w tym temacie dyskutujemy o mistrzostwach, w tym o reszcie tematow zwiazanych z piłką nożną.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ streamów szukamy tutaj
Wersja do druku
w tym temacie dyskutujemy o mistrzostwach, w tym o reszcie tematow zwiazanych z piłką nożną.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ streamów szukamy tutaj
salah nie gra z urugwajem ;_;
ale dziś będzie serduszko bolało
Ktoś musi przegrać, a remis to jak przegrana obu drużyn. W Portugali żelek, a w Hiszpani Łukasz, Mareczek, Isco i Ramos ;/
Ciekawe ile razy komentatorzy o smutnej historii Salaha wspomną dziś i jak bardzo go brakuje
Gdzie się nie obejrzę, to Salah, Salah, Salah, wszędzie Salah, zaraz otworzę pudełko z żarciem i tam Salah będzie
W sumie to ciekaw jestem tego meczu podwójnie, bo dziś możemy się przekonać jak Hiszpania przyjmie zwolnienie trenera, czy wlecą na pełnej, czy morale spadnie do zera.
pacz u mnie już jest
https://i.imgur.com/mdefWhP.png
Załącznik 365324
No to Egipt easy win xD
w sumie to po co dzielicie to na osobne tematy, przeciez poza mundialem i transferami (ktorych w trakcie jest raczej znacznie mniej) nic sie nie dzieje w swiecie pilki, co to za problem trzymac wszystko w jednym miejscu.
wszystkie mecze dzisiaj spoko gdyby byl Salah, bo tak to chyba wiadomo czego sie spodziewac po egipcie (no chyba ze mr elneny wleci na pelnej XD). maroko i iran sie nie lubia z tego co wiem, wiec bedzie kosa, a mecz wieczoru to chyba wiadomo. osobiscie obstawiam, ze jednak Hiszpania bedzie grala na wkurwie i rozpyka ta Portugalie, ale jakby byl odwrotny wynik to tez bym sie nie zdziwil.
@down
a no to rozumiem, oki
Redbag nara
Ty powinieneś Elneny'ego zaznaczyć, a nie jakiegoś tam Dawida Trezege
Ja powiedziałem swoje zdanie w PN - przynajmniej będzie sobie temat i będzie można komuś do niego wrócić dla samej nostalgii nawet, gdzie w PN ten cały content by zginął ;]
szatanie spraw zeby cavani i nandez wjebali po 2 bramki
Ta, pewnie wszystkie strzeli Bentacur, bo przecież go nikt nie ma w fantasy :kappa
@PmK ; ma
Znaczy De Arrascaeta, przejęzyczyłem się
Całe szczęście nie obejrzę tego meczu, już sobie wyobrażam gadanie od początku meczu a szczególnie przy straconych/niestrzelonych golach Egiptu "noo jakby grał to byłyby realne szanse na walkę chlip chlip smutna historia Ramos bezmózgu ehhh"
Coś czuję, że w robocie mi wywali internet jak pół biura wleci ze streamami
co tam tak malo ludzi na tych trybunach pod boiskiem
Myślę, że chodzi o te problemy z dojazdem do Rosji, o których było głośno
Urugwaj i egipt daleko od rosji + chyba nie zarabiaja tam jakos w chuj
Ale cwel sie wywrócil pluje
Jestem ciekawy jak rozwiążą kolejny mundial, USA, Meksyk i Kanada grają obligatoryjnie jako gospodarz, będzie 48 drużyn w z Ameryki północnej odpadały dwie drużyny to teraz wszystkie wchodzą xD? (Chyba że były jakieś eliminacje eliminacji to przepraszam, ale i tak drużyn za dużo tam nie ma). Po drugie taka Kanada jest trochę amatorską drużyną to będzie kupa śmiechu, ale w sumie przy 48 drużynach się dostosują do słabego poziomu, który będzie grubo poniżej wczorajszej gry Arabii
20 minut bez gadania o Salahu, tylko pokazanie go 3 razy, oni coś knują :hmm
Ale Urugwaj na razie bez pomysłu większego poza próbami zagrania z pominięciem drugiej linii
Jasny chuj jakby ali baba tego nie zablokował, to Cavani bramka turnieju
Chyba następny po następnym XD
No cóż, są i takie drużyny już teraz, więc na jedno wyjdzie XD
Co do wcześniejszego to się nie odniosę, bo w sumie nie wiem dokładnie jak to działa w kwestii eliminacji tam
Egipt dobry czy Urugwaj słaby?
Urugwaj bez pomysłu, chyba to
Tak se bije glowa w mur xD
Kurwa ten mecz to dno, podobny do wczorajszego xDD
Boże kochany, oni te wrzutki mają na poziomie Bebe
boże gdzie ten urugwaj forlana
aż przykro się na to patrzy
Idź pan w chuj, pomoc to jest jakiś żart
Pierwszy
słabiutki ten mecz, środek pola w Urugwaju dramat. W sumie jakby grał Salah to może i by Egipt cos im wcisnął xd
no i Suarez zjebał jedną zajebistą okazję jeszcze
pomyślcie, że 105$ za najtańszą wejściówkę XDDDDD, kazał bym im zwrócić pieniądze XD
spokojnie, dziś jeszcze jeden wspaniały mecz o 17 :)
już calluje, że ten maroko iran będzie o niebo lepszy niż to coś.
Przecież Urugwaj w ostatnich 2 latach caly czas tak gral, a teraz jeszcze kluczowy dla nich Suarez bez formy caly sezon, to i nie ma sie co dziwic. Generalnie zespoly z Ameryki Poludniowej wydwały się być wyjątkowo słabe przed tym mundialem, za wyjątkiem Brazylii, która od lat nie była tak silna. I tak przy okazji przypominam, że nasz przeciwnik z grupy - Kolumbia - grał tak samo słabo jak Urugwaj w eliminacjach.
Jak szansa że coś wcisną urusy?
jakis typ na wykopie postawił powyzej 2,5 i obie drużyny strzelą XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a oglądałem jakiś filmik z murinjem co na tablicy z magnesami obstawial kto wyjdzie i dał w finale portugalia argentyna XDDDDD
musze dodać, że postawil Argentyna>Hiszpania + Portugalia>Francja
Chyba inna piłke chłop ogląda, że tak lekką reką odrzucił te drużyny
gryzonia wypierdolą z repry xD
Suarez xDDDDDD
a idz w chuj z tym Suarezem, tzn. bardzo dobrze, że szczur nie pamięta jak się gra
Suarezowi to chyba się bieg zaciął na padzie
trudno się nie zgodzić xDCytuj:
Gary Lineker
âKonto zweryfikowane @GaryLineker
12 min12 minut temu
Mo Salah has been better than Luis Suarez in this game.
Chyba wymielili salaha czesciej ktory siedzi na lawie niz cavaniego xD
Troche się boję, że Polska bedzie grała tak jak Egipt ;d
no nie gadajcie lepiej Egipt od paru minut wygląda od tych kołków
Iks de kurwa xD
Ile tam potrzeba kurwa typa niekrytego, żeby któryś dobił piłkę do pustej bramki? XDDDD
No i wkulali, szkoda
Hegazi 10 centymetrów wyższy od Jimeneza i typ go przeskakuje o głowę
Iks
Kurwa
De
Od wczoraj mi chodziło 0:1 po głowie
Można po tym meczu stwierdzić, że z salahem mieliby szanse wcisnąć, czy jednak typowe murowanie i bezradny Urugwaj?