Jest to temat o konkretnym EK'u z konkretnym skillem i ogarnieciem. Server Silvera - PVP.
Na początek kilka fotek
:
lvl 31 oraz stan postaci
Załącznik 276407
lvl 32
Załącznik 276408
lvl 34
Załącznik 276409
Wersja do druku
Jest to temat o konkretnym EK'u z konkretnym skillem i ogarnieciem. Server Silvera - PVP.
Na początek kilka fotek
:
lvl 31 oraz stan postaci
Załącznik 276407
lvl 32
Załącznik 276408
lvl 34
Załącznik 276409
Ladnie, ale pewnie i ten temat upadnie.
Screenów mam sporo, leveluje systematycznie i nie po to skillowałem 4 miesiące żeby tak po prostu sobie odpuścić :) Zapraszam do komentowania !
Jestem nowy na forum, stare konto ale nieużywane i jakoś nie w kolejności wrzuciły mi się screeny. Postaram się ogarnąć przy następnym poście.
no jest tak jak pisales :d postac z konkretnym skilem ;) wogole nie musisz juz skilowac :D a ja wlasnie to robie i sie nudze to przegladam torga ;) powodzenia w prowadzeniu tematu i w nowym roku jak najmniej dedow bo skili szkoda ! :D
Fajne fotki :) Graj dalej i wrzucaj kolejne ss'y to na 100% będzie jeden z lepszych tematów ;p Skille masz piękne :D Zazdroszczę Ci, bo ja skillowałem knightem ręcznie i zatrzymałem się na skillach 71/72 po czym przestałem nim grać ;/
Przy 95/95 to pewnie czysta rozkosz w expieniu ;p powodzenia!
Powiem tak, włożyłem w te skille 400k = blessy po deadach + food. Przyjemność z gry - nie do opisania, praktycznie brak waste, sami zobaczycie dalej na screenach :) W tym momencie 94/94 i 13% do 95 ponieważ kilka razy padłem odkąd zacząłem grać.
Gdy gracze z jednej z rządzących gildii dowiedzieli się jakie mam skille to wpadali non stop, no to na blessy szlo :) 10k za kazdym razem a ze 20 razy padlem jak nic + grzybki z 200k conajmniej
Ciekawie się zaczyna. Mam nadzieję, że temat szybko nie upadnie i będzie się rozwijał. :)
Screeny będą regularnie wrzucane, postać w tym momencie ma 66 lvl a nie zakładałem tematu od razu bo wiadomo, raz się wbije 5 lvli a raz żadnego, więc pomyślałem że zbiorę screeny to będę wrzucał.
No gościu ogromny szacun za wytrwałość. Ja bym nie dał rady :D. Dawaj wiecej :P
Dobra, wróciłem ze szkoły dodać powiadacie :> Hmmm no dobra. Dzieki za gratki.
37 Wbity na małpach
Załącznik 276458
38 Dalej cyce, ale mała zmiana eq.
Załącznik 276459
39 - zombie yalahar
Załącznik 276460
Wiecej komentów dawajcie, bo mało a fotek do oglądania całkiem sporo. Pozdrawiam !
za mało fotek na raz wrzucasz :D chcemy wiecej!! ale fakt, screeny coraz lepsze tylko szkoda ze same adv
Szczerze mówiąc tak low lvlowym ekiem nie da rady nic podziałać nawet pomimo tych skilli więc musisz się wstrzymać :) Za mało? :P Prowadzę sam ten temat i póki co na to się zanosi więc jak wrzuce Ci 10 to jutro bedę mógł pokazać 1 wolicie tak? :D
Skille super. Szacun. O ile wbite bez bota ;>. Pamiętam jak swoim charem wbiłem na 27 lvlu 80/81, gra wtedy stała się czystą przyjemnością, natomiast jak to jest mając 95/95 na takim poziomie to już tylko mogę sobie wyobrażać. Szkoda, że takie mendy jeszcze w to grają, sami skilla nie mają, to drugiemu też nie dadzą.. ;|
Bez bota, wszystko było ręcznie wbijane. No nie potrafię tego opisać ale gra się bardzo miło. Skillowałem podczas nauki a że miałem sporo zaległości to i sporo skillowałem :)
Kolego powiem Ci ze kiedyś 90 wbijałem botem dawno temu, gdy GMowie byli u władzy i wiesz co? Na bocie też ciężko to zrobić, możesz wierzyć albo nie :P
HGH skill Knight czyli teraz tylko expić co zapowiada dobry temat ciekawe zdjęcia będę odwiedzał ;) i zawsze zostawie coś od siebie ;) powodzenia ;]
Czemu nie robisz jakis tam tasków?
