Halo pierwszy
Wersja do druku
Halo pierwszy
Linki do poprzednich tematów:
Little Talks s04e01
Little Talks s04e02
Little Talks s04e03
dzięki trickhor!
odpowiedź zajebistą już napisałem i męcz się człowieku od nowa ;3
co do katariny, takie combo to nie jest nic trudnego mi sie wydaje.. co to takiego rzucić q + dfg + e + w + r i skakać resetami?
no ale w sumie co ja moge wiedzieć platyniak, tak tylko na bolu albo lcs
A raki dalej o bolu ;d ;o ;p
ktoś chętny na 3v3 rankedy?
Nie napisałem też nic o wbijaniu się pierwszym na tf XD Chodzi mi o resetowanie się w teamfighcie, żeby zrobić jak najwięcej dmg w kluczowe cele. :)
A kiedyś się zastanawiałem jak to jest, że ludzie na 3v3 rankedach często grają jakby nigdy wcześniej ze sobą nie rozmawiali i nie mają zgrania ze sobą... :D Teraz już wiem. :D
Po prostu ludzie mają ból dupy, że ktoś potrafi od kogoś lepiej grać i szuka dziury w całym, skoro według jakiegoś oszołoma mazakowaty gra na boluje to udowodnijcie to, a nie pier.... bez sensu i drążycie. Domysły z palca wyssane, gra lepiej i tyle. Proponuję skończyć tą bezsensowną dyskusje, bo offtop robicie. Masz problem, zgłoś to z dowodami, nie masz ich to iedz cicho i graj w brązach. pozdrawiam.
Dobre pierwsze wrażenie kolego. :) Tak przy okazji, cały ten temat to jeden wielki offtop, o to w nim chyba chodziło.
^Ty tak na serio?Cytuj:
Po prostu ludzie mają ból dupy, że ktoś potrafi od kogoś lepiej grać i szuka dziury w całym, skoro według jakiegoś oszołoma mazakowaty gra na boluje to udowodnijcie to, a nie pier.... bez sensu i drążycie. Domysły z palca wyssane, gra lepiej i tyle. Proponuję skończyć tą bezsensowną dyskusje, bo offtop robicie. Masz problem, zgłoś to z dowodami, nie masz ich to iedz cicho i graj w brązach. pozdrawiam.
A potem widzisz jak grasz 3v3 i na all chacie przeciwnicy się wyzywają. ;) Tylko gra powiadasz? :P Nie wszyscy tak myślą, po prostu mówię o tym co ja widziałem i wiem, że nie zawsze wychodzi to tak pięknie. :D
To ja Ci podam inny przykład. Challengerowy team 3v3, który streamował ponad 20 godzin zrobił sobie nowy team, i przegrał już w pierwszej grze przeciwko jakimś Goldom na EUW :P 3x Challenger vs 3x Gold, przegrana. Wszystko się może zdarzyć. :) Takie teamy podczas treningów też nie zawsze grają na 100%, często coś próbują nowego, często się bawią, nie można porównywać poważnych rozgrywek do gier w lidze.
te uczucie, gdy w szkole kupili nowe kompy i w lolu 150+ fps na najwyzszych ustawieniach
250 pinga bo chujowy internet
GOD WHY?
;/
jak można kupić busting, to ja chcę mieć gracza high tier do duo q :c gorilla thresh ftw
wjechalem katarina normal, polecam wbić i zobaczyć
w enemy blitz i naut czuje dobrze
#edit
Załącznik 312127
nieoficjalna penta, bo nauta zabiłem szybko i za długo czekałem na kolejnych
Dis byl wczesniej jakims klopsem czy co, ze ciagle nawiazuje do tego ze schudl juz 19 kg ?XD Podajcie jakies zdjecie do porownania :D
Załącznik 312128
typowy mecz plat1
no kurwa xD
Załącznik 312130
nom faktycznie
Załącznik 312131
Gra ktoś coś plat V?
sugerujesz ze na zdjeciu gdzie wyglada jak wokalista tokio motel na zdjeciu dodam przez Ciebie wyglada gorzej ?XD Bez przesady, no wyglada jak pedal ale zdecydowanie bardziej wyjsciowy ryj ma w twoim poscie @ImFresh ; niz na tych wczesniejszych zdjeciach XD
ja tam dziś idę na meeting do baru z Disem bo organizuje ;)) co wy wiecie o prawdziwym życiu
kurde pasma 8 wygranych z z rzedu sie skonczyla heh
ezreal ty omperku ;d
btw +21 -16 to lubie
http://puu.sh/8w4Yc.jpg
a wy dalej 5-0 w teamówkach i silver 1? xD
mocne mmr z s3 zrobiło swoje