Robimy te torgowom ekipe czy każdy gra sam dalej,oprócz tych paru kiepów co polizały siusiaki dla war teamów?:hmm
Robimy te torgowom ekipe czy każdy gra sam dalej,oprócz tych paru kiepów co polizały siusiaki dla war teamów?:hmm
Kurwa ja bym chętnie dołączył bo samemu takim knightem w tym smutnym jak pizda świecie pozbawionym larw i scarabow to szkoda gadac
Ę ja dołaczylem do timu ale w imię naszej przyjaźni nie mow o tym nikomu powstańcu bo mnie te chuje z torga bezwzględne zjedzo. Obiecujesz?
Pozatym czemu twój nick to nie Gorilla Uprising?
jakby mnie kurwa było stac na mikrofon to bym zamiótł tego otsa
To Ty dzis zrobiles swastyke z czaszek obok walkyrii w thais?
Pozdrawiam Cb gorylku
to kiedy ta gildia bo w thajs mam potpalacza oscieznicowego
26 rycerz gotowy do dolaczenia, bedzie milej, przyjemniej, a na pewno weselej
Miałem już pewnie doświadczenia z torgowymi gildiami na innych serwerach i nigdy sie to dobrze nie kończyło...
ja i moi koledzy dolaczymy chetnie okolo 5 osob
dobra nie pierdolcie tylko niech jakis 20lvl zaklada gildie, daje invy i licytuje Tibiantis
Torgowa gildia to dobry pomysł jak chcesz się błyskawicznie wyleczyć z nałogu xD
chetnie dolacze do kozak gildi torgowej
postawi ktos gula?
lepiej pojsc na latwizne i dolaczyc do 30 osobowej ekipy mietka, jak pewien znany uzytnik pzdr
Nie ma odważnego na lidera xD
gorylskie poliduje na game chacie, 2004 old school
postawi ktos ghula?
ja moge zrobic te gildie wariaty, wymagane brak mikrofonu i liczenie combo na default
rob przebrzydly pokurwieńcu
i stawiaj gula na fibuli
to nie takie proste, potrzebuje czterech vice leaderow 20+ z paccem, prosze zglaszac sie
Tibiantis
podania o dolaczenie do gildi mozna skladac na priv na torgu lub listem poleconym do thais, prosze ladnie opisac dlaczego powinnismy Ciebie przyjac (i tak przyjmiemy mordo ale rpg)
glowne zalozenia gildii to blokada fibuli 24/7, rpg questy odkrywanie custom contentu i tak dalej bardzo peaceful prosze dbac o dobre imie gildii dziekuje
przyjmujemy rowniez zlecenia na runy (np 50 bp gfb) platne z gory po dobrej cenie, prosze szanowac nasza gildie to nawet jakis discount wejdzie moze w przyszlosci
jesli to nie jest war gildia to pierdole i ide do santa teamu ktory wszystkim dopierdoli
uwaga wazny komunikat, Guildia Fibula podpisala pakt o nieagresji z gildia Dark Echo, mam nadzieje na swietlana przyszlosc dla obu naszych gildii
ty jestes chyba pojebany
gildia nie miala sie nazywac fibula tylko bogdany. to raz.
a dwa ze kazdemu trzeba bylo wyzwac wojne
wszystko zrobiles zle liderze zajebany
powstanie, detronizuj go
Fibula xDDDDDDDDDDDDDD
dobra chuj, jakos to bedzie.
cieszę się że pierwsze konflikty zostały rozwiązane, gildia już działa i strategia będzie omawiana dzisiaj wieczorem najprawdopodobniej, offline będę teraz ale koło 16 wracam i do 24 będę koordynował dalej invite, także piszcie na torgu priv lub listem do thais w grze
dodajcie mie
jest jakis ts gildiowy? mimo ze postac jest w innej gildi to duchowo czuje sie czlonkiem gildi fibula
Ts.invd.pl
Bede o 20 przyjaciele
jestem, dodaje na biezaco
jezeli chodzi o kwestie jaki ts czy moze discord to dopiero bedziemy ustalac wewnatrz gildii na posiedzeniu dzisiaj wieczorem o 19 albo 20 zalezy kiedy wiekszosc ludzi juz dolaczy
cos pewnie da rade mordo ogarnac dawaj znac co trzeba, jak ktos chce pogadac to narazie mozemy na ts.invd.pl posiedziec, zapraszam
dziekuje za gorace przyjecie kompanom z gildii (nie spodziewalem sie takiej wrzawy), postaram sie dbac o jej dobre imie i przekaze soldier helmet na cele charytatywne, aby dbac o PR gildii
chuju lemurek kurwa czemu invita nie mam. nje mowie ze bym dolaczyl ale invita mogles dac. wstyd kurwa
a do tej pory mialem o tobie neutralna opinie bo ciebie nie znalem. nawet w sumie troche pozytywna bo mi czesc odpisales jak cie spotkalem w thais kieys
przepraszam za powyzszy post lemurku :(
nic się nie stało :feelsokayman
Vice liderami ma byc danjelek, powstanie i welll skiled. Oni sa jak blizniacy trzyjajowi
Boruciarz na skarbnika gildiowego
renka renke myje
Ja komander wojenny z doswiadczeniem. Na plecach kurwa mapa demony jak u jebanego majkela skofildu a na chuju mam plan naginaty (jak sie rozwinie, bo jak w stanie spoczynku to zwyczajny rotworm i to z grafiką od 7.8)
Tez mam takiego rotworma xD pzdr styknal bym się z tobą końcówka
Ja uczciwy gracz i użytkownik każdy potwierdzi więc mogę być zarzondcom rozdziału świeżej wody ze studni fibulanskiej