Witajcie
Powracają tak lubiane przez Was forumowe Walki Artystów. Tym razem prowadzić je będzie Loney. Wszystkie szczegóły dostępne są Tutaj
Wersja do druku
Witajcie
Powracają tak lubiane przez Was forumowe Walki Artystów. Tym razem prowadzić je będzie Loney. Wszystkie szczegóły dostępne są Tutaj
Ha, zobaczymy co z tego wyjdzie - niech wygra najlepszy? ;d
Varen, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powodów zaistniałej sytuacji:
1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.
co to?; o
tadek369, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powodów zaistniałej sytuacji:
1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.
PS dlaczego nie mam uprawniwn i pan up też
dołączam się do pytania pana up. u mnie tak samo wyskakuje :( o co chodzi??
@up & 2up
Nie macie skilla, ja tam wszystko widzę : O
@topic
No fajnie, mam nadzieje, że walki artystów nie upadną z tego powodu co zawsze, właściwie mam nadzieję, że w ogóle nie upadną.
@down
No : O
A wiec :
*Mysle, ze polowa wezmie udzial i wyrazi chec udzialy w Walkach.
*Chyba nagrody sa jak najbardziej zachecajace byscie prezentowali jak najwiekszy poziom.
*Wszystkim zycze powodzenia i do dziela !
A to tak na zachete 'To nie walka czyni z nas artystów, to sztuka nakazuje nam walczyć ...'
Pozdrawiam,
Loney.
Powinno juz dzialac : )
bym się chętnie zgłosił ale nie miałbym jak zrobić prac bo gimpa się uczę dopiero a nie mam pełnej wersji photoshopa ;(
@Seth
Wystartujesz z praca podobna do aktualnego signa? ;d;d;d;d
@topic
Wezme udzial, tylko musze sie dogadac z lunejem o jakis pozniejszy termin (najlepiej okolo wrzesnia) ;o
Btw. Prowadzenie walkprzez zinca, suxilo na potege ;d
No powiem szczerze od dawna o tym marzyłem, żeby walki zostały reaktywowane mam nadzieję że wywalczę chociaż rangę (Ps. będzie można zrezygnować z koszulki na rzecz rangi? :D) No więc do środy rodacy.
Hmm... Nagrody niczego sobie ; o warto sie sprawdzić.
Ciekawe, nie widziałem ich więc sobie pooglądam :).
No i niech wygra najlepszy...
hmm jestem ciekaw jakie tematyki tym razem sie trafią.(mam nadzieję że będzie więcej humorystycznych tematów a mniej takich sztywnych i nudnych tak jak ostatnio(przynajmniej ja je tak odebrałem))