Witam! Wpadłem na pomysł aby założyc temat ze Screeanmi ze świata "Olympa" Jako iż jest to nowy świat moze byc ciekawie ;)
Tutaj taki mały w oczekiwaniu na wejście ;d, jak wbije dam więcej screenów :D
Zapraszam do wklejania swoich zdjęć :)
Wersja do druku
Witam! Wpadłem na pomysł aby założyc temat ze Screeanmi ze świata "Olympa" Jako iż jest to nowy świat moze byc ciekawie ;)
Tutaj taki mały w oczekiwaniu na wejście ;d, jak wbije dam więcej screenów :D
Zapraszam do wklejania swoich zdjęć :)
Fajnie że już wprowadzili te nowe światy :) ale mam pytanie... czy one będą potem dla kont facc?
Powiedzialbym ze temat, kozak, screenki fajne i w ogole.. ale .. Tak nie jest! ^^ Gdzie screen chociazby 1wszego lvla ^^? Postaraj sie troche bardziej a nie wrzucasz zdjecie kolejki na serv ^^
No to ja pokaże jak wyglądało polowanie na karaluchy. Zbierałem ich legi przez 45 minut. :)
Załącznik 186482
#2x down
Nie wiedziałem, że ludzi bedzie tak duży, a resp był strasznie wolny. :P
Nieźle...
Przez pierwsze 2 tygodnie tam się wogule grać nie będzie dało ...
2xup#
A nie łatwiej było ominąć te zadania dziwne pisząc do tego NPC "skip tutorial"? :) Nie musiałbyś wtedy nic robić :P
Mimo wszystko ciekawy jestem jak wam sie ułoży temat :D Powodzenia.
z 1 strony to niesprawiedliwe bo Pacc beda miały większe lvl niz inni :/
Ja tez bede tu gral za 2-3 dni jak przyjdzie paccxd, narazie czekam na wiecej scrennow.
Fajnie powodzenia z biciem lvl ,fajna nazwa świata Olympa ;)
Hightscores na tibia.com jeszcze nie działają dla Olympii ;/
ci kolesie jak wyjda na maina to all expy wolne;d tylko szkoda ze dla
free acc server dopiero za tydzien:(
Czekałem aż ten temat powstanie :D W sumie nie dziwota, że tyle osób czeka na resp. W końcu dziś nowy serv. Duże są kolejki? Ja zacznę grać jak facc będzie mógł wbić ;D
dlugo oczekiwane i tera wuhta wairy tam poleci. Nie oplaca wgl się tam iść .. Temat to w sumie nie wiem narazie po co. 2 tyg wychodzenia z rook ale powodzenia :))
1st sorc na mainie ! ;D
up#
Gratulacje:) Pewnie fajne musi to być uczucie;d Być 1st Sorkiem na nowym mainie;D życze ci również 1st 100lvl:D
#down
masz racje bo jutro albo pojutrze przenosze tam swojego 130knighta:D
no gratulacje, pierwszy sorc na tym swiecie, calkiem niezle ;d
ale wg. mnie to strata czasu, pacca i cierpliwosci. bylby w tym jakis sens jesli nie byloby tych transferow, ale z nimi to juz w ogole..
tylko nie myślcie ze zawladniecie Olympią :) przeciez tam beda graly gildie m.innymi. ze swiatow na ktorych przegrały wojny. przykladem jest moj Fag :)
Jesli komus przyszlo na mysl zawladniecie serwerem n-pvp to gz dla niego..
Jak narazie zdobycie zarcia do questa jest nie lada wyczynem ;p
Chlopaki ,co wy ;d nie gracie :P?
Może zrobimy polska guildie xD Ja jak wróce ze szkoły wyjdę na mainxD
jestem za gildią jak coś :)
tylko ja jako Knight na poczatku bede tylko skillować by mieć jakieś ludzkie skille ;p
bardzo śmieszny nick masz "kadf" jakbyś walnął w klawiaturę i by powstał nick XD A co do awansów niema co 1 sorc i to z Torga ;d
Już nie będziecie najlepsi. Who is online Olympii:
Nieźle ...
Wogule nie widzę sensu się przenosić na takim lvlu ...