Bardzo dobre skile, mam nadzieje, że będziesz wrzucał dużo zdjęć i chodził na jakieś ciekawe wyprawy. Czemu nie zmienisz sobie eq?
Łooł, skille robia wrazenie. Mam nadzieje, ze level urosnie rowno wysoko jak i one :) Ten server to pvp?
Gratuluje awansów :)
Piekne Skile : ]
Server pvp - Silvera , zaczynałem z postacią od 0 więc nie tak prosto zmienić eq a, że nie botuję to nie zbieram dziennie po 100k ^^. Taski robię, tylko że powoli, bo mnie ograniczają przy takich skillach. :)
Mam tu także 50 ed no i nim runki farmiłem przez spory czas :) Sprzedałem kilka bp avalanchy i zebrałem, część pożyczyłem od znajomych, trochę mi dał człowiek, który udziela mi protekcji, bo widział że miałem cel no a ciężko wbić taki skill na takim lvl.
Double bo wrzucam screeny :
40 - Dragi yala
Załącznik 276491
41 - Wszedzie było pełno botów więc poszedłem na zółwie exp nie zachwycał 40k/h :P
Załącznik 276494
42 - Yala cmentarz całkiem ładnie i niezła kasa
Załącznik 276493
Gratuluje skilli i wytrwalosci, bo skilowac 4 miechy to juz cos. Mysle, ze temat bedziesz prowadzil i nie upadnie, bo zapowiada sie dobry :d
Komentujcie, to będzie wiecej screenów. :) A szykują się coraz ciekawsze :>
zasypuj nas screenami to bedzie duzo komentow :D tak jak juz ktos pisal - tibijczyk 2012 roku ;D udowodnij ze zaslugujesz na to miano xd
Mało tych komentów, dorzucam Wam ssy, żeby się Wam nie nudzło a komentarz poki co 1 :) Poczekam na więcej i będę wrzucał dalej :>
1000 wievs :) Nieźle jak na poczatek :) Screeny będą około 17 :)
Bardzo fajne screeny, bede tu zagladał.
Pozdrawiam kolegę z Ostrowca :)
KSZO & HETMAN.
Pozdro HETMAN ! Przebywam obecnie poza domem, screeny nadejdą jeszcze dziś ale z mały poślizgiem :) Bądźcie cierpliwi :D
Chciałbym także prosić o więcej komentarzy, bo widzę że trochę views'ów jest :DD
Temat się rozkręca. Życzę powodzenia w dalszej grze.
Dobra, obiecane screeny ! :) Dam więcej bo się spóźniłem :D
43 - dragi yala - wszędzie boty
Załącznik 276560
44 dalej dragi - nadal dalej boty
Załącznik 276561
45 dragi.. - ciągle wszędzie boty :P
Załącznik 276562
46 - Ostatni level na dragach , potem nigdy więcej mnie tam nie było bo mi się przejadly, i lepiej było na innych expach juz :D
Załącznik 276563
47 - Zmiana exp place, Arena Yala sam profit i 100k expa /h bez prem staminy
Załącznik 276564
Wiem że do znudzenia te screeny, ale przebrniemy a potem od 60 już ciekawiej się robi, także comment plx :>
Jedziesz malina jedziesz! ;d I dzieki za komenta. Uwazaj zeby nie padac bo skille spadaja po chuju wiem cos o tym xDD
wrzucaj jakies best hity,jestem ciekawy ile przy tym skillu moze zaorac 50 ek
Blanteq częściej będę Cię odwiedzał :>, a zaorać ile mogę? w tym momencie jest 66 lvl best hit so far 325 w potwora z heroic axe, a w człowieka 155 + exori za prawie 100
Podziwiam Cie ziomek ze chcialo Ci sie skilowac do tak wysokich skili na tak malym lvlu :D tymbardziej ze to serwer pvp ;) ktos Cie nie lubi, wpadna po Ciebie w pare osob albo nawet i za nic i ded, skile leca i chec do gry tez :D ale zycze powodzenia i wytrwalosci xDD
jak dla mnie duzo mowisz malo dajesz zdjec... napisales z 20 postow z czego mniej moze w 5 sa zdjecia.
