-
Tibia 7.41 - poprawki
Zostało usuniętych kilka drobnych błędów w kliencie, dzięki czemu ma on teraz funkcjonować stabilniej. Jedną z zauważalnych zmian jest udoskonalona lista postaci, ktora będzie znikać po 30 sekundach bezczynności.
Nowy klient powinien automatycznie zostać sciągnięty po zalogowaniu się do gry. Ponadto można skorzystać z samodzielnego downloadu: KLIK
Pozdrawiam~
: )
ARCH EDIT: A ja od siebie jeszcze dodam, ze kazdy kto ma problemy z orginalnym downloadem moze sciagnac klienta od nas: KLIK
I tylko prosze mi sie nie pytac o haslo do archiwum bo uszy pourywam!
-
A jest szansa zamiescic cala liste poprawek??
-
rehehehehe wkoncu, ale nie chce mi sie sciaganc, pozatym bana zalpalem dzis xd
-
Cheaty nie dzialaja ;/
Jak dla mnie usuneli możliwość kożystania z cheatów ;] :544:
-
omg TBI niedziala,suite niedziala,t gg niedziala,mc niedziala, trenienie palkiem bez TBi jest beznadziejne robcie szybo nowa wersje :) bo nieda sie grac (cheatowac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej)
-
Cheaty nie dzialaja?? HALP, wlasnie sciagam NOWA suite ;)
<edit>
ROFL hackerzy sa szybsi niz myslalem, keylogger >.<
-
no i kurde tbI NIE MA wiecie tak w przyblizeniu kiedy bedzie dostępny??? do nowej wersji???
-
Poprostu masakra O.o, suite nie dziala, gg,TBI, mc! Jak mam trenowac ;(
-
@up
Knight; wziasc stanac z kolegaw jakims ustronnym miejscu co jakis czas patrzec czy zyjesz i papu
pal: zamachac gryzonia podnoszac speary
sorc: wbic raz na 2 minuty utevo lux [muahaha dlatego lubie sorce :p]
a tak wogule jak juz tak przeszkadza brak botow; wyjsci sie przewietrzyc isc na piwo GDZIEKOLWIEK - odejsc do kompa dac pracowac [?] spleenowi :)
-
Nareszcie zaznacie smaku prawdziwej Tibi :P :P nie no kurcze bez Tibi jak bez reki :P
-
Hmmm....
Ja czekam na TBI I koniec :P
-
A ja mam już MC do najnowszego klijenta ;]
-
-
Cytuj:
kaclaw napisał
tak? a z kad?
zrobiłem xD
-