Character Lord'Paulistinha does not exist. TAK CIESZMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!! DOSTAŁ DELETE !!!!!!!! CO O TYM SĄDZICIE?
@down Strzelaj!!!!!!!!!!!!
Wersja do druku
Character Lord'Paulistinha does not exist. TAK CIESZMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!! DOSTAŁ DELETE !!!!!!!! CO O TYM SĄDZICIE?
@down Strzelaj!!!!!!!!!!!!
Hahaha w koncu delete haha xD A ten delete za bot czy moze za cos innego?
na forum elery napisal koles ze za
Character Lord'Paulistinha is been deleted because accont trading or sharing.
hahahaha ... ta insformacja poprawi mi chumor na cały dzien xD
z drugiej strony współczuje polakom z Elery bo teraz tam bedzie istne piekło ...
Pamiętacie jak LP mówił że odchodzi ?
Wtedy rozpętała się ogromna wojna na tle narodowym ...
"Historia lubi się powtarzać" - zobaczymy na ile jest to prawdą ...
@edit
Kto jest teraz number one ? Tomurka ?
@down
LP sprzedał chyba chara komuś i za to bana dostał ...
nasuhasuhashuasuhas i bardzo dobrze, jak ja go nie nawidziłem
ale z drgiej strony teraz drugi bot - Tomurka jest pierwszy ; /
macie linka do temat z tibiabr ?? tam już pewnie wrze xD
wgl. tyle stracił... ten char był warty pełno kasy
To kto teraz ma najwieszy lvl? Tomurka?
Taa...
@Topic
No z jednej strony troszke szkoda. Sam nie popieram botow i nigdy nie uzywalem ale skoro wszyscy twierdzili ze LP boci mogli go wczesniej usunac :x Wlasciciel sie pewnie zalamal ;s
Domek juz zostal przepisany:
07:32 You see an open door. It belongs to house 'Lucky Lane 1 (Shop)'. Slashin Ataiti owns this house.
I zly dzial.
No, więc znów nasz rodak na pierwszym miejscu w Tibii.
Cieszę się, że LP dostal bana, bo ostro bocił.
Ciekawe, czy wróci pod innym nickiem ;>
I widzicie? Po co marnować czas na Tibię. To najlepszy przykład zniszczenia sobie kilku lat życia na marną gierkę :)
Stracić takiego czołga...
a w highsores na tibi.com
Wielka szkoda, ale cipsoft w końcu podjął jakieś sensowne kroki w walce z botami i na wyższych levelach (wiadomo, że low lvle zawsze będą bocić na facc area) ilość botów zapewne spadła o ponad 50%.
#pyroflames
no tak, ale i tak większość twierdzi, że bocił, więc jak nie złapali go na bocie - to na sharingu
Zły dział zioooom. Szczerze mnie to jebie, nigdy nie grałem na jego świecie, nie miałem z nim doczynienia, a to że dobrze mu szło botowanie to mnie jebało. Może zajmie się rodziną w końcu.
@edit
HAHAHAHAHAH 30 tysięcy zł za chara w tibii ?!?! :D:D, koleś po pierwsze kto by to kupił, po drugie kto by to kupił, po trzecie, nie wiem może było ale kto by to kupił?
Ale chyba wiesz ze on ma ok 30 lat , żone i dziecko (jak nie dwójkę)
BTW
Tomurka number one w tibi zal ;/ On tylko umie level wbijać nić po za tym :> A LP to był gościu widziałem jego pvp gdzieś było zajebiste ;] A tak on na tym na pewno grube siano zarobił. Ktoś pisał że postać koszruje 30 tys. Chłopie jesteś w błędzie wielkim.
Hahaha
Nie wierzyłem jak to przeczytałem.
Dobrze mu tak, to było nie sprawiedliwe takie bocenie.
Na zdjęciach, które widziałem, wyglądał na minimum 50 (broda + okulary) i miał dwie córki, obydwie teraz w okolicach 18 lat? Ale to zawsze mógł być ktoś inny...
W każdym razie koleś na pewno jest odrobinę sfrustrowany tą stratą - w końcu nie zawsze botował (chociaż większość czasu pewnie to robił), a teraz wszystko poszło ;]
Polecam czytać world board elery na forum.tibia.com, narazie są tam tylko posty zszokowanych brazylijczyków, ale po paru dniach/tygodniach mogą się zacząć pojawiać ciekawe wersje nt. jego bana/jego reakcji itd.
a jak się nie zdziwię jak będą tak robić z każdym top lvl : ) no bo co to będzie za gra jak powoli będą 500lvl+? A tak to co jakiś czas duży lvl za bota za coś tam i problem z głowy ;d
Kretyn jeszcze samobojstwo popelni xD
Wspolczuje mu tyle gry i delete, ale z drugiej strony mogl nie bocic
Musiałeś jakiegoś fejka widzieć, to prawdziwy LP
http://img149.imageshack.us/img149/3...42138159e7.jpg
Skąd wiesz? Za trading był pierwszy ban, teraz ma ukryte konto i nie wiadomo za co delete.Cytuj:
Pyroflames napisał
To nie są tylko jakieś pixele, bo on na tą postać poświęcił kilka lat ;oCytuj:
M4ST3R napisał
Nie powinien dostawać bana za acc trade sprzed x lat. Cipsoft schodzi na psy.
@up
Najpierw dostał za bota ( listopad ), teraz za acc trade ( sprzed paru lat ).
