-
Tibia Convention 2006
Witajcie!
Juz jutro rozpoczyna sie dlugo oczekiwany zlot maniakow Tibii w Szczecinie. Z tego co wiem, spotkanie to ma szanse stac sie pierwsza powazniejsza tego typu impreza w Polsce. Wszystkie szczegoly znajdziecie tu: www.convention.bee.pl . Po spotkaniu postaramy sie oczywiscie o zdjecia - bedziecie mogli zobaczyc czy impreza sie udala :)
pozdrawiam
Wasz admin
-
Ja mam nadzieję że się uda i będziecie się świetnie ...(robić co tam będziecie robić) Ja nie przyjadę Szczecin za daleko.-.-
-
@topic
Ciekawe ile ludzi ; )
@up
Tez nie wiem :)
-
Szczecin? Zobacze co da sie zrobic ;x
-
jest!!mieszkam w szczecinie!! JADE!!
-
ciekawe ile ludzi przyjedzie moim zdaniem dosc sporo w kazdym razie bedzie fajnie
-
no prosze ... wybralbym sie ale do szczecina mam z 900km~
@up
hmm... pewnie nikt nie przyjedzie, bo wola w tibie grac ; d
-
Też mam daleko... Ale fajna sprawa taki zlooootek!
-
... ja w tibie juz niegram a do szczecina mam daleko:)
A będzie ten ziomek CO JEST DRUTEM I WALI Z RÓŻDŻKI A JEGO KOLEGA KNAJTEM I WALI Z AXA?
:) życze udanego spotkania
-
...
jasne niech zaprosza jeszcze telewizje TVN :) pod napieciem:P aaa i tego kolesia co matke zabil czy tam pobil;D to bedzie fajne:PP a tak pozatym to jak macie sie zamiar fajnie bawic ;P to jedzcie:PP tylko zebyscie tam nie grali i nie walili z rozdki ani axa!!
@up: ja chcialem o nich napisac:(:(
@edit: aa co do nich http://zdesperowany.tibijczyk.patrz.pl/ ;)
-
Oho, ja do Szczecina to bym musiał przez całą Polske jechac...
-
czemu akurat szczecin??:> nie moglby byc KRAKOW?? to taka jakby stolica;) no chyba ze warszawa:PP ale tam mogli by sie nie poznajdowac...
-
mam z jakies 1k km do Szczecina ;>
-
A ja do Szczecina mam daaaaaaaleko prawie przez cała Polske musiałbym przejechac. Czyli nie jade :P
-
Ja z rzeszowa do szczecina mam daleko =/
Chyba że bym był na wakacjach u kuzynki to bym tam poszedł =D ale niejestem =/
#btw.
Undead Slayer będzie na 100 % podobno tam =)
205 lvl EK =D (PL)