Witam Wszystkich W Tym Temacie Bede Dodawal Zdjecia Z Awansow,Huntow I Lota :))
Wersja do druku
Witam Wszystkich W Tym Temacie Bede Dodawal Zdjecia Z Awansow,Huntow I Lota :))
Musisz dodać 3 screeny na początek.
Chyba teraz dopiero zorientował się, że screeny może wrzucać od 100 postów, ale jest wyjście:
http://torg.pl/showthread.php?307841...c-100-post%F3w
No i screeny są, gratuluje i będę zaglądał do tematu zobaczymy jak ci pojdzie ;]
wycinaj zdjęcia bo nawet bardzo nie widać który to lvl ...
Nowo Zakupiony domek
Wycnaj te zdjecia, bo nic nie widac. Gratuluje postaci i jakie masz skile?
Jak wklejasz level, skill czy coś, to wklejaj całe zdjęcie + opisz to zdjęcie, np. który to level lub skill, skąd taki lot itp.
Jak chcesz pokazać 'małego' to wycinaj screeny, tak właśnie jak z domkiem, bo nie ma sensu oglądać te ramki obok ;)
gl&playFOR4un
Zapowiada się kolejny dobry temat, obyś tylko prowadził go systematycznie! :D
Tak, zgadzam sie z przedmówca.
Zapowiada sie dobry temacik. Licze ze nie przestaniesz wrzucac, i bedzie co ogladac ;)
Powodzenia.
no ciekawy temat sie zapowiada ;) i racja, wycinaj screeny :D
Noo screeny ujdą,
używaj opcji edytuj, zeby nie bylo takiego spamu jaki jest na 1 stronie
A Wiec Wczorajszy Hunt Na Demach Oczywiscie Waste Polecialo Tylko Fire Axe i Gold Ring Potem Zostalo mi 200 ass Wiec Mowie Pojde Na Wary :))Załącznik 277588Załącznik 277589Załącznik 277590Załącznik 277591
gratuluje lotu, po ile chodza epee?
A wiec kumpel pozwolil mi wrzucac screeny na ten temat to wrzucam :)
Załącznik 277600Załącznik 277599Załącznik 277598Załącznik 277602Załącznik 277601
A wiec Demony Czesc Druga z Dzisiaj Tym Razem z kolegami wydane 210k ale z profitem :)) :)) Oraz Ssy Goroma z ProfitemZałącznik 277702Załącznik 277703Załącznik 277704Załącznik 277705
Bardzo dobrze że we 2 wrzucacie fotki. Fajnie że pokazujesz lota, bo lot + hunty się najlepiej ogląda ;)
gl&hf
No i ssy ladnie powycinane, opisy są, wiec jest okej :p brakuje tylko paru ssow z akcji podczas huntow :d powodzenia!
Deeplingi z profitem,Faraon (gleba) + o lota,Goroma Odrabianie lvl,Deeplingi :)Załącznik 277886Załącznik 277887Załącznik 277888Załącznik 277889Załącznik 277890Załącznik 277891
Drogie są te miecze nowe i te topory? Jakieś nowe legi itp ;d
z tych co ja wylocilem to po 8 -13k u npc jest taki shield nowy co po pare kk chodzi ale nie wiem z czego leci :))
Fajne ssy, dobre expowiska wybierasz. Mam nadzieję że będziesz latał na różne żeby się nikomu nie nudziło :)
no ładnie ładnie, mam pytanko. wycinasz w paincie czy w jakimś programie?
wiem ze nudne ale level jest i mam sKrinaaa a mount itema wciaz Ni ma ;//Załącznik 278641Załącznik 278642
Zapraszam Do Komentowania:))
Witam, widze cos slabo z komentami wiec ssow z akcji nie ma ;/
Załącznik 279697Załącznik 279696
temacik ladny:) sagnitarius powiedz mi czy oplaca sie huncic solo na tych deplingach rpkiem.. i od jakiego lvla;)
Nie nakurwiaj tak sagni bo mnie przegonisz ;xx
Dzisiaj wrzuce ssy jak dobije lvl.;P
Fajne fotki pozdrawiam silent witch :)
@up
Fajny nick pozdrawiam Heniek spod piątki :)
<trollface>
Screeny interesujące, będę tutaj częściej zaglądał ;)
Czekam na 200 :D
Widze ssy z luminery,gratuluje avansów :)
Widzę ,że coś się dzieje :)
Ładnie śmigasz pełno avansów oby tak dalej :)
Nazwa tematu to "Ja i mój strzelec" strzelca widzieliśmy a Twoich zdjęc nie ma :P joke
Ładnie jedziecie. Oby tak dalej:)