Czy UE ma na każdej kratce takie same obrażenia ?
Załóżmy, że stoję 6 kratek od puszczającego z UE, a mój kolega 1 krate obok niego. czy ja dostanę słabszę obrażenia ?,np. on dostanie za 760 a ja za 721 ??
Wersja do druku
Czy UE ma na każdej kratce takie same obrażenia ?
Załóżmy, że stoję 6 kratek od puszczającego z UE, a mój kolega 1 krate obok niego. czy ja dostanę słabszę obrażenia ?,np. on dostanie za 760 a ja za 721 ??
obrażenia są najprawdopodobniej losowe. Nie zależne od pozycjii ...
Losowe , w jakims przedziale np 400-500 , a nie 1-666.
A , i najczesciej nie roznia sie o wiecej niz 100 hp.
na 100% Ci nie powiem ale z tego co wiem to każdy czar obszarowy(gfb wavy itp) mają jednakowy hit , który moze byc modyfikowany np tylko przez czyjs def(ale to w przypadku hitu z exori gdze hit jest fizyczny a nie od czaru) czyli wszyscy powinni z UE dostac za tyle samo
Od kiedy mlv zmniejsza obrazenia od sd ^^??
Obrazenia, mozna zniwelować Stone skin amuletem, lub elven amuletem.
Edit: Z e mort lecą mniejsze hity jak ma sie dobre eq, testowałem.
Up.@Canopus
Bzdura.
Walnij kogos 10x z sd jak ktos ma eq i 10x jak nie ma eq na sobie. Na 58 lvl z eq 218 best- bez eq 250 z sd przy 56 mlvl wiec wiem cos o tym. Ue ma zaleznosc od eq ale w bardzo niewielkim raczej w strasznie malym stopniu. Jak masz maly lvl i lvl to czemy nikogo z sd nie trafisz? :> Bo ma Eq i sie sd nie przebije... sproboj na 8 lvl i 15mlvl 50Ek trafic z eq... GL
pozd.r.
@2up
Wmawiaj sobie to dalej. Nie gram na pvp wiec nie moge udowodnic.
@topic
Na kazdej kratce takie same, zalezy od arma celu.
Czar jest na kazdą kratke losowy :)
Przy runie SD np,: nic nie pomoze chyba ze mana Shield bo nawet Blased Shield ci nie pomoze ze skille 100/100 ;p
losowo na kazdy sqm ss ktory to potwierdza xd(moj xP)
http://img251.imageshack.us/img251/1104/000893co7.jpg
Na każdej kratce jednakowo,ale jeśli jesteś bez eq to dostaniesz więcej niż w eq -.-, tak samo jest z mortem i z sd -.- więc nie wypowiadajcie sie że mlv ma coś do tego xD
mi sie wydaje że to od eq zalerzy