Oto solucja SpikeSword questa w filmie :) ja go jeszcze nie zrobiłem bo nie mam wszystkich "DZIWNYCH" ciał potworków :)
youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078
Wersja do druku
Oto solucja SpikeSword questa w filmie :) ja go jeszcze nie zrobiłem bo nie mam wszystkich "DZIWNYCH" ciał potworków :)
youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078
pewnie znów jakaś ściema.. obejrze i dam edita..
@Edit
ee tam, zdaje mi się że to fake.. jak wy uważacie? ;>>
OooOOO...ciekawe, ciekawe ... nie można określić za bardzo czy to jakiś fake czy nie, więc zobaczę jeszcze raz xD
#edit
A jednak fake ;]
Zamiast says pisze mowi xD
LOL...
Nie wiem co napisać ;pp
Jak tak dalej pójdzie to będzie na youtube spoiler do WHQ .
GZ ..
O kurwa omg jesli to prawda to normalnie, nie umiem tego opisac jak podnmieta
edit
fake??
:(((
ja to mam z YouTube niechacy sie znalazlo :P Wiec nie mowcie ze to jakis moj OTS....
Skad wziac te wszystkie ciała?
I jakie sa potzrebne?
Name: Shadow Rex
Sex: male
Profession: None
Level: 17
World: Inferna
Residence: Rookgaard
Last login: Jun 18 2007, 18:53:20 CEST
Comment: (\(\
(>'.') Pozdro!
(~(")(")
Account Status: Free Account
Istnieje taka postac i co ciekawe dodal ten filmik tego samego dnia co gral;>
Moze to mowi zamiast says jest jak sie ma spolszczona tibie:>?
Ciekawe... Film cokolwiek ciemny, nie wiele widać co robił ;s
Ale może to działa. Kto wie.
lipa ... obejrzyj jeszcze raz dokładnie, a zobaczysz że to fake ;]
Kurde super;) ja chyba to sprubuje zrobic;D jak moj qmpel rookslayer wejdzie na tibie:D a jak nam sie uda to juz rook nie bedzie taki fajny i beda tylko same SoF ;/
@edit
Jednak fake poniewaz:
Mino Mag wali z energy field's ktorych nie uzyl,
Koles wali w niego srednio hity 10-20,
I w ogole zamiast "says" pisze "mowi" to raczej ots ale ten skrypt gdzie zdobywa golden key jest super(moze prawdziwy...)
To mi teraz tylko powiedzcie jakim cudem na tej czaszce był ogień jak z FFa, jak nic na niej się nie pokazało, żadnego deada, a był kursor, jakby coś było przenoszone ..
Nie jestem pewien do tego, bo to już drugi filmik z ss, jednak ten jest pełniejszy, bo filmik Kreusa jest tylko do momentu teleportu, a twój do sali z ssem :)
Jak ktoś up napisał, tak samo można zrobić na jakimkolwiek otsie i napisać dobry skrypt :)
A dokładniej w którym momencie widzisz, że fake .. ?Cytuj:
Dymek_sc napisał
#edit
o wybaczcie, teraz zauważyłem, że na czaszkę wylano krew ;oo
O.K To jest Fake. Dlaczego ? To proste:
1. Jak gościu coś piszę to zamiast "Shadow Rex says" pisze "Shadow Rex mowi", czy coś takiego.
2. 17lv nie walił by Mino Maga po 45, 25 LOL. i zużył na tym tylko około 5 manasów. Sunrise na 50lv pewno z 5 gościu ledwo by go rozwalili.
Czyli to jest na bank jakiś ots.
Edit:
3. Jak on używa G keya i wchodzi przez fieldy piorunujące(lol xd) do przedpokoju Mino Maga, to czas jest przyszybszony. U nas mija 4s to u niego 20s i tylko 1 hita po 20 dostaje od fielda ??
4. 70% uważa, że w pokoju Mino Maga są boxy. Mój kolega z real podobno je widział, tak więc gdzie one są?
5. Mino maga na 6 hitów po 40, 20 itp. rozwalił ?? GZ
Brakuje jeszcze tylko, że akurat z Mino Maga poleciał mu Brass Armor. To jest na 100% fake. Skoro wszyscy 40lv+ nie mają SSa, a taki 17lv ma ?? xd lol
Raczej Fake .. Ponieważ zamiast " say " jest mówi .. Tak mi się wydaje ..
Albo ?!?!?!
hxxp://xxx.tibia.com/community/?subtopic=characters .. O.O 17lvl mino maga . Coś nie tak.
xx = tt/www . Pozdrawiam.
@UP
Na filmiku widac że rzuca ciała mino, trolla, orca, wolfa, deera i spidera.
Chyba to nie fake ale mam chara na infernie więc jak ten ziomek będzie to zagadam do niego i dam edita. Czego on użył na tej czaszce ? Krwi czy life fluida? I czy ta czaszka też musi mieć inną wagę tak jak inne ciała ? Wie ktoś może?
@edit
Sory, teraz zauważyłem że jest zamiast "says" jest "mowi" ;/