Sonka, jebnij sie w brzuch, nic nie poczujesz bo gruby jestes, i zrob cos z wlasnym zyciem, typu, wyruchaj jakos kobiete, staw wlasna firme, zjedz salatke, wyjdz z domu, pokochaj samego siebie
Wersja do druku
Sonka, jebnij sie w brzuch, nic nie poczujesz bo gruby jestes, i zrob cos z wlasnym zyciem, typu, wyruchaj jakos kobiete, staw wlasna firme, zjedz salatke, wyjdz z domu, pokochaj samego siebie
tak dużo atencji :peepolove
pierwszy raz bolek cos mądrego napisal(w sensie tytul sam)
dokładnie grubas idź pobiegaj, troche ruchu ci sie przyda
Gruby nie moze wejsc na 2gie pietro bez plamy potu na plecach a Ty mu sugerujesz bieganie :senorkekw
co wy gadacie, jak Gruby sam mówił, że na siłkę chodzi
No mowil mowil różne rzeczy mowi
:confused
Załącznik 381582
Już się możesz zesrać :kekw
Piękne zdjęcie, widać owoce ciężkiej pracy
Snufi przykład cienszkiego autyzmu, typ wypisuje wiadomości do 33 letniego konia, że wydał 16k na gierkę i uważa się za ostrego zarobasa :feelsspecialman odklejenie lewel Zakon i jego kawalerka w bażantowie :kekw typie ja za 54 ludzi płacę co miesiąc 2x tyle samego zusu XD
przykład ciężkiego (nomen omen :kekw) autyzmu, typ próbuje komuś pocisnąć, że się chwali na forum ile wydał na coś tam, po czym sam się chwali na tym samym forum ile płaci zusu :felipefacepalm
Przykład chorego umysłowo niedojaba.
Pytać się miesiącami ile wydałem na steamie a jak wkoncu pokazałem to oho, typ uwaza sie za ostrego zarobasa
No idiota o jakich ciezko:psyduck
masz poczęstuj się xD :feelsspecialman
Załącznik 381583
Od ponad roku jedziesz na tym farmazonie krezusa z kanter strajka kto tu kurwa jest upośledzony odklejeńcu XD
ja 150 ziko na mieście w piątek rozjebalem:zaba a mogłem na zegarek zbierać :pepehands
a co jeśli sonka to ten typiarz z memow, postura biznesmena pasuje:pikachu
https://bi.im-g.pl/im/bd/3d/17/z2437...---wicemar.jpg
No bo ci nie wierzyłem myślałem że jestes idiota.potem Lord powiedział że rzeczywiście jesteś bogatym idiota i rzuciłem temat a ten dalej swoje :senorkekw
To pokaż więcej postów gdzie robię z siebie krezisa od ponad roku, nie śpiesz sie zobaczymy kto z nas 2ch jest tutaj naprawdę odklejony :kekwstop
sonka ty warszawiak czy skąd?
:residentsleeper
Nic przed Tobą nie da się ukryć,dokładnie tak :pepehands
Od roku jak grooby mnie maltretował sprzedawałem klucze na allegro żeby flexowac rok pozniej:bloodtrail
Może jeszcze wrzucić 100 stron z otwierania skrzynek byleby tylko pan mati mi uwierzył :monkahmm
sory blednie zalozylem ze zrozumiesz posta
Hehe noCytuj:
Może jeszcze wrzucić 100 stron z otwierania skrzynek byleby tylko pan mati mi uwierzył :monkahmm
gdzie jest koko kola?
Gruby wrzuć fotkę z siłki i zamknij usta hejterom
gruby jest chudy
gruby temacik:pepeweed
chuj dziś ide na działeczke podlać to cyknę nowom fotke
Tylko nie wciągaj brzucha:lewyohyou
kiedy nowy gruby :halaaq
Kurwa słońca nie ma :pepehands
Nic kurwa nie rośnie susza jak chuj. Trawa to dawno siano.
Załącznik 381589
Wachlarze z pizdy twojej starej
where sonka shadow
ogród to ja se w google mogę zobaczyć:kekwait
miał pokazać zdjęcie siebie (no sam cień by wystarczył), a pokazał tylko ogród :thisisfine
pisałem, że słońca nie było dziś zrobię drugie podejście :nosaczco
Jester był chudy:monkahmm