No i? To, ze jest idiota to jego sprawa. Trzeba sie bylo z tym liczyc. A to, ze poswiecil na to "kilka lat" (wooow :O ) wcale pixelow nie czyni czyms lepszym. Gowno warte rzeczy w grze. Dla normalnego czlowieka nie ma to zadnego znaczenia, nawet takiego, ktory gra w Tibie. A niektorzy robia z tego wielka sprawe jakby mu conajmniej kot zdechl.
o znowu Polska na topie, ciekawe ile się utrzymamy ^^
www.allegro.pl i sprawdz sobie czy tak gowno warte...
W sumie dziwne, bo niedawno miał bana, a teraz delete xP W sumie to obojętne mi to, a który on dokładnie miał level w ogóle?
Ehhh i co to ma udowadniac? :)
Ma to gowniana wartosc i dla normalnego czlowieka to moze byc porownywane do straty... nie wiem. Telefonu komorkowego. Ok, warte to jest pare zlotych, ale co z tego? Jak sie jest debilem zeby poswiecic pol zycia na glupia gre to jego sprawa, mogl sie z tym liczyc, ze dostanie delete. Swoja droga sa lepsze sposoby zarobku i te pare zl, ktore moglby otrzymac ze sprzedazy postaci mogl zarobic wlasnie w ten inny sposob, natomiast niektorzy tutaj juz sie zastanawiaja co on teraz zrobi. Jakby mu sie normalnie caly swiat zawalil. o:
@edit
Pod magicznym zapytaniem "Tibia" najdrozsza rzecz jaka zauwazylem byla warta... 1500 zl (przynajmniej tyle sobie zamarzyl wlasciciel) - wiec tak, jest to gowno warte.
Współczuję mu, masa godzin które spędził przy kompie poszły się jebać. I typowe reakcje zazdrosnych polaczków 'haha dobrze mu tak'.
Na forum tibi.com jest już z 15 tematów na temat usunięcia LP, ostre jajca są z tego szkoda tylko, że delete dostał ja tam chłopaka lubiłem i on wcale tak dużo nie bocił często był przy kompie
Rip Lord'Paulistinha[*]
A wiecie co ja wam powiem ? : ) Każdy snuł dziwne teorie, że banują low lvl z facc a pacc i high nie dostanie nigdy bana/deleta bo sie im to nie opłaca, to oni chcieli pokazać, że jednak mogą coś zrobić za botowanie i wyjebali największy lvl w tibii. : P
Przypuszczalnie przeliczając chociazby same jego EQ na zlotowki dostalbys kilka razy tyle. No i jestem pewien, ze znalazlby sie jakis desperat, ktory slono zaplacilby za samą postać. Zresztą, strata czegokolwiek, czemu przeznaczylo sie kilka lat zycia musi bolec, choc jesli botowal to oczywiscie dobrze, ze zebral kare ;)
Wiedzialem o tym juz od kilku dni ; )
Kumpel wie wiecej na ten temat, ale nie pytalem o szczegoly bo szczeze gowno mnie to obchodzi.
Btw. jeszcze moze sie odwolac ^^
L'P pvp zajebiste? UAHHAHHA jak on nie umial sie obslugiwac tym charem, a jak byl w trapie to spamowal exete res
no i maly pokaz skilla _/
http://www.youtube.com/watch?v=FkmzZ2v2HcE
Najlepszy w tibii i stracił cały dobytek musiało go to dotknąć w rl ale jak ma sie warna za coś to trzeba uważac ma za swoje koleś pewnie teraz będzie grał z córka na ed albo wcale;d
OH :>
50kk (jak juz ktoś wspomniał) 1 cc= 1 euro wiec już jest za same gp więcej ? Nie mowie to oczywiście o allegro tylko o zagranicznych aukcjach :> Tak jak alien wspomniał : "No i jestem pewien, ze znalazlby sie jakis desperat, ktory slono zaplacilby za samą postać."
Ile lat ma Tomurka ?
Lapcie LP z botem :>
http://img204.imageshack.us/img204/6120/imagemlv7.jpg
Mówicie, że skończył z tibią jak on ma grubo ponad 100 KK w domku oraz 4 + postacie?, w tym jakiegoś 200 + ED'a. Dodatkowo w jego rodzinie kilka postaci high levelowatych. W związku z tym na moje oko wybije się ED'em czy MS'em jeszcze raz.
Było kiedyś zdjęcie gdzie miał w banku 110kk czyli 110milionów. Licząc średnio ~80 euro za milion można policzyć ile za sam hajs by wziął. Ta postać może i jest warta 10tysi ale powiedz mi co za kretyn wyda tyle na grę. Do 4 tyś by wziął za te konto.
Ten dzien w brazylji bedzie dniem zalobowym xD Ogladaliscie wiadomosci? Kazdy BR ubral sie na czarno i nie logowal do tibii tylko stal przy oknie a raczej bambusach z zapalona swieczka...
[*] RIP Lord Paulkasucha
W sumie jest mi to obojętne, bo w Tibie nie gram, ale skoro złamał prawo Tibii to należał mu się ten ban/dilejt.
hah to wioska paolistini musiała się pochlastać. Cała wioska szarowała w namiocie paolistini siedzieli tam po kilka godzin dziennie a tu taki zonk wódz wioski pewnie go na stos skarze
Marudzicie tak na niego ,a jak byście mieli chociażby 300lv i dostali deleta byście się powiesili ... Po 2 co z tego ze na bocie? Sami wbijcie jakiś porządny lv na bocie a nie tylko umiecie pierdolic głupoty
#topic
Trochę żal mi lp pewnie ma niezłego doła ... Ale dziwi mnie czemu jest on w highscores ...