-
Milk!
Witam :>
To tak. mam pytano gdzie dokladnie ale to bardzo dokladnie respi sie mleko w mino hell. Czy mógłby ktos zrobic SS'ka jak za 10 sekund mialby je zbierac do viala. Prosiłbym o bardzo szczegołowy opis. Bardzo duzo osob mowi ze po prostu tam sie repi to mleko ale ja chyba za bystry nie jestem. A... i jeszcze jedno ile tak mniej wiecej ono kosztuje ;]
Prosze modkow o niekasowanie tego tematu gdyz w mitach rookgaardu go niema ;]
-
Mi sie wydaje ze chodzi ci o goblin hell ijest to z questu na rooku nie wiem cyz my o tym samym ale to jest w zakladzce questy. Jesli o to chodzi.
-
.
mleko na roku mozna z questa zdobyc na goblin hell(pacc)
-
Z tego co wiem respiło się koło bear roomu, ale teraz już go nie ma.
Zostaje Ci tylko goblin quest
-
O! Wielkie dzieki ;] oczywiscie nagrodze zasłuzonych xD
Widac ze sie myliłem co do mleka. Pojebało mi sie goblin hell z mino hell(dobrze ze nie z hell gate xD )Jeszcze raz dziekuje.
Aha... jakby ktos mógł to niech napisze ile tak to mniej wiecej kosztuje :> Tylko prosze nie pisac nic w stylu: ,,to zalezy od swiata..." itp -.-' na rooku prawie zawsze ceny wachaja sie w tych samych granicach. Po prostu gdy nie masz nic do powiedzenia to wyjdz xD ;]
PzDr ;)
-
Myśle, że za około 50 gp 1 vial spokojnie kupisz, mi się zdarzało,że byli goście co po 10-20 sprzedawali, ale średnio 50.
Bye
-
-
Mleko
Of course!
To jest z goblin hell quest -.-!
-
Goblin Hell qest lecz niestety aby go wykonać niezbędny jest PACC ;/
Dawniej respiło się chyba W bear room jakoś w tych okolicach..... : )
MAM NADZIEJE ŻE POMOGŁEM :D
-
Powiedz mi, po co Ci mleko ?? :D
Można zdobyć jedynie na goblin hell quest a żeby się tam dostać niezbędny jest "pak" ;p
-
@Up
Może koleś Rary Rooka Zbiera ^^
Ale Właściwie To to Mleko Ma jakieś konkretne przeznaczenie?? Czy tylko do picia jest :D??
-
Ja sprzedałem za 100 gp, newbie lecą na to...
-
Ja znalazlem mleko w beczce kolo bear roomu :)
-
respi sie kolo bear roomu po kazdym server save, osobicie wiem, poniewaz samemu udalo mi sie zebrac jeden vial, moj kolega tez ma jeden. Informacja na 100% potwierdzona -> Xantera
-
Mleko mozna przerobic na cake, a to na rooku mozna oplacalnie sprzedac :p