-
O.o nowe sprity
W tym temacie podawajcie jakie zmiany zauwazyliscie w rożnych spritach :
itemy
potwory
Ja mianowicie zauważyłem :
Dark helmet - dużo ładniejszy ^^
Chain armor - hmm wygląda jak taki armor z Diablo II
Small Mushrooms - sypie sie z nich ^.-
Rotworm - wygląda jakby żarł glebe
Assasin - wygląd ninjy
Warlock - nowy outfit sorka + szklana kula w ręce ^^
Demon skeleton and skeleton - hmm dużo ładniejsze , bardziej okrąłgłe kształty
Sheep - badziej puszysty ^^
Podawajcie więcej ^^
-
Chain helmet, shovel, doll, wooden doll, vial, beholder shield i wszystkie potwory podobne do ludzi oprocz hero.
-
-
Nie wklejałem zdjęć bo mi sie nie chciało ale fajny wyklad ma chain armor , vial , Shovel , Sheep , Rotworm , Baty Dla Facc , Beholder Shield , Dark Helmet , Sickle , i inne.
-
Mi się podobają manafluidy i lifefluidy, mają styl :)
Ale chain armor też niezły ^^
-
@topic
Może to nie sprite ale też postarali się ^^ Nowy obrazek na tle tibi ^^
@offtop
Everblack? hah kogos reportuje ^^ Mam nadzieje ze nie mnie
-
a ja mam pytanie troche oftopic gdzie mozna spodkać carionwormy czy jakos tak te co zapowiadali przed update
-
A mi się podoba wygląd łopaty :)
-
-
:)
a ja powiem ze sa nowe tereny dla facc'a na rooku jeden juz znalazlem dziura z wolfani na polnocym wschodzie lasu :)
@edit
pomyłka to już bylo przez update :/
-
@h5N1
Wolfy przy samym brzegu rzeki? Tam gdzie sie schodzi pod drzewkiem? Jak tak to ci powiem, że to już dłuuuuugo jest
-
@h5N1
Wolfy przy samym brzegu rzeki? Tam gdzie sie schodzi pod drzewkiem? Jak tak to ci powiem, że to już dłuuuuugo jest
-
Ja jeszcze widzialem, beholder shield z takim fajnym okiem, fire bug, pomaranczki inaczej wygladaja, z nietoperzy wypada skrzydlo .A wie ktos moze gdzie znalesc te inne roty, nie pamietam jak sie nazywaja.
-
Ja jeszcze widzialem, beholder shield z takim fajnym okiem, fire bug, pomaranczki inaczej wygladaja, z nietoperzy wypada skrzydlo .A wie ktos moze gdzie znalesc te inne roty, nie pamietam jak sie nazywaja.
-
new roots
wiem ze sa 2 miejsca na darashi po kilka respów sa 2 miejscówy z rotkami i tam są :D
maja 150 hp dają 70 expa best loot 45 gp :D