Jestem ciekaw czy elven set jest to stara wersja dragon scale mail i dragon scail legs?? Bardzo ciekawe, podobno w różne sposoby ludzie mówią że to można wyjaśnić, prosze was o odpowiedz, ponieważ jestem bardzo ciekaw co wy o tym myslicie...
Wersja do druku
Jestem ciekaw czy elven set jest to stara wersja dragon scale mail i dragon scail legs?? Bardzo ciekawe, podobno w różne sposoby ludzie mówią że to można wyjaśnić, prosze was o odpowiedz, ponieważ jestem bardzo ciekaw co wy o tym myslicie...
lol chyba nie eleven, tylko elven (elficki) ;)
Btw. opcja "szukaj" nie boli
forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=145171&highlight=elven+set
Z tego co pamiętam elven set i lady set, to wymysł ots'ów... nigdy nie było czegoś takiego na RL tibi.
Rzeczy typu Elven Set, Plasma Shield sa typowym wynalazkiem otsów. Elfy nigdy nie miały nic wspólnego ze smokami, chyba że na jakiejs wojnie. Najpierw uzyj opcji szukaj (to nie boli) a potem pytaj. Użytkownik post wyżej troche mu sie chrzani, w skarbcu w Kazordoon leżą Dragon Scale Legi...
No to przepraszam... W kazzodorn byłem ostatni raz kilka miesięcy temu, więc miało mi się prawo coś pochrzanić.
Pokaze wam cos co zobaczylem przez przypadek link do filmu
The Life Of: Lifely Sorcerer
hxxp://youtube.com/watch?v=CCuzbf4DoSE
xx=tt
w 30sec widac jak na ziemi lezy elven armor :D
Oj noobki, noobki. Elven Seta nie ma, ale Lady Set istnieje. Wypada on z potwora (Orc Warlord) podczas najazdu Orc'ów na Femor Hills oraz na Thais. Nie jest oczywiście powiedziane, że z każdego Orc Warlorda poleci akurat. Jest to już ustalone losowo.
@up3: No racja Plasma Shield'a nie ma, ale jest za to Tempest Shield, który wypadał podczas najazdów po Zimowym Update.
A czym się różni Amazon Set od Lady??
@up
Tym że lady Set Jest z ots, a Amazon Set z Real/Globalnej tibi:)
elven set występuje na ots'ach tylko :P
Nigdy nie słyszałem żeby ktośgo posiadał na real, a wogóle elven armor to stary dsm.