elo mordy, chcialbym sobie w domu poogladac z ziomkami ksw 37, ppv odpada, jakie strony polecacie, zeby te walki nie wygladaly jak przeskakujace pixele? w miare dobra jakosc, jakiegos smsa czy przelew moge puscic za transmisje
pozdro
Wersja do druku
elo mordy, chcialbym sobie w domu poogladac z ziomkami ksw 37, ppv odpada, jakie strony polecacie, zeby te walki nie wygladaly jak przeskakujace pixele? w miare dobra jakosc, jakiegos smsa czy przelew moge puscic za transmisje
pozdro
skontaktuj sie z @Urlak ; , na ksw 35 ogarnal mi takiego streama ze smigalo jakbym na zywo tam byl
zobacz sobie weeb.tv, mozna chyba smsem premium na 3 dni kupic
nie ma co cebulić, trzeba wspierać zawodników
a tak poważnie to Urlak daj znać czy coś będzie
podpinam się Urlak ratuj
Podpinam sie do pytania
ja rowniez sie podpinam
Kiedy to leci, to jest walka pudzian i popek?
Dam wam znać wszystkim ale dopiero po 21 będę w domu. Jak się uda to szybciej dam znać
. <-taktyczna kropka obserwowania tematu
a o ktorej ich walka jest?
ogolnie tez bym obejrzal jak cos bedzie ;p
me too, smska tez moge wyslac za pare zetka
Same here, mogę cos tam zabulic deliatnie
A ja jestem cebula i chcę za free.
Podpinam się pod temat
no to mi pomogliscie panowie xD
tez bym obejrzal ten kabaret za free oczywiscie bo na wiecej nie zasluguja XD
Mnie interesuje tylko cyrk Popek - Pudzian; wiadomo kolo ktorej oni powinni sie bic?
o 23
mnie tez tylko pudzian i popek :D w ogole mnie nie interesuje mma, czy inne ksw XD ale pudzian dobrze znany, popek wariat, to mozna zobaczyc co tam sie odstawi :D
ew. jakis sms tez moge wyslac na jakies streamki czy cos, zeby bez lagow obejrzec
To uczucie gdy słyszało się kiedyś, że KSW chce iść w stronę poziomu UFC
a dziś pokazują taki cyrk w oktagonie xD
Ja też bym strimka poprosił @Urlak ;
ten stream z weeb.tv za dolany to potwierdzony i nie scina?
popuś pokaże dzisiaj co to serce do walki XD
ja też bym chciał za frajer stream
zawsze sie jakoś dało za darmo oglądac
Ktoś już oglądał wcześniejsze ksw na weeb tv ? Ta opłata u nich śmieszna a jak z jakością?
@Urlak ; poprosze rowniez
@Urlak ; tez poproszę
tez moge jakiegos smska poslac:)
Ja tak samo :D
I ja poproszę linka jak co :D
me too please
Też poproszę :D
ja też proszę
Kurwa utknalem na chacie bo moja mama nie zostanie z synem bo gdzies idzie z kolezankami takze nie ogladne w knajpie
Urlak help;c
podłączam się pod prośbę
z tym weebem to uwazajcie, bo jak nowy user sobie kupuje male premium to i tak takich wydarzeniowych kanalow nigdy nie ma, na dlugoterminowym tez w sumie bardzo czesto
do tego wieczorami kazdy kanal tnie jak diabli, niezaleznie od miejsca kompa i lącza
Jakby co to też poproszę ;d
O której będzie walka Pudziana bo ja w domu bedę po 21 pewnie
Kupilem kod sms na weeb.tv wszystko poszlo ok ale konto nadal darmowe. Długo muszę czekać na premium?
Jestem w trasie ktoś sprawdzi to ?
http://privatestream.tv/player?strea...20&height=400#
Coś lepszego dopiero jak wrócę
Edith
http://privatestream.tv/player?streamname=kaaaaaa3#