Muszę ściągnąć z GB szwagierke, facet zabrał jej dokumenty i ją napierdala. Wpierdol mu spuszcze porządny, ale zastanawiam się jak przerzucić laske do strefy Schengen bez paszportu i dowodu. Ktoś ogarnia angielskie tematy w tej materii?
Wersja do druku
Muszę ściągnąć z GB szwagierke, facet zabrał jej dokumenty i ją napierdala. Wpierdol mu spuszcze porządny, ale zastanawiam się jak przerzucić laske do strefy Schengen bez paszportu i dowodu. Ktoś ogarnia angielskie tematy w tej materii?
kappa czy bez kappy bo nie wiem czy sie produkować
W ambasadzie sie pewnie takie rzeczy ogarnia
Jak jakiś facet napierdala twoja szwagierke to nie jest to twój braciak? XD
wlasnie tez próbuje ogarnąć zawiłości rodzinne lorda kompiego,twoja szwagierka jest z twoim bratem czyli twój brat zabrał jej dokumenty i ją napierdala xD?
czy to jakiś chory układ w stylu ona nie jest z twoim bratem a ty dalej mówisz na nią szwagierka
Mam nadzieje, ze pomogłem, a teraz do rzeczyCytuj:
Szwagierka to siostra współmałżonka/i, bratowa to żona brata.
dobra kumplu jeszcze mi tylko powiedz czy jej chłop to Polak czy jakiś osobnik z ras błotnych bo ja nie zamierzam pomagać białej ku*** czarnucha
Polak, myslalem zeby w zamian jego siostre napierdolic ale gdzies pod Warszawa mieszka
bić bogu ducha winną osobę no nieźle
jak jest zdecydowana wracać do Polski i ma na goscia całkiem wyjebane to najbliższa komenda,troche płaczu i za kilka dni będzie w Polsce
jak ma syndrom sztokholmski to do ambasady i coś pokręcić,mają obowiązek pomóc
nie wiem jak tam trzepia na granicy więc chuj wie
No wlasnie nie ma z nia kontaktu, dlatego chce tam wpasc osobiscie na herbatke. Jeszcze skurwol ja zatłucze i bede miał bidule na sumieniu. Z tym syndromem to jednak moze byc to.
Ciekawe czy trzepia kierowców towarowych, bo zawsze moge jakiemus pomocnemu polackowi zaplacic za podwozke do Calais
pojedziesz tam,narobisz dymów,zaczniesz napierdalać jej mariuszka a ona sie na ciebie rzuci z pazurami bo jak to ktoś bije jej sebusia kochanego wariata
akurat na start torgery nie bedzie antybota git
a nie mozesz tam poprostu pojechac ujebac mu palca, rzucic tego palca do ogniska i powiedziec, ze ma oddawac dokumenty szwagierki bo jak nie to z kutasem to samo zrobisz? nwm ja bym tak zrobil
łobuz kocha bardziej. ty sie namęczysz, on przeprosi i za miesiac to samo
sugerowanie ze cokolwiek mu zrobisz xD
tobie tez zabierze dokumenty i nigdy nie wrocisz do domu ps to prawda
bez obrazy ale chuj cie obchodzi obcy związek
nie rób z siebie rycerzyka na białym koniu bo to sie nigdy dobrze nie konczy,zajmij się sobą bo jak tam pojedziesz ratować księżniczke to źle się dla ciebie skonczy
ona nie ma dostepu do telefonu/internetu ze nie ma z nia kontaktu?
Nie obraź się, ale musisz trochę ochłonąć.
Już to widzę:
1. Jedziesz do UK
2. Wpadasz niby sam odwiedziny ale bierzesz 2 osiłków
3. Ty pukasz a ci dwoch chowa sie gdzies
4. Otwiera ten typ, dajesz znak osiłkom
5. Bomba w ryjec od razu leci, pyk pyk
6. Osiłki trzymają gościa, żeby sie nie szarpał
7. Mówisz do szwagierki: "pakuj walizy, zabieram cie"
8. Ona odpowiada: "nie"
xDDDDD
Kiedy jedziesz
pamiętaj zeby go jebac w stujce bo jak go wyjebiesz na kafelki to ryzyko ze pierdolnie potylica, glowa rozjebana typ dedek a ty z huksterem
ty compi
jak mi opłacisz wszystko zwiazane z wyjazdem to moge jechac w sumie,nigdy za granica nie bylem poza dawno temu
zawsze to jakies doswiadczenie w zyciu
powstanie gorylskie i lord compi, robicie to :pogchamp
Pierw huckster poszed siedzieć zaraz lord compi. Kto następny? A tak inna drogą to bym kurwa śmiechnol jakby ten ziomek od tej panny się okazał jakimś brucem Lee zachodnich sztuk walki i najebal wszystkich 3
bić się nie umiem, ale znam angielski
tylko otsa najpierw zrub zanim dedniesz
mam umówioną randke z loszką katoliczka w sobote na rano ale jak tadziu pojedzie z nami to nieironicznie to odwołam,a co mi szkodzi
torgowe colabo w drodze do anglii brzmi pieknie
Dobra spamujecie, lepiej powiedzcie jak czlowieka wywiezc z UK bez przypału po akcji z chinczykami w ciezarowce
to proste, musisz mieć swój samolot
lecisz przecież przez szengen, jedź przepisowo to bez papierów przywieziesz, jak coś natrzyj ją pastą do butów żeby wyglądała na mulatke i naklej tęcze na szyby to nikt nietknie lewaków :D
Ale wyspy nie sa w Schengen amigo
Strefa Schengen – Wikipedia, wolna encyklopedia
@LordCompi ; kiedy wyjazd? bo ja w sumie nie mam planów na weekend jak coś
Mysle piatek wieczór żeby sobie herbatke w sobotni poranek w Londynie jebnac
Panowie, ja was nie bede po polsce zbierac, poza tym jedno miejsce musi zostac wolne na wszelki wypadek
Słyszałem wiele historii o lanych kobietach. Wśród znajomych bliższych było kilka przypadków, wśród dalszych i "znajomych znajomych" też niejeden.
Żadna z tych bab nie odeszła od faceta. Kurwa żadna xD
Także no... Rodzina, więc jechać trzeba i porządek zrobić wypada, ale na sukces bym się nie nastawiał.
compi możesz jechać i to odjebać(specjalnie z małej litery)
albo możesz to Odjebać,tu masz paru chętnych wariatów z torga,a takiego collabo co bysmy mogli odjebac to torg nie widział elegancko bysmy sie posmiali,sebe najebali,loszke uratowali i wio spowrotem spierdalali
jak ktoś z torga jedzie to ja też,bo sam to pierdole znowu mnie będą próbowali sprzedać na organy albo sie obudze w jakims burdelu w stroju lateksowym,ja juz to zycie troche znam
Kurwa jedno proste pytanie
Jest ten breakexit czy inny chuj czy na dowodzie pojedziem?
Ja mogę śmignąć drugą furą jak coś z jakimiś napierdalaczami z torga i tak już wszystko na tym świecie widziałem
Coś jak syndrom sztokholmski te babki co dalej Siedza z ziomeczkami co im makijaż nakladaja