nieaktualne
nieaktualne
BUMP
Cze byłbym zainteresowany - napisz mi gg na pw
Bump
Podbijam, taniej nie znajdziecie nawet na allegro.
PODBIJAM - NOWA CENA !! TYLKO 1,40 ZA 1 REFFA !! BEZ KOLEJEK !! DO 30 REFFÓW W 24h !!
dla pierwszego klienta, 5 refow za darmo?:_)
Pierwsi klienci już byli :D
Polecam naprawdę bo taniej i szybciej nie znajdziecie.
#edit
Zedytowałem wstawione zdjęcia na te w języku polskim, ponadto zmieniłem pakiet 10sztuk na dowolną wybraną przez Ciebie ilość.
Nabyłem 10 referrali, wszystko sprawnie i uczciwie, polecam.
10 Refów wbitych szybko i sprawnie, az kolejne 10 zamowilem. :D
Także polecam.
Także polecam, wszystko szybko i sprawnie - refy świetnie się spisały :D
Podbijam!
PODBIJAM
Odsnieżam!!
Nowa cena - 1.20 zł !!
Kto szybszy ten mniej czeka w kolejce!
Załącznik 311650
Dzięki :) Tanio, szybciutko - polecam
Podbijam - nowa cena - 1zł za 1ref
Chwilę się tym nie zajmowałem, ale serwis refków do LoLa znów aktywny. Jeśli jest ktoś chętny - możliwość płatności SMSami.
Przykładowo za SMS o wartości 30,75zł zrobię 10 refów.
ZAPRASZAM
Odśnieżam!
Odśnieżam + info:
JEŚLI BOISZ SIĘ PIERWSZY KASY WYSYŁAĆ BO MYŚLISZ ŻE CIĘ WYDYMAM -> ZAPRASZAM DO ZAKUPU POPRZEZ ALLEGRO
NIE ROBIĘ REFÓW NA ZASADZIE "ZRÓB A PÓŹNIEJ CI ZAPŁACĘ"
BUMP
akceptujesz psc?
Tak, akceptuję wpłaty PSC o następujących wartościach:
6zł, 11zł, 16zł, 23zł, 34zł, 68zł
btw. jakieś pytania -> pisać na PW
wbijesz 100 refów? za stówkę? Jaki czas wbijania xd (nordic and east)
Pisz PW jeszcze ile za 150 refów
a ile za 300 refów.
@Urlak
Poszło PW
Jak mam 10 referali zrobionych to ile musze u cb kupic i za ile zeby rp dostac znow i czy bedzie mi sie to oplacalo? Odpisz na pw
A więc sytuacja została wyjaśniona i to wszystko, to był niepotrzebny hałas. Co do użytkownika to polecam. Pewne i szybkie referale po niewielkiej cenie :)
Wszystko na najwyższym poziomie, polecam, fachowa obsługa, napewno skorzystam nie raz :)
ile jest RP za wbić 150 refów? :D
RP można przelewać sobie?
Pamiętaj o PW i na jakiś czas zamknij usługę bo ja wezmę dużo xd
Polecam, w 24h bezproblemowo 10 refów zrobionych. Na pewno jeszcze nieraz skorzystam :).
Jestem zainteresowany zakupem 150 refów, proszę o kontakt meilowy [email protected] lub GG 1414764
Sprawa dość pilna
weź wyczyść PW bo masz pełno
Jesli przeleje Ci dyszkę to dostane 975RP od Ciebie tak? Jeśli tak to po jakim czasie to dostane
Jak przelejesz mi dyszkę, ja zrobię 10 refów, jak Ci dotrą na konto (średnio jakieś 36h od skończenia ich przeze mnie) to odbierasz je na stronie, i otrzymujesz nagrodę.
EDIT:
Są jacyś chętni bo koncze aktualne refy i niewiem czy zakładać nowa aukcje na allegro? Bo jeśli tam zaczbe sprzedawać to znów kolejka kilka dni będzie, tak to zaczynam.od razu.
Wszystko w porządku, czekałem tylko 1.5 dnia aż wszystko dojdzie. Polecam !
Zapraszam do kupna, zerowa kolejka, zaczynam od zaraz. Jest aukcja na allegro dla chętnych -> PW
Wszystko poszło płynnie i szybko, polecam jak najbardziej :) Chetnie skorzystam jeszcze w najbliższym czasie.
kupiłbym 9 refów za PSC bo mam jakieś 9,49zł na PSCekach moich 2 kody i nie mam co z nimi zrobić :) jak by się dało za te 9,49 zrobic 9x 10lvl i 1x 5 lvl to byłbym wdzięczny i kontakt przez PW? :) wysłać kody,link referala, i ilość Refów? :)
Masz pełną skrzynkę ;p chce wysłać refflinka
@Drazus
Poszło PW
@Toolfeed
Za 9zł na PSC mogę zrobić 9x 10lvl, 1 ref na 10 lvl to 1zł
pytanie do kupujacych- nikt bana nie dostal?
Bana nie dostaniesz. Jedyne co mogą zrobić to odebrać nagrody i zablokować referral system
Miało być zaczęte w czwartek (jutro). Dzisiaj środa i już prawie all gotowe. Polecam tego użytkownika. Usługa osiągnęła moje najśmielsze oczekiwania :)
Masza czas na 10 refów? link podeśle na PW możesz zaczynać odrazu jak przeczytasz odeślij na pw nume konta
@edit
30 refów potrzeba jednak na 2 konta, po 15 na jedno
aktualne? chętnie zamówię 10 reffów