Wersja do druku
tak w ramach przypomnienia czym jest ta al kaida i z czym sie to je:
http://www.youtube.com/watch?v=LBjoXaInm7U
http://www.youtube.com/watch?v=q1SFT5gHRQA
chcecie nas zniszczyc? :C
Zajebiscieee widze wam panowie idzie ; )) Co prawda 1 gildia z torga już jest mam nadzieję że bd sojusz ;))
Nie wiemy jak tam idzie tej drugiej gildii, bo lekki chaos mają w temacie.
Musimy się powyexpiać, po nowym roku wszystko się zobaczy.
wbijac wbijac ^^
Czekam tylko aż ten dzieciak z awkiem z jakimś facetem z cygarem wlepi tutaj list do koryntian
"WITOJCIE ALKOJDY JA JULJUSZ CEZAR USLYSZAL ISZ GILDIA WASZA PLANUJE ZAISTE ZAGLADE NA ANTIKY"
z podpisem 'wasz juliusz cezar' czy cos takiego
Ale raczej nic nie napisze, będzie siedział cicho pod miotła, alkaidzie sie nie pyskuje ;)
niech pisza, gadaja... a my robimy swoje. od gadania to sie jeszcze niczego nie ugralo. a juliusz byl pizda w porownaniu do bin ladena, wiec na starcie ma lipe :D
wrzuce jakies fotki 3 stycznia, skonczmy w sumie gadac co jak gdzie tylko zacznijcie beze mnie na razie fotki z lvlami wrzucac, lykasz kaplar psycho licze na was :)
Siemanko Panowie :P jakie macie wymagania odnosnie wejścia do gildi :>
Coś ode mnie ;D
Załącznik 276252
Wszystko byłoby fajnie gdyby mi się komputer nie rozjebał, pierdole bieganie na 2fps'ach.
Ale po nowym roku kupię laptopa i mam wyjebane cycki.
Lokuf nie gadaj, tylko graj z 2 fps'ami.
@edit
Załącznik 276263
Specjalnie dla Wisnii xD
[hejting] ciekawe po co wy zaczynacie grac na rl jak na otsach byliscie gownami ktore graly tylko na premierach i innych scierwach lol. czuje ze do lutego wszyscy tam przestacie grac ; [/hejting]
Siema. Chętnie z wami pogram.
Nick:Lukamikaza
I skończyli tak jak my niby mamy skończyć.
Oj tam oj tam ;p
Sluchaj newbie ;p
Kto to jest w ogóle Armin? Ja go tam nigdy nie widziałem o.O
zapraszamy na antice ^^ nastepni do bicia :*
a Ty kto, ekipa torga ? czy kolejny pionas z 70 knightem na faccu myślący, że jest kimś.
zgadles, powodzenia :)
Ojj chlopaki :D Damy rade, nie musicie nam grozic ;) My sobie poradzimy ;]
dobrze ze sobie dacie rade, ja tylko sprawdzam jak to jest byc hajterem, nam tak samo pisali jak wbijalismy na antice. To jest tak smieszne, ze az mi glupio ze to napisalem ^^ sory...
Tak myślalem, że ekipa torga :D
wy tu w ilu wbijacie? ;>
Z kilkanaście osób jest.
10-ciu zostanie po pierwszym miesiacu chociaz?
o wlaśnieeeee elo szad ! ;D
to ja gram z wami bo grałem z tymi drugimi z torga, ale mnie jakieś kozaki wkur... to pogram z starą dobrą alką.
Jezu ilu zostanie, zobaczymy :)
Kto odpadnie, mowi sie trudno, w 10 tez bedziemy ogarniac ;]
@edit
Adv smieszny, ale zawsze cos :D
Załącznik 276281
Synki, my nie gralismy na rl ?: D ja pierdole, nie rozmieszaj mnie. Jak takis kozak zapraszam na inferne zobaczymy ile tam ugracie ; >>> My gramy od wrzesnia w pare osob bo wiekszosc nie ma czasu i jakos nam dobrze idzie i jeszcze nikt nie przestal grac z powodu ze go zabili ; O Ciekaw jestem w ile wy sie wyexpicie na tej antice i co tam bedziecie robic bez warmoda
nołnejm? a no sory ty jestes gownem co gralo tylko na premierze i nie wie kto w jakim teamie gra no tak zapomnialem, pozatym mam 103 msa ktorego sam wyexpilem ; <
i tak byscie sie tam nie wyexpili ; byscie padli z 1-2 razy i pUacz gejming :<<
hajter 103 msa ma... brawo keidy zalozyles chara? 2k1? 2k2? pochwal sie ze grasz nim 9 lat juz
we wrzesniu
A skąd mam Cię znać pajacu ?
Siedziałem zawsze na torgu, al kaida zaczeła grać na otsach to sobie doszedłem pograć, proste.
wcześniej tylko real tibia, jak mam Ci coś udowadniać to zapraszam na priva i Ci wszystko mogę udowadnić, a jak Ty uważasz, że bycie w jakimś NDK to coś fajnego to sorry, ale gdzie my wypierdalaliśmy ludzi z gildii, bo chuja grali to później ich znajdywaliśmy w NDK czy Conglo
no bycie w we ride to cos fajnego bo przynajmniej potrafia grac na normalnych otsach nie orshabumbach gdzie puszczasz bota i masz wszystko w pizdzie 200+ lvl wbijasz w 1h i idziesz napierdalac ue 24/7 bez kitu fajnie sie tak gra
@edit
a przeczytalem na real pojebalo mi sie my bad sory sory sory mistrzu
to Ty przeczytaj ze zrozumieniem.
Zacząłeś się expić na infernie jak już były blessy i wszystkie inne gówna i za kogo Ty się tutaj uważasz :D ?
Poza tym na battlu na Infernie jest jeszcze gorsze spamowanie ue, ava niż na tych otsach, jeśli jeszcze tego nie doświadczyłeś to polecam
Jednym slowem nowe oldy Lokuf ;p
Przejmujesz sie pionaskami, tracili czas na tibie i tracic zawsze beda ;p
Niech ma 103 ms'a z botem na pasku zadan. Jakbys go wyexpil na tibii 7.1-7.6, to jeszcze bym Ci odpuscil, a tak to jestes pion i tyle w temacie.
Cius old We Ride, NDK, Conglo, Dekalt czy kij wie gdzie tam jestes xd wyjdz z domu, napij sie piwa, a nie grasz w tibie, narka, pozdrowienia z Holandii :)
lol gosciu co ty pierdolisz jak ty w ogole smiesz mnie oceniac jak mnie nawet nie znasz? : O sam gosciu 'tracisz czas na tibie' wiec przestan pierdolic bo to jest smieszne. chara z 7.1-7-6 dawno mi zdelejtowali jeszcze za fragi wiec ?no ty jestes oldi w al-kaida gdzie moze dojsc kazdy kto ma 13 lat i mikro roflCytuj:
Jednym slowem nowe oldy Lokuf ;p
i doswiadczylem battelek na infernie i jezeli myslisz ze tam jest tylko spam ue to jestes smieszny ; co innego jest wjezdzanie caly czas z ue bez mw bez niczego a co innego jest jebniecie combo ue na stacku zeby kinasy padly ;
a, i fajnie sie spamuje 1 ue na minute ; o
takie tam :D z życzeniami i mega super fotomontaż! Akurat szedł obok ;p
http://img6.imageshack.us/img6/6276/80137960.png
NISZCZYĆ PKOWAĆ AL-KAIDA BĘDZIE PANOWAĆ!