bo ten krnąbrny karzeł z gównanego wrocławia nie odpisuje na uprzejme prośby tak szacownego użyszkodnika jak ja :pepehands :warn
nawiązująć do bogatej torgowej tradycji chciałem uzyskać nick "pies_szamana" i tak sie teraz należy do mnie zwracać.
Wersja do druku
bo ten krnąbrny karzeł z gównanego wrocławia nie odpisuje na uprzejme prośby tak szacownego użyszkodnika jak ja :pepehands :warn
nawiązująć do bogatej torgowej tradycji chciałem uzyskać nick "pies_szamana" i tak sie teraz należy do mnie zwracać.
kup premium i napisz do Decretisa
zmieńcie mi nick, to może jak dostane wczasy pod gruszą za 2 mc to zaszaleje i rzuce szeklem na ofiare :cheems
panie, pinionżki z góry i dopiero wtedy można działać :pepezyd
Jeszcze słowo a wyłącze reklamy.
Czemu jeszcze nick mam niezmieniony @dekrentis @pluto co jest do kurwy nendzy, przez was zasnonć nie bede mógł z nerwów :kekwstop
Tibiarz krótko trzymaj tych leniwych niby adminów, bo zaraz wyłącze te reklamy i skończy sie sponsoring
jeszcze mnie możecie zaimponować to może, a nawet prawdopodobnie kupie na rok premium za 2 miechy bo dostane socjala od janusza na wczasy
@Decretis ; wez mu zmien na tego psa szamana, zaladuje patronajta soon wiec twoje klikniecie nie pojdzie na marne
pies na torgu jest tylko jeden :feelsokayman
https://torg.pl/customavatars/thumbs/avatar354582_1.gif
Dajcie mu nick śmieć z rodziny śmieci żeby ludzie wiedzieli z kim mają doczynienia
robol_produkcyjny brzmi lepiej:2137
no i sie zesrała administracja, lichwiaże obrzydliwe, gówno dostaniecie wyłączam reklamy, nie bedzie mnie żyd na jakimś obsranym forum antypolskim traktował jak popychadło.
myslal pan nad znalezieniem innego zajecia w zyciu niz tostowanie na brazowym forum 24/7? :karniaczek
Nie zmienimy Panu nicka i co Pan nam zrobi:czesiufuck
przestane logować, a wtedy z 6 aktywnych użydkowników zostanie 5, skoro to zbyt wiele dla tej przygodnej administracji
chłop myśli że nam laskę robi:lewyohyou
zmiana nicku kosztuje 3 premium pigi gosciu, takze dobrze sie zastanow
gdzie sa moje nagrody za mundialowy typer ja sie pytam :kekwstop
w ogole decretis tez kurwa oszust, awardsa za farciarza mundialowego tez nie dostalem :reeeeeeee.png
administrancja nam dokucza
to nie ja wymyslilem tylko pluton obsraniec wiec gdzie moj awards i gdzie moja paczka niespodzianka i gdzie moj giftcard 50zl
Aha, czyli ktoś coś naobiecywał, obietnicy nie dotrzymał i ja z tego powodu jestem nazywany oszustem, bo przypadkowo mam ten sam kolor nicka :kekwstop Silni wobec słabych, słabi wobec silnych. Taki obraz wasz :fook
@edit
Zdegradowałem się, bo mnie denerwujecie. Na ekspercie nie ma żadnych oczekiwań ani obowiązków, więc będę sobie teraz zbijał bąki i wyzywał moderację :klaun
Same mcki i boty, mano :cheems
Tobie apostato to conajwyżej sąd inkwizycyjny moge zrobić :nazipepe
To uczucie kiedy nawet drugi admin ma takie zdanie o administrancie Pawulonie P. xD
Mano ładnie prosze ustaw dla mnie "pies_szamana" plx :apuapustajapropelle
Decretis, a ty expert od czego
od hajsu z reklam
Oddajcie mandrejka :nazipepe
puchary zostały wysłane
jak zjeby nie umią dać adresu do wysyłki to przepadło xD już nawet nie pamiętam kto odebrał za Ciebie
a to pucharów nie powinno sie wręczać osobiście z honorami?
też bym nie podał, wysyłać puchar wielkiego forum jak jakieś skarpety z allegro, troche szacumku :cheems
kurwa żartuje jakby ktoś sie pogubił xD
ale nicka to mi zmieńcie plix
Ale ja nie do końca poważnie to mówiłem, po prostu groteskowo emocjonowałem sie z tego że mi nicka nie chcecie zmienić :cheems
Dbałeś o forumka, każdy to widział, nie to co ten Pawulon P. :warn
chuj klade w jakis puchar plastikowy z aliexpress, gdzie paczka niespodziannka i voucher
a puchar odebral niejaki moth
ja nie umie
to mi też możecie zmienić od razu na Pingwin, chciałem taki od początku, ale było już zajęte, a gość dał chyba x loga z forum z 10 lat temu już
Dzięki za puchar :senorkekw
Jebać puchary, kochać administracje!
@Decretis ;
Mam kandydata na moderstora
bez kitu nie bylo dawno zmian kadrowych, wypierdolcie xreapera i dajcie dla bendera
ja się nie nadaje bo mało aktywny ale moth na pewno by z miłą chęcią przyjął
zmień mi ten nick do kurwy nędzy, bo se zaraz sam zmienie i to nie na dobrotliwego "pies_szamana" tylko se zmienie na "kwiat_jabłonu" i wyleje na Cb całą swoją życiową frustracje polaka niewolnika systemu.
Ostatnia szansa, nowy nick: pies_szamana
czy pozdrawiam czy nie to sie okaże jeszcze.
zmieńcie mu ten nick na człowiek wojny czy coś, bo nabuzowany gość chodzi i czuję się niebezpiecznie przeglądając to forum, nie jestem przyzwyczajony do takiej agresji i wulgaryzmów
A może tak po prostu plutonowi zmienić nick na skorpion
Czemu skorpjon? :pepezyd