Ani zgranej ekipy na hunty/questy itp, no chyba że jego kumple się przeniosą ...
ladny ma raj z expem wszystkie expowiska wolne , ale to i tka bezsensu przeniesc taka postac
Już z nim rozmawiałem. Wg mnie to wywyższający się Polaczek, który przyszedł z Harmonii.
Ja również się zastanawiam nad transferem mojego 97 ed do wojen mnie nie ciągnie a u mnie na serwerze i tak nie mam z kim grać...
Czyli serwer to znów będzie porażka. Przyjdą tacy 200+ i już nie będzie gry. To nie to samo już co kiedyś jak powstał nowy serwer...
2xup
plus szybciej potanieją itemki szybciej hosty questów takich jak poi i tak nie trafiłbys do top więc nie masz co się pluć
Czyżby kolejny transfer na Olympie ??
Jest sens w przenoszeniu takiego chara ??!!... no chyba że to noob char ;/
http://img510.imageshack.us/img510/2997/1111hm.png
@up
Albo ktoś nakradł itemów i przerzucił sobie na ten serv ; s
To przenoszenie na nowe servy to przesada, btw. nie wiem jak w 1 dzien mozna wbic 20 lvl ;O
moim zdaniem robienie nowych swiatow to banał bo niedlugo bedzie banda 150-200+ lvli i beda mieli caly serw dla siebie ;p
Zgadzam się z kolegą UP... moim zdaniem transfer postaci na trzy nowe światy powinien być wyłączony przynajmniej na pierwsze pół roku żeby Ci co grają tutaj od 0 mieli jakieś szanse żeby się wybić w top300...
Ja zaczne gre za tydzień ponieważ brak pacca :) Powodzenia w grze na tym servie :)
Cytuj:
gigus92 Czyżby kolejny transfer na Olympie ??
Jest sens w przenoszeniu takiego chara ??!!... no chyba że to noob char ;/
Oczwiscie ze jest, 100zl na transfer to nie jest duzo, ja moge powiedziec ze to 2 dni pracy jak dla mnie a 43lvl to min kilkanascie dni expienia, wiec chlopak ma kase i nie chcial grac od zero to przeniosl, jak bedziecie zarabiac na siebie to bedziecie mogli sobie pozwalac na takie postepy.
Albo moze to dziecko, ktore wyciagnelo kase od mamy ;p
Powinni jeszcze zrobic po 2 servy (amerykański i niemiecki) każdego rodzaju na które nie można nigdy transferować
Koleś z Celesty, bo nick kojarze
to jedziem dalej ;d
@up
Niezly fart xD Akurat na lvl life ring spadl xD Gratz i jedziesz do setki :D
@topic
Nie bede gral na nowym serwie, moze kiedys, jakos wole siedziec na guardii ;D
Zrobili ten je.... transfer tylko po ty żeby się Cipsoft wzogacił myślą tylko o sobie Egoisci bo nie pomysleli ze innym to przeszkadza bo takie lvlk teraz wlazły na new world i już expowiska mają sami i co to ma być teraz za uciecha ze np 100 sorc jako 1 na Oympa i jestes happy bo coś osiągłeś a tu sie wcina 293 rp :/ Zje... z tym transferem :/ Nooby co prześli zi innych na ten myślą "a pójde na nowy bede najlepszy Buhahaha xD"
Mi sie wydaje ze te wasze posty sugeruja jakas wasza zazdrosc do nich, ze oni mogli zrobic transfer, gruntem rzeczy sami byscie chcieli pomykac takim 250rp na nowym servie
zgadzam sie w 100% z kolegą UP... To się tylko tak mówi, że to nie dobrze że ten system jest itd... ale to ze wstydu przed innymi ktorzy tak napisali... ale to tylko moje zdanie...!
Screeny ciekawe jednak nie odwazylbym sie zagrac na nowym serwie, poniewaz pierwszego dnia nie udalo mi sie zalogowac, a do gry od nowa raczej mnie nie ciagnie. Jesli chodzi o transfer postaci to jest to totalna porazka jak dla mnie, poniewaz nie daje to tylu wrazen, jak powstanie serwera od 0. Jak dla mnie powinni zrobic min. 2 swiaty ger i usa zeby nie mozna bylo przenosic chary dajmy na to 2 lata.
Niestety Cipy chca zarobic wiecej stad te rozwiazania ;)