Witam,
jako iż udzieliła mi się świąteczna atmosfera, postanowiłem zrobić Wam prezent i do downloadu trafił właśnie Tibia Exp Counter w wersji dla najnowszej Tibii >>klik<< : )
Wesołych Świąt! : )
aari^^^
Wersja do druku
Witam,
jako iż udzieliła mi się świąteczna atmosfera, postanowiłem zrobić Wam prezent i do downloadu trafił właśnie Tibia Exp Counter w wersji dla najnowszej Tibii >>klik<< : )
Wesołych Świąt! : )
aari^^^
Uu wreszcie :P przyda mi sie bo ostanio tak sobie zapisuje wyniki expa :]
Fajnie, szkoda tylko, że jak weszło update to byłem w szpitalu ;-( Chciałem to wszystko zrobić pierwszy! ;-)
Miło z twojej strony. Ten Exp Counter jakoś szybciej trafił do downloadu niż poprzednie wersje.
Pozdrawiam,
Defozo
Przydatny programik :)
Widzę, spleen, że pomimo problemów z czasem nadrabiasz zaległości ;)
bardzo dobry programik na pewno sie przyda ! :)
Bardzo dobrze, że powstał pod 8.1. Bardzo dobry i przydatny program... dzięki.
nareszcie ;]
Hehe, w tegoroczne święta spleen szaleje!
Dzięki za te wszystkie boty ;>:>
Widzę, że ostatnio bawisz się w mikołaja ;d
EDIT
@2down
to liczy ci ile do lvla brakuje expa i jaki masz exp/h
Pozdro Jajco~
Nooo ciekawe jak z efektywnością mojego expienia :]
Do czego służy ten program bo nigdy go nieużywałem ???
Ludzie czego sie pucujecie i posty nabijacie? Po chuj nam ten program ? Przecież tą opcje ma każdy gówniany bot do Tibii. Nie zrobiłeś kurwa wiele, po prostu wziąłeś starego Countera i zmieniłeś trochę kodu i to wszystko... Ale kurwa i to nam potrzebne.... i tak sie obijasz i każdy o tym wie i nikt już nie liczy na te Twoje pożal się Boże TBI.
@2up
o rly?
A TEC nie ma nawet jednego dnia (nawet 10 godzin).... Jakoś Tibia Auto nie ma exp/h o ile się orientuje....Cytuj:
TBI GG 8.1 [Tibia 8.1]
Ściągnięć: 17130
Tibia Black Ice v0.1 (8.1) dla Tibii 8.1
Ściągnięć: 21267
Tibia Exp Counter 8.1 [Tibia 8.1]
Ściągnięć: 168
@down
ta, ale te boty są płatne, a niektórzy (tacy jak ja) nie mieszają kasy z rl na jakąś fikcje, którą można mieć za friko, czyli nie wydają kasy na boty, które po jakimś czasie tracą swój sens (albo koniec licencji, albo odechciewa się gry).
Pozdro Jajco~
Hey tibia auto pokazuje 14k/h a exp counter 20k/h ktore jest bardziej wiarygodne ? xD