witam, oglaszam ad gragasa najlepszym bruiserem w tej grze
pozdrawiam, opapi
Wersja do druku
witam, oglaszam ad gragasa najlepszym bruiserem w tej grze
pozdrawiam, opapi
rozwin ta wypowiedz??
licze na wiedze torgowiczow na temat ligi legend, moze ktos mysli podobnie jak ja
@down
brut bylby dobry na niego jakby e robilo psyh dmg
buty 3 poty rush trinity mozna 2 dorany ale w jego przypadku to waste golda imo
potem fh fon merce buty
dalej jeszcze nie rozkminilem, pd by sie swietnie sprawdzil
ogolnie chodzi o zrobienie tanky utility skurwiela z duzym dmg z trinity poniewaz ma 250 ad z samym trinity + spamowalny sklill dla sheena
@down
max w bo e robi pojebany dmg tylko jak bijesz w 1 target
150 ad na 5 lvlu plz
mnie sie wits znudzil no i mres z fona + mercow starczy
imo pd, to item dajacy najwiekszy dmg na takie postacie jak grag
nie wiem czemu jak czyms gram to wszyscy sie smiejom a potem OP jeste nordradamuske chyba, duo doran, brut,maw,trinity?
e/w max? e chyba bo pojebany dmg w early?
# to moze wits jak masz free ad to ten as i troche resa legit, tak jestem fanbojem witka
gankuja mnie w 2 ja zjezdzam im 90% hp i zostaje mi polowa
gragas omper asdasd szkoda ze gram 1v5 i gankuja mnie w 5 a team afkuje majac 20 cs
sprobowalem - nie wyszlo, top przeciwko Jayce'owi, dostawalem ostro w dupe na lini 0/4, bo kiedy podjezdzalem do niego R i E to on uzywa odrzutu swojego i nic nie moglem robic, do farmienia pbardzo fajna postac, moze nastepnym razem sie uda :-) Mialem 1/4/1 chyba.. :p
sion też ma free ad w dużej ilości + ulti dające lifesteal i as więc czy przypadkiem nie był by lepszy?
ta, ale nie ma dasha co 3 sec slowujacego na 35% na 2.5 s aoe i op ulti majacego 40 sec cd
i nie musi odpalac skilla, ktory daje mu ad/redukcje... a co do gragasa moze byc ciekawym pickiem vs ire z ta redukcja as, renek zruchany do 0 tylko potem rambo, ale min 3 typa musialo byc zeby mnie zlapac +3x ult i exhaust +cc mimo wszytko taki sobie bruiser gragas, cos w stylu trinity, fh, fon,pd, ie w miare ok bekowe kryty z brzucha
polecam
http://i45.tinypic.com/124x81t.jpg
mistrz painta
jakie elo i czy to po moim temacie??
jedynie co gragas ma fajnego to pasyw i ten dash musiał bym zagrać.
masz tak bardzo rację, że ja pierdole xD
5/0 vs jax
'q' pod siebie, wiecznie odpalone 'w' gdy ktoś próbuje trade'ować wbijasz 'e' + ignite + odpalasz 'q' jak ucieka 'r' przed morde -> wraca -> 'e' + aa na twarz i śpi oO
po kupieniu sheena idzie jeszcze łatwiej
https://i.imgur.com/6BdNv.png
NEWS Z OSTANTIEJ CHWILI, AD GRAGAS NIE MOZE WYGRAC 1V5
mialem 12;0
To robic tego triforca czy nie ?
no robić, czemu mialbys nie robic
Napisz jak mozesz build i w jakiej kolejnosci please.
to co bylo widac poza zeal core, dalej wciaz neiw eim
trinity first item a fon fh zaleznie od przeciwnikow
pierwsza gra 7/2/10 vs nida pogram jeszcze pare normalensów jutro wbije 2100
2 gra slabiej ale gdybyscie widzieli ten fb na rene gdy zrobilem z aa za 80+e za 100 typ niewidzial co sie dzieje
14/5/13
jestem gotowy na rankedsy
Czyli jaki skill order max W i potem jak Q czy R na drugim lvl i rusz z trinity od czego zaczynamy zeal,sheen czy phage i co to są za itemy ie pd fh fon bo nie znam jeszcze tych skrótów
jak grać ogólnie ? po 6 lvl wszystko mnie jechalo, a odpalalem w, dawalem ulti wbijalem sie z w, q pod nogi i koles ma pol hp a ja 1/3 chyba to nie dla mnie
teoretycznie może być silny, ale generalnie ad janna może być rownie silna bo ma podobny skillset + jest ranged.
2 dobre skille to jeszcze nie wszystko.
Owszem, ma 35% slowa na E co 5 sekund, ALE - ten slow nie robi nic dmg.
Owszem, ma ulta ktory ratuje Ci dupe / gwarantuje Ci killa, ALE - ten ult nie robi nic dmg.
