Witam męską część forum, piszę do was z zapytaniem co sądzicie o goleniu tego miejsca przez mężczyzn? Osobiście uważam to za pedalstwo, a każdy kto goli jest zjebem, ale wysłucham waszej opinii.
Wersja do druku
Witam męską część forum, piszę do was z zapytaniem co sądzicie o goleniu tego miejsca przez mężczyzn? Osobiście uważam to za pedalstwo, a każdy kto goli jest zjebem, ale wysłucham waszej opinii.
pach nie gole ale nogi tak
Gole, tak mi wygodniej i nie nie jestem pedałem ale może na swojej drodze nie spotkałem Ciebie.
Pach nie gole, wystarczy się regularnie myć :|
golę i polecam
Ja tam golę, z zarośniętymi zawsze mam problem, bo czuć pot. Po ogoleniu się nie ma problemu. Nie wiem czemu w ogóle to ma być pedalskie? xD Rozumiem, ze autor jest samcem alfa z zarośniętą klatą i dywanem na plecach, a stopień męskości wyznacza powierzchnia ciała zarośnięta włosami?
@Down
Jakie podrażnienia, nie mam takiego problemu, chyba że golisz się jakimś tępym dziadostwem i bez pianki. Tak, siura też golę.
A co z podraznieniami dziewczyny? Piczki tez golicie?
Przeciez to jest dziadzius. Nie wiem, po co mu odpisujecie
pedalstwo
Obawiam sie ze golenie pach u mężczyzn jest czynem pedalskim wysoko nie wskazanym, jest to fakt autentyczny.
no dla mnie to jest cos dziwnego, na reklamach kobiety gola, a nie mezczyzni, cos z wami jest nie tak imho
nogi tez golisz?
/\ potwierdzam. +1
Serio nie rozumiem o czym ta dyskusja, jak się myjesz regularnie i używasz antyperspirantu to na chuj pachy golić. Równie dobrze można golić nogi albo ramiona, ba nawet na łyso się można golić bo jest w chuj wygodniej i się głowa nie poci lel.
No właśnie, popieram towarzysza wyżej, owłosienie służy ochronie i w pewnych miejsach po prostu powinno być.
Podgalam i dobrze sie z tym czuje
Skrócenie włosów a zgolenie ich to dwie różne sprawy. Jaki jest sens nosić dredy pod pachami zamiast regularnie je skracać? To jest zwykła higiena.
Raz zgoliłem całkowicie i już nigdy więcej tego nie zrobię imo, pociłem się 2x mocniej przy różnych antyperspirantach.
No ale golenie nóg? Wyczuwam dziadziusia.
gole, ale nie utrzymuje ogolonych pach non stop, bo mi sie nie chce
jak odrosna jakis 1cm~ to znowu gole
ogolone pachy wygladaja estetyczniej i antyperspiranty lepiej dzialaja, bo substancja nie musi sie przebic przez gaszcz wlosow, zeby dotrzec do skory
oprocz pach i twarzy nic nie gole, ale szczerze mowiac, to wolalbym nie miec zadnych wlosow ponizej szyi
wlasciwie to ja nie gole ani twarzy, ani pach, tylko je skracam trymerem "na zero"
w praktyce jest to mniej niz milimetr dlugosci (zalezy od trymera, moj jest od 0,5mm i co pol mozna zmieniac dlugosc)
swoja droga jesli komus nie zalezy na gladkosci, to polecam takie "golenie" bo jest szybkie, na sucho i nie ma zadnych podraznien, tyle ze jesli ktos ma gesty, ciemny zarost, to bedzie niestety widac, ze jest nieogolony
ale u blondynow z genetycznie uposledzonym zarostem http://torg.pl/images/smilies/Untitled-3.pngpraktycznie nic nie widac
najpierw gole dupe, potem jaja, potem pachy a na koncu twarz ofc ta sama maszynka
polecam ;3
Golę, bo wyglądam jak jakiś dzikus z nieogolonymi. Serio, gdybym nie golił z kilka miesięcy, nosząc t-shirty kłaki wystawałyby mi przez rękawy.
Co za dziadzius? Juz druga osoba o tym wspomniała.
dziadzius, bo dziadziusie gola nogi [cool][czesc]
czemu autor nie dostal jeszcze warna?
czasami gole, jak mi sie zachce
/edit
a jednak jest warn :D
kiedyś zaczniesz sie interesować dziewczynami to też sie zaczniesz golić, trollu przebrzydły i do tego owłosiony
jak dla mnie to normalna sprawa, zarośnięte wyglądaja wg mnie chujowo i nieestetycznie.
Jak ktoś podniesie rękę i chce wyglądać jak nieokrzesana małpa, to czemu nie, nie golcie.
pisior/5dni
paszki/4dni
dupsko/2msc
każdą czynność z osobna nie trwa dłużej niż 1min
Samce alfa uważają, że nieogolone pachy wyglądają męsko.
Chuja prawda.
Wyglądacie jak dzikusy.
ale z tym smierdzeniem to jakas przesada
uzywajac dezodorantu i myjac codziennie nie da sie smierdziec niezaleznie od tego jak bardzo zarosniete sa pachy
nie wydaje mnie sie
chyba ze ja mam jakies wyjatkowe geny
pot sam w sobie nie smierdzi i potrzeba na to troche czasu, to nie zalezy bezposrednio od jego ilosci, wiec w praktyce (przynajmniej u mnie) uzywajac dezodorantu (nawet jesli to nie jest antyperspirant) nie jestem w stanie smierdziec po 1 dniu nawet jesli bardzo sie spoce
jak macie dziewczyne i nie golicie w/w miejsc to albo jest gruba albo ma wyjebane w wasz wygląd(jest przyjebana XD?)
pach nie gole, ale cipke owszem
paszky gole co jakis czas, siusiaka co 2-3tyg. dupy nigdy nie golilem, mam straszny busz, ale who cares, klate i brzuch tez mam owlosiony dosc obficie ale bez przesady zeby tors golic u chlopa xD
Pachy i małego jak najbardziej, reszty nie tykam, bo to przesada a pływakiem nie jestem ;d
ja mam wrazenie ze jak ogole pachy to więcej ze mnie "spływa" ale po długim czasie ogolona pacha mniej daje niż owłosiona. jakieś protpiy jak golicie rowa? xD bo brzmi interesujaco ale odjebać sobie kawałek odbytnicy tez nie miło pewnie. zwykla jednorazówka idzie w ruch?
tylko plastry z cieplym woskiem do rowa
Golę wszystko. Bo wygodniej. Lepszy dostęp.
http://puu.sh/lcVKH/4a13a2ea82.png
Nie ma to jak jebnąć posta po 2 tygodniach dla atencji XD.