Jak donosi CipSoft, na niektórych niemieckich serwerach mogą pojawić się lagi/kicki/freezy. Spowodowane jest to problemami z łączami prowidera CipSoftu, który już pracuje, by wszystko wróciło do normy.
Wersja do druku
Jak donosi CipSoft, na niektórych niemieckich serwerach mogą pojawić się lagi/kicki/freezy. Spowodowane jest to problemami z łączami prowidera CipSoftu, który już pracuje, by wszystko wróciło do normy.
No , a przynajmniej powiedziane kiedy może nastąpić poprawa??
No to żeś "niusa" zapodał....
Pochodzi on z CZWARTKU, i wtedy napisali "at the moment". I rzeczywiście w czwartek były spore freezy...
Dzisiaj jest niedziela... Mogliście sobie już tego niusa darować...
P.S. A jak już chcecie pisać koniecznie wszystkie news, to lepiej napiszcie że przywrócono oficjalne forum...
@klimeksto
przywrócono oficjalne forum i spartolono sekcje community.....(a to news!!^.-):P
@klimeksto
przywrócono oficjalne forum i spartolono sekcje community.....(a to news!!^.-):P
@UP
Może nie darować, ponieważ np. na Askarze i Lunarze dalej kicki i liczne lagi ;/. Mam tylko ogromna nadzieje, że to naprawią lada dzień, bo mnie chyba fifron trafi na fotelu. I odrazu mówie nie jest wina moje dostawcy internetu.
Jak nie wiuna dostawcy neta to co? Ja mam chello i lagow wcale nie mam... to niby co ja mam inne polaczenie z servem cipsoftu ?Cytuj:
Madcore napisał
widze ze jestescie na bierzaca prawie:P news z kilku dni wstecz ale dobrze ze chociaz napisaleisice wogle o tym a tak pozatym lagi sa teraz masowe ja gram na kyrze ;p i lagi mam czasami takie ze z 2-3 min sie ruszyc niemoge
u mnie dziś tez sa za--biste lagi tzn na HARMONI
Na securze kilka dni temu przez 20 minut się nie można było zalogować, ale teraz już jest chyba wszystko okej:).
lagi sa tylko na niemieckich serverach i maja je uzyszkodnicy neo i tegopodobnych netow. wina jest prawdopodobnie polaczenia niemiec i polski [ niektorych, - tych z ktorych korzysta neostrada np.] i poki tego nie naprawia to mamy lagi ;//
No to super!
Czasem wejdę na chwilę na Thorię to przez 3 minuty się wylogować nawet nie mogę ;/
Mam nadzieję, że do ferii wszystko do forym wróci ;)
Dzis padlem od 22 druida a mialem 43 lev teraz 41 :(( PLZ FAST !! musze nadrobic !!
OMG Umieram na Securze :/ Można co najwyżej pobić pojedyncze potwory, ale o mass expie np. na EF zapomnieć mogę... BTW: Obsidia to niemiecki świat?
ja to do Azazela i Jogi86 napisalem jak tylko wyszlo... ale jakos nie pofatygowali sie zeby to umiescic...:S