13:15 GM Exilya on Unitera [2]: there never has been a spike sword quest on rook, it's for decoration
Spotkałem dziś GM oczywiscie zapytałem o spikesword quest usłyszałem to co powyżej.
Co o tym myślicie ?
Wersja do druku
13:15 GM Exilya on Unitera [2]: there never has been a spike sword quest on rook, it's for decoration
Spotkałem dziś GM oczywiscie zapytałem o spikesword quest usłyszałem to co powyżej.
Co o tym myślicie ?
Ze klamie. GM to byl zwykly gracz a nie jakis admin ktory stowrzyl to mape. Guwno prawda.
powiedzial tak tylko zeby pewnie nikt go nie porobwal zdobyc chociaz wiadomo ze i tak kazdy by chcial
Może to jest prawda albo może gm chce utajnić go bo chce pewnie żeby gracze sami odkryli czy to prawda czy nie.
Ale on może nawet nic nie wiedzieć bo nie jest adminem
imho sam to napisales ; )
Ooo, wczoraj repotrowalismy goscia za bota i wlasnie ona sie zjawila :p
A co do tego co powiedziala, to nie wierze. GM nie jest Godem, moze Ci powiedziec tyle co tutor, to troche inny gracz :p Choc pewnosci nie mam...
Poza tym watpie, zeby powiedziala, czy jakis quest istnieje, czy nie, quest spoiler'a przeciez Ci nie poda...
@elo melo rowne zero xD, dla ciebie by sie slownik przydal.., a to topicu moze to ty napisales, nie ma scrina nie ma wiary ;P
Pewnie to co powiedzial jest prawdą poniewaz CipSoft jest przeciwny rookslayerom... Twierdza ze Rookguard to wzspa ktora ma naucyzc grz nowzch graczy...i dobrze robia ''
pewnie bujda ;] według mnie spike sworda KIEDYŚ ktoś zdobędzie o ile nie zdobył ktoś jush ^^
Poprostu powiedział swoje zdanie,on tyle wie co zwykli gracze.
@2 up
Name: GM Exilya on Unitera
Sex: female
Profession: None
Level: 2
World: Unitera
Residence: Rookgaard
Last login: Jul 16 2007, 12:47:42 CEST
Position: Gamemaster
Account Status: Premium Account
Więc raczej to nie jest zwykly gracz ;p
@topic
Albo mówi prawde, albo mówi tak dlatego żeby ludzie nie zostawali na rooku. W końcu CipSoft nie lubi Rookslayerów ;p
pzdr ;]
Ja wierzę, że spike sword na Rooku jest do zdobycia.
Po co inaczej byłaby tworzona przez cipsoft cała legenda, że kiedyś miał go ten na mostku, ukradł go Cipfrend... itd.
Oni nas utrzymują, że ten Spike Sword istnieje żeby ludzie PACC kupowali.