Witam. Zapraszam wszystkich do wklejania zdjęć, waszych postaci na Elysi :] To ja zaczne i na dobry początek wkleję avans na 30 lvlik :)
Wersja do druku
Witam. Zapraszam wszystkich do wklejania zdjęć, waszych postaci na Elysi :] To ja zaczne i na dobry początek wkleję avans na 30 lvlik :)
Gralem kiedys na elysi ale ten swiat zabardzo mi sie nie spodobal, a ss jest najs, pokaz skile itp.
mój kolega gra na elysi więc może da screny, jego name Zaridus.
Mogłbyś dac więcej fotek gdy zakładasz swój temat, bo jak narazie to nie ma co oceniać. I znajdz kogos kto będzie z tobą prowadził temat (jezeli niemasz w swoim zapasie duzej ilosci fot).
walic warna elysia to najglupszy swiat opanowany przez swe i pa/pk 30lvl pk wiec nawet nie graj i tak bedziesz hunted za lvl
Chlopak dostal wanred posta. p.s nie ma co oceniac lvla 30... rozumiem 60 czy cos to juz bym tez swoja wkleil
Na Elysi pykałem dawno, dawno temu ale dam stare screeny (jeszcze z PACC-em :)) i jedno aktualne.
Najstarsze zdjątko:
http://img246.imageshack.us/img246/8049/uo0032qw2.jpg
Tutaj historyczne zdjęcie ... kilka minut później zostałem bezczelnie ściągnięty na jedno UE od 108MS-a :) G Arm wypadł :(
http://img292.imageshack.us/img292/5674/uo0068arj4.jpg
Gdzies miałem fotke jak full beggara kończyłem ale nie moge znalezc ;/
A tu aktualny stan postaci (sprzed 10 minut, zalogowałem sie na starego chara)
http://img138.imageshack.us/img138/1...ztytuu6sm8.png
W Tibie juz nie gram, bo za bardzo nie mam czasu a rodzice narzekaja na oceny :(
No... ładnie , ładnie - ale co tak mało tych ssów , i wogóle taki temat skapciały...
GZ Aster Warrior , lecz nie mniej jednak - niewiem dlaczego , ale ten tamat długo nie przetrwa... A wiecie dlaczego?
1. Na początek tematu (Autor) dostał warna za pierwsze zdjęcie...
2. Mało ludzi w temacie...
3. Nawet 2 stron niema...
4. Większośc ludzi nie gra na Elysii - bo są tam hordy Pekerów , oraz można dostać hunta za praktycznie nic...
To tyle odemnie , a foteczqi ocenie na 6/10 - ze względu na świat ;/
Pozdrawiam !
Teraz juz czasy masy pekerów mineły ... powodem jest używanie SD dopiero od 45lvla. Dopiero jak upierdolili sorców/drutów (8.0) to powstało This Is How We Do to zaczął się mass pking. Ale, że znałem tam prawie wszystkich to mnie nie ruszali xD Nawet tym charem w Falling Legion (najlepsza POLSKA gildia) ale nic tam za bardzo nie robiłem (dołączyłem po wojnie) a potem odrazu odszedłem i chyba to był dobry krok bo miałbym teraz hunta na 150k...
@Ci co narzekaja na PKerów.
Chyba nie widzieliscie nigdy innych swiatów, ludzie.
Na Grimerze mozna spokojnie expic, ale BR tam rządzą więc praktycznie ciągle łapie się hunty (do 50k ale za to naprawde czesto)
A na Furorze? Grałem tam na 7.9 chyba i by zabic mnie (33ED) przyszedł 45MS wraz z 55RP chociaz mógłby mnie zabic sam jak chciał xD Na Elysi chociaz jakos pekuja z "muskiem"
oto moj druid jak wbilem 35 mlvl
Załącznik 27134
a tutaj moj knight jak przekroczyl 0,5 mln expa(niestety niedlugo potem musialem go sellnac z powodu hunta;/)
Załącznik 27136
wypasne SS i zycze dalszych Advensow :)
Dobre sski tylko troche malo
Dla podtrzymania tematu, żeby nie umarł.. :P Wrzucę sska :P Ostatni awansik. Pozdro !
EDIT !! OD TERAZ WSZYSTKIE POSTY O TREŚCI "WYPASNE SS ONEONEOENE !!! DAWAJ WIECEJ" REPORTED ZA NABIJANIE POSTOW
Fajne Ssy dawac more :)
Ludzie ja wrzucam screeny, a nikomu sie nawet obejrzec ich nie chce...