co prawda znalazłem parę literówek, ale to nic. Bardzo dobrze że przedmioty opisywałeś po polsku, źle wygląda opowiadanie typu "Zabiłem hero i wyleciał fs i crown helmet!!1!". Tu zaś z "bohaterów" poleciał hełm koronny, miecz płomieni, dwa czerwone kawałki materiału i kilkaset miedziaków. Gratuluję. 9.5/10
Pisz więcej.
Mi sie podaoba . Ciekawe jak i trzymajace w pewnym momencie w napieciu. Daje 9/10.
Ładna przygoda podoba mi się
10/10;P pisz dalej bo jednak Ci to wychodzi (nie to co mi, ale pomysł podobno miałem świetny)
Bardzo ciekawe opowiadanie
Podobały mi sie te zwroty typu "wkurwiony" itp. :P
Pisz wiecej :)
8.5/10
Byłem pierwszy. Pierwszy wpadłem na pomysł żeby pisać w tym stylu.
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=254342
A tak to błędów od chuja, oszczędź waćpan, wstydu nie rób. Przepuść to przez Worda.
Przygoda niezła ale jest też trochę literówek np poniewał itp
Powiesz mi co to szatański hełmofon?? xD
Sory ale Pożyczę twój podpis ;>
Jeśli pierwsze opowiadanie to nawet nieźle:
Po 1-Pisz bez przekleństw bo to tylko "rypie" opowiadanie
Po 2-demon przywołał. 4(jednym???O ule wiem w tibii się one niszczą) rzuty szurikenem i demon leżał już<--- leżał już???wtf?Może tak: "4 rzuty szurikenami i czerwona bestia leżała już nogami do góry"
3,5/10 =/
W następnym popraw sie!!!
Hmm pieszesz bardzo ... ciekawie (tak to dobra słowo) przyjemnie się ciebie czyta właściwie jedyna nad czym musisz popracować to żeby nie było tylu powtórzeń czyi barwniejsze słownictwo a i przepuść następny text przez worda znajdzie szybko literówki
9+/10
Nie, nie, nie, nie, i jeszcze raz NIE pisz dalej!
Robisz tyle błędów ortograficznych, że szok... I zapamiętaj NIE Z CZASOWNIKAMI PISZEMY ODDZIELNIE!!!
Boże...
No cóż, tamto było ostro, a teraz łagodnie <lol>.
Drogi pogromco bohaterów...
Troszkę za dużo błędów ortograficznych, ale fabuła była taka sobie, godna małej pochwały. Hm, opowiadanie 6/10, powodzenia...
-.-
Swietne opowiadanie , (pomijajac kilka bledow ortograficznych etc. ) Pisz dalej bo widac,ze ci wychodzi ziomus. Pozdro!
9/10
super historyjka 10/10 konkretne orty 2 xD
No nie najlepiej :/ "Weszedłem"? Co to kurwa jest? xD A te przekleństwa dodają klimatu, fajnie że pomieszałeś RPG i uliczny styl. Pisz więcej, ale następne op. bardziej dopracój.
Elo
Hm moze tak...
Czytalo sie niezle, moglbys pisac wiecej. ;)
Gryza tylko te niepotrzebne wulgaryzmy <ale przeciez zaminienie ich nie jest problemem>.
Nie bede sie czepial literowek i bledow stylistycznych, poniewaz mozna przejrzec tekst i je poprawic ;D.
Pisz dalej, a gdy wreszcie cos napiszesz wyslij link na pm ;).
@Off
Grasz jeszcze Arnim? ;P
@Edit
Klimat? Te przeklenstwa raczej go odbieraja :) <nie biezcie mnie za jakiegos sztywniaka xD>
Za duzo przeklenstw, stanowczo ;x humor nie za smieszny [dla mnie], ORRRTY. Ale fajnie rozwiazales jak przedstawic netkicka - ogolem imo 6/10