-
loot z Wyvern?
Jak napewno wiekszosc z was zauwazyla w dziale Potwory pisze ze z Wyverny leci Crown armor. Ja huncilem na nich dosc dlugo i zlootowalem w sumie pare wandow, ksiazek, e-brange, p-boltow, saphire i ten dwarven beard ale nieslyszalem zeby ktokolwiek zlootowal c-arma lub nawet p-legi! Czy to prawda czy poprostu moderatorzy przepisali to co jest na erig.net? Btw. slyszalem na trade ze ktos z tego v-shielda lootnol ale niemam na to dowodow. Jesli ktos cos wie niech pisze ;p
ps: wiem ze taki temat juz byl ale gdzies sie posial to musialem zalozyc nowy.
-
imo c arm z tego potworka to jakaś bujda ;<
pozatym c arm z takiego gówna to troche przesada...
-
Moj kumpel zabil ich okolo 150 i zadnego crown arma..
-
Bajki....
Nie leci żaden c arm....
-
na erigu pisze ze bardzo rzadko wiec nigdy niewiadomo ^^
yyy a co z p-legs?
-
p legsy sa w miare tanie, a wiec nie wierze aby wypadaly rzadziej niz raz na mniej wiecej 300... A co do C arma to chyba przesada.
-
powiedzmy odrazu że jeszcze e plate leci ; )
-
ja wywern zabilem kolo 300-400 i p-legs niepolecialy...
-
http://tibia.erig.net/Wyvern wszystko o wyvernie :) i nie widzialam zeby jakis c-arm lecial ;s
-
Na all stronach czytałem że wypada ale z kolegą graliśmy zabiliśmy ich troche z 4-6h siedzieliśmy i 0 c arm ani p legi.
Puzniej szliśmy do miasta ale jakiś gosciu niusł loot z nich i były tak p legi czy to możliwe nie wiem.
C armor - to tak jak by mnie zabił Ferumbras w Carlin ;D
P legi - możliwe ja nie przecze
ale oba w 1 locie "CUD"
-
hah, czyli na erigu juz zmazali :D kolejny mit obalony
-
pawel 1992? lol i naap
Jesli uwazasz ze wywern to gowno ... to jestes dziecko neo ;] pewnie masz 30 druta i wastujesz sd na to gowno ... zeby ubic... ubiles cudem jednego i kozak... Wez lepiej swoją łopateczkę i zmien piaskownicę (inne forum... najlepiej dla dzieci ;))
P.S Z Wyvernow nie leci c arm... zrobilem moim 57 ms, hunta całą noc i ani jednego... więc koniec tych bzdur...
-
Omg
Ehh nie wierze ze leci c arm chociaz zjebali loota teraz z tych nowy potrowrow leci DSM tak jak c arm z hero !;/ bezsens!
-
Dobra dobra erig wszytko wyjasnia:
Loot: 0-67 gp, 0-3 Dragon Ham, Gemmed Book, 0-2 Power Bolt (semi rare), Plate Legs (semi rare), Emerald Bangle (semi rare), Wand Of Inferno (rare), Small Sapphire (rare).
Wiecie ludzie co to semi rare?
Żeby nie było że "oemdzi a ja lotłem wanda i to też jest hipersupervulrare!!11oneoneraz!"
Częstość wypadania rare zależy już od waszego fuksa.
Ja hunciłem 7 godzin 83 knightem ze skillami 103/99 wyverny i loot był mniej więcej taki:
40 PB,2x Plate Legs,jakieś 35k,60 Drag Hamów.
Dziwię się ze nie lootłem WoI bo z waszych postów wynika że leci to często ale to był mój pierwszy hunt wyvern.
@BTW Mody mam nadzieje że mój post dużo wnosi, więc apeluje, by każdy kto pod moim postem napisze "C-arm nie leci""P legi lecą!"
czy coś w tym stylu łapie 30 pkt lub coś, bo to się nazywa karmienie trolla.
Mam nadzieje że pomogłem
Pozdro
@dziorroo
-
Wiem że plate legi leciały z wyvka na teście (dla tutorów, wtedy jak wyvek dawał chyba 800 expa)
ale o c armoru nic nie wiem (może ta info z testa)
ja zabiłem bardzo dużo wyvków i tylko troche gp duzo p boltów woi książek i tych pierścionków
btw. jak by lecial c armor to by był bardzo tani a bardzo wiele ludzi by go miało (wali mnie to i tak nosze dsm) :P