jako ze ci, ktorzy nie boja sie wychodzic z domu sa jeszcze na tym forumku to mam pytanie hehe jakich antyperspirantow uzywacie na co dzień??? polecacie jakies, ktore wytrzymuja dluzej niz te 10h??
ja takiego
https://i.imgur.com/vrfVD5E.jpg
Wersja do druku
jako ze ci, ktorzy nie boja sie wychodzic z domu sa jeszcze na tym forumku to mam pytanie hehe jakich antyperspirantow uzywacie na co dzień??? polecacie jakies, ktore wytrzymuja dluzej niz te 10h??
ja takiego
https://i.imgur.com/vrfVD5E.jpg
no spoko jest, ogolnie to mi tam bez roznicy, wazne zeby spelnial swoja funkcje
sztyfcik chyba ogolnie najlepszy co bo zawsze jak w kulce mialem to kurwa wydawalo mi sie ze jebie jeszcze bardziej i nigdy wiecej kulek
ziaja w kulce
maskot debilu, to jest dezodorant. to ci daje zapaszek na smrut a nie eliminuje smrut.
kup sobie antyperspirant i bedzie dzialac wiecej niz 10h
ja kupuje jakies jakieś rexony, dove anti white stain. ogolnie nigdy nie kupuje tego samego bo sie skora przyzwyczaja i dziala gorzej wiec se uzywam na zmiane kilka
a właśnie @edit
pozdrawiam,
ekspert
kurde no nie wiem czy sie moge przerzucic, zawsze jak wachalem inne pachowe pachnidelka to tylko te old spice mi jakos pachnialy
ale no bez kitu, juz chyba nie ma takiej samej mocy jak pare lat temu
antyperspirant sie uzywa zeby nie jebać
żeby pachniec to się używa perfum
pozdrawiam,
xan
Smaruj się szarym mydłem debilu na co ci te wynalazki
Jestesmy w dobie pandemi, chyba nie myślisz, ze ktos tu ryzykuje życie?
Oczywiście, że w sztyfcie jakaś rexona invisible czy cokolwiek. Dezodoranty się używało w PRLu, one nic nie dają, po godzinie nie dość że Ci wali pacha to jeszcze jest od tego gówna mokra
Właśnie te old śpice jebane to w większości dezodoranty... nie wiem
Co za debil to kupuje
nie wiem jak u was, ale mi taki old spice dziala z 8h lekko, ale juz znudzily mi sie zapachy i chcialem jakis nowy
@Pluton ; dlaczego ten temat znalazl sie w hp xD wez zrob cos z tym ****** bo to z kazdym dniem coraz bardziej zalosniejsze sie to robi
taka roznica, ze w dziale ogolnym jakis random podzieli sie moze jakas ciekawostka, albo cos poleci, a tu ma dostep tylko elita, ktora jedynie moze mi polecic chuja w dupe
chujowa nazwa tematu no i chyba bardziej pasuje do "Sport i Zdrowie", ale niech będzie z tym Owionem
co do tematu to używam losowego invisible (tera chyba jakaś Rexona chociaż trochę się wstydzę bo 15 lat temu to było w reklamie w TV jako dla bab) ale Ty pewnie nie golisz pach więc cokolwiek będziesz używać to będziesz śmierdzieć po godzinie
nie używam takich specyfików. kobiety lubią zapach czystego męskiego potu.
golenie to ma prawie żodyn wpływ jak sie skórę przykryje, ale lepiej golic bo sie czlowiek lepiej czuje, skora lepiej se pooddycha, latwiej umyc
ogolnie to tak:
antyperspirant > dezodorant+antyperspirant(w sensie jeden produkt) > sam dezodorant
sztyft > kulka > psikadło
i tego typu napisy bardzo przydatne chyba ze macie na imie zakius i chodzicie w kolorowych tshirtach z nadrukami
https://i.imgur.com/OhzCJzO.png
temat rozwiązany, zamykam
a i jeszcze jak sie ma geny murzyna(bo oni maja wiecej tych smierdzacych genów potowych) to wtedy możliwe ze potrzebny bedzie jakis antyperspirant specjalistyczny taki z apteki jakis bloker cos takiego nwm ja tak nie jebiem to nie uzywalem, one chyba tylko kulki niestety ale moge sie mylic.
