Czy ktos wie ile jest czesci questu na HotA i jak je wykonac????
Wlejajcie swoje posty na ten temat. Czekam plx.
Wersja do druku
Czy ktos wie ile jest czesci questu na HotA i jak je wykonac????
Wlejajcie swoje posty na ten temat. Czekam plx.
Hełm składa sie z 7 części, aby zdobyc poszczególne części nalezy zabic 7 faraonów zamieszkujących pradawne grobowce (Tomby) na ankrahmun, z kazdego faraona wypada jeden "pewny" przedmiot, są to : strzała, serce, kamień, złamany miecz, niebieska nutka, ...niepamietam reszty ;D
w każdym razie wchodząc z tym itemem do wyjscia jestes teleportowany do pokoju z sarkofagiem, w srodku sa części hełmu,
gdy uzbierasz 7 idziesz do Ósmego faraona, po zabiciu go przerchodzisz do pokoju z głowa demona na scianie, kładziesz 7 cześci na kapliczce i BUM ! Masz Hota , zeby mial 11 defa musisz co 30 minut zasilać go czerwona błyskotka ;)
@Above
Good, almost evrything.
Uzupelnie tylko ze:
Po wejsciu w tp prowadzacy do komnaty z HotA piece,
http://img85.imageshack.us/img85/5328/faraon6kg.jpg
"pewny" item znika.
Zamiast czerwonej blyskotki mozna wsadzic small diamond i tez bedzie git.
Hail!
O ile mi wiadomo to żeby miał 11 def. trzeba wsadzić small ruby (działa 30 minut) lub soul ruby (na stale) a small diamond nic ci nieda :PCytuj:
Vasylij napisał
ps. niewiem jak zdobyć soul ruby ale on istnieje, wzmianka jest w bibliotece w ank i nie tylko.
Pozdro
ale nie ma hyba soul rubby nie ma o nim na rzadnej stronie??
jest to chyba jeden z trudnieiszych questow tibi jak myslicie?
Takimi textami nic do tematu nie wnosisz... a w bibliotekach duzo pisze sam niektóre tlumacze =] ale nie zaprzeczam... "...Kto czyta nie błądzi..."Cytuj:
kolecc napisał
Żeby utworzyć HOTA trzeba znaleś 7 czesci ktore wypadają z faraonów 1 z 7 czesci w jednym faraonie.Wtedy trzeba znaleść ołtarz i tam kładziemy je i wtedy otrzymujemy Hota niepełnego i żeby byl pełny trzeba wstawić small ruby podobno trzeba soul ruby by był na zawsze.
ktos was widział soul ruby ? przecież to tylko legenda ....
Co do tego questu to jest to najtrudnieszy znany quest pod wzgledem fizycznym (czyli walki z potworkami).Jednak rozwiazanie solo takiego questu jak desert czy explorer socienty jest o wiele trudniejsze bo nie wystarczy lvl,trzeba myslec.
bosheCytuj:
dupal napisał
ale ty masz nasrane we łbie
i co ci to dało że se pojechałeś po wszystkich ,, członkach " swojej rodziny ?? Podnieciłeś sie ?? Myśle , że ty chyba se chciałes nabic posty , ale co to ma wnieśc do tematu to chyba tylko ty wiesz !!!
ale mniejsza z tym . Ja miałem HOTA uzupełniałem go small ruby co 30 min . A co soul ruby ( pewnie mi nie uwieżycie ) ale widziałem , tylko nie zrobiłem SS . Jak by sie komuś nudziło może napisac ( jestem na Harmoni postac ,, marcin dobry bohater " ) lub na Gygy - 7081011
Hota nikt nie wykonuje samemu zawsze w 3-4 osobwej ekipie , lecz kzdego faraona trzeba wtedy zabic 3-4 razy zeby kazdy mial item. Btw jezeli ja zabije 2x faraona to bede miec np. 2x strzale , serce itd.?
Zauwaz ze Hlv juz nawet we 3 nie gonia.Cytuj:
$oFc!K napisał
Powodem jest oplacalnosc.
Jezeli chodzi o itemki potrzebne do HotA piece to tak, za kazdym razem znajduje sie taki w ciele faraona.
desert quest solo? nub, plax? lol:PCytuj:
Manieklbl napisał
7 faraonow pilnuje go, w siedmiu tomb'ach.