masz multum komentow jak na to forum a tobie ciagle malo ;) jak chcesz jeszcze wiecej to wklejaj zdjecia czesciej i w wiekszych ilosciach.
a jak nie masz z czego w dodawac zdjec to po co zakladales ten temat? bylo poczekac az bedziesz mial cos ciekawego do pokazania.
osobiscie uwazam, ze nawet na 20 lvlu mozna uchwycic fajne akcje jesli sie tylko chce ;)
pozdro
w 100% zgadzam sie z Panem wyzej, dodalbym od siebie ze te screeny dupy nie urywaja, zeby wyciete chociaz byly.. propsy za skille, ale screeny chujaste.
Pisałeś, że jakaś gildia po ciebie wpadała. Jak się dowiedzieli o twoich skillach skoro w skali serwera taki skill to nic wielkiego? :P Chodzi mi o to, że w highscores pewnie jesteś dalekoooo
@up
31 Dart Roscoe 94
Nie tak daleko, jakby wbil 96 wbilby sie na pierwsza strone na tibii.com 20 lvlem x.x
ładny skill masz ;],wrzucaj wiecej ssów i oby tak dalej ;]
Szybko lecisz z lvlem. Sprobuj moze piratów na yalahar z taskiem, mialem tam zawsze po 70k/h bez premki, a ludzi jakos dziwnie malo. Wrzucaj dalej! :)
Po 1. Screenów mam dużo, a jeżeli są chujowe no to cóż, nie umiem obrabiać , obcinać.
2. Na 95 skillu bułem w top 25 servera i mam lepsze skille niż nie jeden 250 lvl na moim servie.
3. Nie jestem obeznany w prowadzeniu tematów, jestem nowy, więc trochę wyrozumiałości plx :)
Do pana up : Piratów nie lubię, straszna nuda tam :D Wolę ryzyko waste, ale jak się zwróci to spory profit.
Dzięki za commenty <3 Lecimy dalej :
48 - cała arena yalahar - loocik red poc 10k +
Załącznik 276612
49 - nadal arena yalahar.
Załącznik 276613
50 - bez bohów i k arma bo przegrałem w kostkę, cóż trudno :D
Załącznik 276614
51 - c armor z bk wziąłem, ciągle arena bo nieżły profit + task na mutated raty
Załącznik 276615
Pierwsze pk - hit 117 z exori + 140 z broni w jakiegoś tam randoma :D
Załącznik 276616
52 - zebrałem kasę na bohy , nadal arena ale już końcówka :)
Załącznik 276617
53 - ostatni screen z areny :>
Załącznik 276618
Mówicie że mało , macie więcej :) Teraz commenty plx :D
nareszcie jakies kroki do przodu :D male ale sa ;)
wejdz w painta i chociaz to wytnij ;p to nie zadna filozofia a lepiej sie oglada
W jaki sposob mam to wyciąć? Co mam odcinać?
http://forum.tibia.org.pl/archive/in.../t-336291.html
Oblookaj poradnik.
Stary exp z takimi skilami to poezja. Gratuluje wytrwałosci.
Dziękuję, jak już mówiłem uczyłem się więc to nie było aż takie trudne pościć czar czy donieść grzyby :) Dzięki za naukę obcinania screenów :D