Słyszałem że można było kedyś latac na tej miotle ( Witchesbroom - dostępna z questu Blood Herb) nie różni się wyglądem od zwykłej miotły. A teraz jest jakiś quest który udostępnia możliwśc latania. Czy to prawda ?
Wersja do druku
Słyszałem że można było kedyś latac na tej miotle ( Witchesbroom - dostępna z questu Blood Herb) nie różni się wyglądem od zwykłej miotły. A teraz jest jakiś quest który udostępnia możliwśc latania. Czy to prawda ?
widziałem screena ze starej tibi (baaardzo starej) na ktorym kolo latał na miotle.
teraz to niemożliwe, chyba że cipsoft zrobił taki quest ale nikt o nim jeszcze nie wie...
wg mnie teraz to legenda
@down
niestety nie ale widziałem go niedawno na tym forum, ewentualnie poszukam w necie
Masz moze ten screen ?
mam ten screen ale nie moge wysylac zdjęć ani linkow bo nie mam 100 postów:(:(:( moge na maila wysłac.
Michal wbij to na jakas strone z zdjeciami i daj niepelny link
teraz ta miotla to juz tylko zwykla ozdoba. za latwy quest by latac se muc
wzuc na foteka.pl
i z linka wywal http://
img248.imageshack.us/img248/9765/broomflyqh1.jpg
wpiszcie to jako adres w wyszukiwarce powinien sie SS wczytac
;ooo
Skąd masz tego SS'a?
Jestem bardzo ciekaw, czy będzie można jeszcze latać :) żeby tak :D
Witchesbroom bedzie podobno sluzyć ma do wykonania questu na addon dla outlifu eskimosa ktory został dodany w tegorocznym update :)
Michał to jak mozesz to powklejaj kilka zdjeć z ta stara tibia jeżeli jest tam pokazane jak koles lata na tej miotle.
Mi sie zdajze ze kolejny mit...
Ohohoho ;d
Latanie na miotle ? Aż dziwne ...
Ale jeśli to nie fake , to fajne demony były wtedy ;D
Outf też srogi , to sadełko na brzuszku ...
Wygląda jakby ta miotła była jakimś skuterem wodnym
Pozdro xD