a jak sie ma geny koreanczykow to sie nie smierdzi i nalezy nie uzywac niczego bo tylko sie skore meczy
tera temat juz wyczerpany w 100%
//zamykam
ogolnie dam wam protipa, jak wam smierdza pachy i posmarujecie je tym zelem antybakteryjnym co sa w sklepie na wejsciu, to przestana smierdziec
wiem od tibiarza :kappa
no smrut potu to tak naprawde kupa którą robia bakterie które się tam pożywiają więc to chyba oczywiste dla kazdego bylo ze antybakteryjne rzeczy zabijaja bakterie. ale nalezy im uciać zródło pożywki a nie zabijac to co juz jest
w takim razie co zrobic zeby pachy nie sraly
nieciarać skurką z grejfruta
ps to prawda
no antyperspirant od tego jest wlasnie że se redukuje wydzielanie potu(medyczne to wręcz blokują) i wtedy bakterie nie mają co jesc i nie kupkają.
ugulnie to taka ciekawostka jaka jest czestotliwosc wystepowanai tych gruczolow ktore powoduja smrut w roznych populacjach
https://qph.fs.quoracdn.net/main-qim...c9198d7debf9ea
takze od razu widac ze koreanczycy nie potrzebuja antyperspirantow bo nie jebią ehhhhhhhhhhh
a tu w jakich miejsach sa te gruczoly, wszedzie indziej sa inne gruczoly ktore nie smrodzom
https://i.imgur.com/asnzQXF.png
niektorzy maja tego wiecej inni mniej, niektorym jebie za uchem innym nie jebie za uchem, niektorym jebie tylko pod pacha a niektorym pod calym ramieniem
do dlatego borowi za uszami jebie bo sie tam poci
kup se jakis etiaxil czy medispirant czy jak to sie tam nazywa smarujesz se pod pacha i nic sie nie pocisz elegancko
ale ja chce sie pocic, lubie se czasem niuchnac co tam sie dzieje pod pacha, ale chce cos co fajnie pachnie
naprawioned
też byś takie chciał
dobre smarowidło jest o tyle fajne, że nie capi jak szprej, ale miałem takie szpreje, co to były serio serio skuteczne
tylko kurde jak akurat tego dnia się nie spociłem mocno to później tego zmyć nie dało bo miało dodatkowo coś wchłaniającego wilgoć :żaba
Wystarczy nie być ulaną świnią, myć się czasami i problem aromatów spod pachy znika.
A jak musicie jakieś medispiranty i inne gówno używać, żeby blokować wydzielanie potu to wam współczuję smrodziuchy. Nic dziwnego, że nigdy żaden z was nie znajdzie dziewczyny i do później starości będziecie siedzieć w swoich piwnicach.
to niezłe "nie badź gruby" jak akat to jest stricte związane z genetyką i nawet najbardziej sportowy swir jesli ma geny za to odpowiadajace to bedzie jebal
2021r i ludzie dalej nie rozróżniają dezodorantu od antyperspirantu, polecam mieć oba :l antyperspirant wieczorem po podchlapce, dezodorant rano
antyperspirant mam nivea, a dezodorant oldspice (różne zapachy, nie mam ulubienego)
ale proszę nie trolować bo to owion a nie hp.
jak jestes gruby to tylko i wyłącznie twoja wina i nie ma to nic wspólnego z genami(poza skrajnymi przypadkami)
Ej a coś żeby buty popsikac, żeby nie jebaly? Dajcie jakieś sprawdzone skórki z grejpfruta
Wręcz przeciwnie. Od zawsze był niedobór jedzenia i to ci, którzy mniej spalali i mieli łatwość magazynowania, mieli większe szanse na przesycie. Teraz to się odwróciło.
Moth tez ma racje, bo jeżeli właśnie nie masz jakiejś pojebanej choroby to chociaż miałbyś mega predyspozycje do tycia, to możesz być chudy, a jak masz predyspozycje do bycia chudym, możesz być grubym, lub koksem.
Co nie zmienia faktu, ze takie predyspozycje genetyczne istnieją.
do butów to nie mam sprawdzonej metody bo ja nawet jak nie nosze skarpet to mi nie smierdzi but ale gólnie wkładki antybakteryjne, jakies psikadełka antybakteryjne.
No psikadelka, ale kupiłem jakieś gowno najtańsze i nic nie dało, chyba muszę więcej zainwestować
albo musisz buty wyjebać bo już przesiąkły za bardzo hehe
maskot jak ci zadne psikacze nie odpowiadaja to moze jak wysuszysz juz mozarelle to tą woda pachy natrzyj i bedzie koks
https://torg.pl/o-wszystkim-i-o-nicz...tml?highlight=
te psikacze scholla kozackie, sam uzywalem + wkladki do butow
a on chyba ma mnie na ignorze
A te scholla wkładki pasują do sneakersow? Bo se właśnie szukam coś bo nmd nie mają wkładek to dałem se z ultraboostow ale teraz w ultraboostach nie mam wkładek xD
Ultraboost chyba tez nie maja wkładek? Przynajmniej te co ja mam
Używam Adidas UEFA Anthem Edition
Co ty pierdolisz piotrus
XD