jest jakis dobry serial na netflixie? obejrzalem dom z papieru (ten ostatni sezon to niezle kogos kurwa ponioslo) i dark (w sumie spoko tylko zakrecony jak buty rumcajsa)
Wersja do druku
jest jakis dobry serial na netflixie? obejrzalem dom z papieru (ten ostatni sezon to niezle kogos kurwa ponioslo) i dark (w sumie spoko tylko zakrecony jak buty rumcajsa)
niestety nie ma
:(
Templariusze
Dom z papieru to jebana chujnia bez fabuły, postaci, scenariusza, dialogów.
I do tego hiszpańska chujnia.
Nie polecam. Lepiej x files na cda se przyjebac 10 sezoników
Z netflixowych podobal mi sie
sherlock na poczatku trzeba sie przyzwyczaic, ze akcja dzieje sie w naszych czasach i zamiast listow wysylaja smsy. Jak Ci nie bedzie przeszkadzac to polecam
izombie podobal mi sie humor tutaj, luzny serial na wieczor nic takiego wow, idealny do obiadku obejrzec czy przed spaniem
No i tyle z mojej strony xD ale ja ogolnie malo seriali ogladam to i lista krotka
ja to tylko obejrzałem sherlocka i wiedźmina to oba spoko
chociaż w obu przypadkach książka lepsza pzdr
no i jeszcze z bajek to obejrzałem paradise pd. to też na zabicie nudy spoko
Sherlock nie jest netflixowy, tylko bbc, ale owszem bardzo dobry
better call saul mordo xD
chociaz ja od teraz bede juz ogoladal skonczone seriale w calosci (tzn nie beda wychodzic nowe odcinki czy sezony) bo mnie better call saul wkurzyl czekaniem pozdro
ozarka polecam
Racja moj blad, zle ulozylem zdanie. Zapomnialem ze sam netflix tez ma swoje seriale
Paradise pd na zabicie czasu, do tego Rick & Morty.
Z sensowniejszych to The Rain, Teen Wolf
Dark mocny, dom z papieru 2 sezony git, ten ozark słyszałem, ze spoko. Ogólnie ten netflix to gowno jebane. Jeszcze jest jakiś 5 odcinkowy o Żydówce z nyc w Berlinie
Nie ma lepszej platformy niz netflix na rynku
Ostatnio przeglądałem hbo go i maja ciekawe filmy. W sensie jakieś stare, ale dobre.
Vikingowie, The 100, BlackList, Wszystkie Narcos, Ozark, El Chapo, Berlin Dogs
nie wiem o czym ty tutaj pierdolisz w temacie i o co ci chodzi, masz na netflixie w chuj filmów i seriali, starych, nowych, ciągle dochodzą kolejne, platforma jest sprawna, dobrze działa, do praktycznie wszystkiego masz wybór napisy czy lektora, a ty mówisz że netflix to gówno, to jestem ciekaw na jakiej podstawie i jakie są oczekiwania widza
Narcos i El Chapo kozak ;) jak oglądał dom z papieru to powinien te seriale obejrzeć. Gomorra także skoro poruszany wątek kryminalny. True Detective fajny serial o detektywach jezeli chodzi o netflix ogolnie strasznie pojebany wątek w 1 sezonie godny uwagi bo drugi to syf jakis
true detective 2 sezon był spoko, ty masz za duże wymagania po pierwszej części
prison break
Przepraszam ze tak naskoczylem na ciebie ponioslo mnie
Zacząłem se blacklista wczoraj oglądać i w sumie przyjemne, trochę schematyczny, ale w fajnym tempie i odcinki tez nie za długie, także sie nie ciągnie i wydaje sie byc fajna fabula dlugoterminowa w tle
Kalifat
tiger king k0zak
Bojack Horseman - najlepszy serial dostępny na Netflix.
jak ktoś lubi skandynawskie klimaty i kryminały to polecam W pułapce (Islandia), Most nad Sundem (Dania, Szwecja) i Nobel (Norwegia)
Kryminaly skandynawskie często czytuję, także dam szansę
Ku jezioru
ruski, 8 odcinków (i ma byc kontynuacja za kurwa 10 lat)
klimat post apo, traktuje o epidemii co ludzie się wypierdalają na plecy i grupka ludzi stara się wypierdolić w głąb tajgi zajebanej żeby się odciąć od zarażonych i popierdolonych.
mnie się podobało.
ponadto na netflixie warto zobaczyc filmy takie jak:
platforma (alegoria spoleczenstwa a w zasadzie hierarchii ukazana na przykladzie sci fi więzienia gdzie wiezniowie zyją na różnych pietrach i raz dziennie z samej góry zjezdza platforma z jedzeniem i zatrzymuje się tylko na chwile, a pieter jest w chuj)
i
rytuał - taki troche blair witch project ale z lepszym klimatem i głupszym happy endem.
dawac reputy kurwy jebane
skończyłem 10 minut temu 1 sezon Mostu nad Sundem i polecam, mi się bardzo podobał i już 2 sezon z torrentów leci:klaun napięcie, aktorstwo, muzyka, twisty, wszystko tutaj to było, swoją drogą patrzę sobie na obsadę na imdb, kliknąłem na gościa co grał Martina(ten główny grubszy detektyw) i widzę że chłop ma grać Vesemira w 2 sezonie Wiedźmina:bloodtrail
Death Note sobie obejrzyjcie, jeśli jeszcze nie widzieliście
anime czy film
Polecam film dobra komedia:kekw
jakoś kilka miesięcy temu, szukałem fullmetal alchemist bh, ale była tylko 1 część. Ostatnio dodali vałe fma bh, także warto sobie przypomnieć, zobaczyć jeśli ktoś nie widział.
Serial jaki ost oglądałem Gambit królowej. Ujdzie
https://www.filmweb.pl/film/Wszyscy+...85-2020-866093
Nawet ujdzie i z dwa razy można się zaśmiać. Mocno w typie American pie połączonego z Zabawą w pochowanego.
Nie ogladajcie tego
chlop wrzuca jakis film z 4.9 na filmwebie xD szanuj sie wariacie
nie wiem czy ktos pisal, ale polecam mindhuntera i unabomber
ja tam wierze
https://www.youtube.com/watch?v=xgrZ...=NetflixPolska
Ta zgadzam sie ze oceny w necie potrafia byc chuja warte, ale oglądałem to 2 dni temu w urodziny, wyjebalem wczesniej z 4 piwa lekko i zapaliłem blanta żeby sie dobrze do polskiego filmu przygotować i kurwa do teraz nie wiem o chuj tam chodzi, a wieniawa jak pod koniec cos zaczęła pierdolić to wyjąłem flache na dobicie i potem juz niewiele pamiętam
dla fanuw karate kid za dzieciaka z panem miyagi polecam Cobra Kai, przyjemny serial przygodowo-komediowy w którym fabuła z pierwotnych filmów jest pokazana z całkiem innej strony, pierwotny antagonista ma uczucia, przeszłość i przyszłość i cała fabuła jest wywrócona do góry nogami, mi się podoba, może komuś też się spodoba
Obejrzalem przed chwila te kurwe wieniawe. Okropny nowotwór. Ladne kolory to jedyny plus. Serio dawno tskiej chujni nie widzialem a w kazdym staram sie dojrzec chociaz odrobine pozytywow. To scierwo po prostu nie ma zadnego scenariusza. Zadnej kurwy fabuly. Zadnej. Do tego zenująco plytkie postacie, chaos, nuda. No syf jak chuj
czyli ocena na filmwebie to jakis tam wyznacznik jest hehe
imdb>jakies polskie gowno