Czy istnieje jakis darmowy bot do tibi co chociaz tylko uzyje potiona gdy mamy malo hp? bo raczej auto loot odpada tak jak i grupowanie kasy . Ale to leczenie chociaż ?
Wersja do druku
Czy istnieje jakis darmowy bot do tibi co chociaz tylko uzyje potiona gdy mamy malo hp? bo raczej auto loot odpada tak jak i grupowanie kasy . Ale to leczenie chociaż ?
W Tibia Auto masz wszystkie wymienione przez Ciebie opcje
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=320210
Jest taki, tyle ze platny
Blackd Safe Cheats
wlasne rece
GhostBot
Nbot
BlackD Safe Cheats
Tyle, o żadnym innym nie słyszałem
BlackD Safe Cheats ponoć na razie ma tylko light hacka,MC i bodajże x-raya niewykrywalnego.
Do skillowania player & player to najlepiej tasker.
Czyli póki co nic Cię bezpiecznie nie będzie leczyć.
Nbot reklamuje się jako niewykrywalny, na stronie piszą, że od 2008 nikt nie dostał jeszcze bana używając nbota, zresztą klik
Na stronie Nbota rozne rzeczy pisza, ja sam nie zbyt w to wierze widzac cos takiego:
http://i42.tinypic.com/w8umh4.png
first 100% is not detektabil nbota!!!!
Poza tym to chyba juz nie jest darmowy bot.
A ja nie polecam nbota :]
Niby czyste, a ma keya :] dobry bot ale niestety z keylogerem.
I dla ścisłosci : sciągałem z ich strony :]
ja polecam Tibia Auto jade na nim już z 3-4lata i raz dostalem tylko bana na tych mass banach 0 bana (lvl130+) i nie jest gorszy od elfa wchodzisz na forum tibia auto i masz skrypty i robisz z t.a całkiem fajnego bota nie lubie elfa i ng bo crack = keylogger w T.a na 100% nic nie ma i jak troche skryptów wgrasz to ma prawie wszystko (prawie).
Znam takiego nazwa:
Manual Exp
Tibia Auto bocilem z pół roku 2 charami i lajt.
to tak jak zapytać czy jest niewykrywalna zbrodnia :) nie nie ma
Używałem Tibia Auto kilka dni później odpaliłem Nbota ... niestety char zbanowany tylko nie wiadomo za którego bota.
Jest jeden nie wykrywalny bot ktorego polecam...
Mianowicie "Expienie reczne" ;)
Czemu nikt nie wspomniał o bbocie?
Używam go już dobrych parunastu miesięcy i nic, zero, nul :)
2x zdarzyło mi się nawet używać w ten sam dzień co mass bany szły, i dalej nic ^^
A co z elfem ? Znaleziono juz na niego sposob?
Odpowiem pytaniem na pytanie - Czy jest jakiś oszust nie do złapania ? nie ; ) Wszystko będzie dało się wykryć itd.
A ja mam pytanie czy teraz jak się bana dostaje pierwszy raz to już deleted odrazu? Bo skiluje sobie na tibi auto a gdzieś czytałem że niby teraz za pierwszym razem deleted?
Ja sam używam Elfbota i ani razu nie dostałem bana.
Jeżeli naprawde sie boisz, radze Ci ściągnąć GhostBot'a. Niedawno wyszedl, a jego producentem jest twórca TibiaBot NG oraz ElfBot NG).
@Yakataka~
Jak masz facc - odrazu delete
Pacc - dostajesz bana 30 dni, a next ban delete.
Zakupiłem nbota + za osiem zeta, póki co uczę się obsługi i zaczynam botować, 59 cash makerem na skrypcie full afk na yalahar elfach, zobaczymy co się stanie, będę starał się botować 24/7, żeby sprawdzić, czy nbot jest taki nie zawodny, jak piszą na stronie.
Nbota używałem codziennie po 10h. 2 fale banów ominięte. Kumpla też nie wykryli więc chyba coś w tym jest.
A ja uzywalem elfa,bocilem dzien w dzien na 2 charach i nie złapali mnie do dziś.
Moim zdaniem jest to fart,chyba że to prawda z tym,że elf jest mniej wykrywalny niż inne boty.
Moim zdaniem,tasker jest jednym z takich 'nie wykrywalnych' botów.
Pozdr. ;d
Odniosę się do twojej wypowiedzi:
jeżeli takie levele używały botów, to nie oszukujmy się: nie polegało to na 2 minutowym właczeniu go raz na miesiąc, tylko ciągłym korzystaniu, wtedy była by przekonywująca teoria o tym "namierzaniu".
Na pewno umiarkowane korzystanie zmniejsza ryzyko niechanego delete'a ;)
czy jest człowiek który nie umrze ?
Moi kumple botują TA ( Tibia Auto ) i jeszcze bana nie złapali.
Nie opłaca się botować. :p
Teraz to raczej loteria , osobiście trzymam się teori "wszystkie boty są wykrywalne" . Dlaczego wykrywają wszystkie a banują tylko 5k botów w miesiącu? Bo kto by grał gdyby zbanowali połowe graczy . Z każdego świata biorą po kilka h lvl i banuja same mone makery , dzięki temu jeszcze w tibie gra tyle ludzi . Jak zrobiłi hh na 2h to więcej ludzi zaczęło grać , potem mass kicki i znowu na każdym świecie po 500-600 ppl . Osoba , która dostała raz bana dostanie deleted po mniej więcej 6-7 miesiącach .
Więc tak.. Należałem do ekipy NBota ok. 2 lata (adminem bylem aż się pożarliśmy i nie jestem :D). Dużo widziałem, ale jeszcze żaden gracz nie dostał bana. NBot po prostu pisany jest tak, żeby maksymalnie przypominać gracza a ten ich bot wykrywcz jest po stronie serwera, bo ekipa NG sprawdziła klienta i nic nowego nie doszło więc NBot jest imo bezpieczny.
podobno ghostbot jest niewykrywalny teraz ^^
Wszsyscy tylko mowia jak to jego bota nigdy nie wykrywaja ..., ja uzywalem blackd przez 3/4 roku nie dostalem bana - uzywalem tylko cavebota i co jakies 15-30min sprwadzalem czy wszystko ok.(moze po prostu mialem szczescie, dlatego nie mowie ze blackd proxy jest super niewykrywalny)
Kazdy bot jest wykrywalny, ale raczej nie wszystkie funkcje bota wylapuje ten system cipsoftu.
Osobiście też nie dostałem Bana za Nbot , ale tak jak ktoś pisał Qpaśna Administracja (Opierdala sie ) 0 nowych Wpt / skryptów / updatetów.
options>hotkeys> poty na jakims klawiszu + używasz jakiegoś zestawu "moja pierwsza fizyka" żeby zrobic takie coś co co kilka sekund bedzie ci naciskac ten klawisz! Ew. kup myszke z programowalnym hotkeyem z boku. Każdy bot jest wykrywalny. przykro mi.