O Q nie wspomne, nawet sie go nie uzywa pewnie na ad gragasie
W to jedyny dobry, typowo bruiserowy skill.
nie twierdze, ze chujowa kombinacja bo moze i AD gragas pod bruisera byc kurewnie silny, ale na bank nie jest "najlepszym bruiserem", biorac pod uwage fakt, ze opiera sie TYLKO na auto attackach, bo reszta jego skilli nie robi ZADNEGO dmg w mid/late game, gdzie bruiserzy maja jakikolwiek sens
Owszem, ma 35% slowa na E co 5 sekund, ALE - ten slow nie robi nic dmg.
co
a ze jest najlepszy to tak sobie napisalem, jest bardzo mocny i to tyle
malph robi 3x mniejszy dmg majac gorsze utility i prawie takie samo cc
bedac bardziej squishy
btw 400 dmg z ulti w late to nie takie nic mysle
no wiesz, nie da sie bruiserem samemu zabic zfeedowanego gravesa z ie, phantomem, lw i guardianem.
ide wlasnie grac na mainie na wescie, first picknalem ale raczej kazdy mysli ze na mida, zobaczymy jak to dziala i czy ogarne
czekam na relacje bo sam nie mam konta zeby sprawdzic go na sensownym elo
powiem tak.
dominacja lini, nie boisz sie gankow, szczegolnie po 6, op malph nawet nie mogl gryzc turreta, kazdy przedemna uciekal cala gre, strasznie to wkurwialo, zrobilem fb, potem 2/0, jak blitz mnie wciagnal to mieli ból dupy. ogolnie trzeba wyfarmic trinity i cos na cdr, wtedy jest jazda, do 30-40 minuty trinity spokojnie starcza jako 1 item na dmg, potem mozna jakiegos phantoma, w koncu jest 250 ad z samym tf.
http://i48.tinypic.com/293k944.jpg
swain mial 1/5, na samym poczatku gry, nie wiem 15 minuta moze.
bot byl wyrownany dosyc, nasz jungler lepszy, no i rysiek na topa
imo bym robil build:
-merce
-trinity
-frozen heart
-spirit visage
-fon
-randuin/atma/phantom/ie/black cleaver/ byle co
wbijam 2,5k elo
XDXDXD ale co ten brazer wie o grze jaki tam z gragasa op...... :)
przeciez ja ta gre znam kurwa w kazdym calu ale ludzie i tak sluchaja sie ocelote i jego rad ;]]]]]
polecam przestac patrzec na mete i zaczac myslec nad nowymi opcjami jak ja
btw zaczynam skladac visage na niego bo majac merce fh fona trinity mam 200 arma 150 mres i troche za malo tego mresa, a visage da wszystko co trzeba
chodz na east jak nie grasz rysiek
a jak jest u niego z selfsustainem ? Sama pasywka bez lsa wystarcza ?
Btw http://www.deankeaton259.hubpages.co...s-Gragas-Guide nie wiem co to za strona ale ad gragas build z za czasów sword of the divine
XD nastepny mecz, znowu super snowball.
http://i45.tinypic.com/n1ot2f.jpg
zaraz top elo
coten brazer gada przeciez z e to zero dmg q w ogole nic nie robi a r to tez nic nierobi
lol opapi jest hipsterem, wymysla nowe mety i jeszcze cisnie wszystkich ad gragasem. a ja ogladam streamy ocelota i oddone, co za wstyd. wez zacznij streamowac panie opapi
ameryki to Wy nie odkryliście, bo AD gragas to nie nowość, tak czy siak, nie jest to najgorszy trolling xd
ad gragas to stara rzecz, ale jezeli cos jest nie grane kompletnie to uznalem to jako 'nowosc'
tak samo jak moda na malfajta
a co do streamu, sprzet mam dobry kwestia uploadu
A jakie masterki? 0/21/9 ; 21/9/0?
9;21 mysle, ale moze jest jakas lepsza opcja
picknij gragasa niech team cie zwyzywa wykeruj jak zwierz zoutfarm udyra: WTF 150 AD 5 LVL dostan babysita
jak narazie rankedsy
11/7/xxxxxx tu troche trol bo polaczek placz + zlekcewazylem solotop skarnera
7/4/10 wykerowalem jak glupi, troche ciezko nim dobijac w late
4/1 jayce totalny rozpierdol bralem go na e i 6 auto ataków XD
ps gralem gragsem 5 razy w zyciu wiec statsy mozna wykrecic duzo lepsze jak juz kiedys grales na midzie;d
XD ja wlasnie rozpierdalam mid game gragasem, 4;0 dla nas przy fighcie na baronie, i enemy talon z ulti go dobil xD gg nocturne.
a tak to op
rucham topa jak gowno szkoda ze typ gra yorickiem i sie nei da nic zrobic bo to najwieksze op gowno w tej grze
@edit
4;4;3 wbijam sie w 4 zabijam 3 i uciekam majac trinity visage glaciala