-
Nowe światy !
Wreszcie powstały nowe światy !
Candia - świat Non-PvP położony w Niemczech.
Menera - świat Non-PvP położony w USA.
Na nowe serwery mogą przez najbliższy czas wchodzić jedynie posiadacze PACC'a.
Jednak na pewno wiele osób się zawiodło, bo planowali iść na serwery PvP.
Życzymy wysokich leveli ! Cipsoft jak zwykle przypomina o kupnie Premium Account.
-
No bardzo dobrze. Będzie mniej tłoku :)
BTW. Wysłałem do innych tłumaczenie, ale widzę że mnie ubiegłeś :P
------
Dziś ruszyły dwa nowe światy. Candia umieszczona w Niemczech i Menera w USA. Obydwa są światami non-pvp. W ciągu kolejnych kilku dni tylko gracze z PACC mogą grać na tych światach.
Jeśli nie masz jeszcze PACC - nie czekaj! Kup go jeszcze dziś!
www.pacc.tibia.org.pl
Aby utrzymać ilość osób na Rookgaardzie w rozsądnych granicach ich maxymalna ilość jest odpowiednio limitowana .
W ciągu kilku dni limit zostanie podwyższony i wpuszczeni zostaną gracze bez płatnych kont.
-
Szkoda ze non-pvp :( ale spróbuje moze bedzie fajnie jak cos to nick Faeril Drain zrobimy polska gildie i ownimy swe :) Ofc Candia bo niemiecki :) GOGOGO ;d
Ovvner mam nadzieje ze pograsz troche bo non-pvp to twoja specjalnosc :)
-
Super :D wlasnie nowego swiata n-pvp szukalem :D
wlasnie...
szukam kogos kto pogra zemna na Candia ja bym byl sorcerer niestety facc ;// nigdy na wakacja pacc niekupuje ;D
-
eee dlaczego 2 non-pvp ?-.- zamiast zrobic jeden pvp a drugi evp-enf
na pvp-enf bym sobie pograł xD
-
Ja jebie, a mi sie wlasnie skończył pacc...
-
Co za chhujnia że non PvP.
Ale mam nadzieje że chociaż troche ludu z mojego serva się przeniesie bo jak narazie jest ich zdecydowanie za dużo.
:D
-
z chęzią bym poszedł na nowy non-pvp tylko.. pacca nie mamma ;/
-
Wkoncu nowe swiaty hurra :D:D:D Koniec z danubia zaczynam grac na nowym servie
-
<jupi> wreście będe mugł zacząc od początku!! ;) tylko pacc`a trzeba jeszcze... ;D
-
-
Chyba zastanowie sie nad przeniesieniem z starej, przeludnionej secury na jeden z tych światów.
-
Wbijam właśnie na Candie, zobaczę sobie ale raczej na 90% nie zmienie światu ;D. Jak coś mam nick Ray Lee :)
-
Hmm...
Mam nadzieję, że szybko będziemy wejść ; )
Ja planuje grać na Candii ; ]
-
Jaka lipa!!!
Moze dadzą jeszcze do konca wakacji jakis pvp.
Robimy guildie z kumplami na pierwszym jaki wyjdzie pvp, jak ktos chce sie przylaczyc to piszcie.