Zapraszam do oglądania.
Zamieszczam tu fotki z moich trapów na celeście.
Wersja do druku
Zapraszam do oglądania.
Zamieszczam tu fotki z moich trapów na celeście.
Ciąg dalszy.
I kolejna dawka.
Przyjdzie i na ciebie pora trapa poczekaj tylko!!!
To wszystko sie odwroci
Jak widać na zdjęciach powyżej nagle pojawia mi się kasa lub itemki w bp
jest to loot z gości którzy mieli go w backpacku lub płacili mi żebym ich nie zabijał. :D
To są wszystkie zdjęcia które mam nie długo dodam nowe.
Ładne trapy ;D Ciekaw jestem ile już zarobiłeś ;>? Czekam na więcej fotek, i powodzenia...
Jeszcze trochę, i dogonisz to narzędzie do łapania botterów cipsoftu :d
Swoją drogą, ile około zarobiłeś łącznie na takich trapach? Masz przez to jakieś hunty? ;p
Powodzenia w ubijaniu botterów ;)
Pozdrawiam, Visher
Na razie nazbierałem na softy. Teraz zbieram na jakieś dobre eq.
Czasami z jednego bottera można zarobić nawe 50 k + . Nie miałem nigdy żadnego hunta za trapowanie . 99 % tych ludzi nawet nie wie kto ich trapował chyba że sam im napisze.
Nie źle xD
już na softy uzbierałeś ^^
gratuluje cierpliwości :P
Ziomus jestes zajebisty. Powodzenia. Nie źle sie na tym dorabiasz ;d
"Arakon Arke" chyba padl w ktoryms z twoich trapów bo teraz sie żali ;d
wpadnij do harmoni life
huehue dobre dobre, chciałbym umieć tak trapować jak ty xd jak na softy nazbierałeś to widze że na tym idzie kupe kasy zarobić xDD.
Kolejne zdjęcia.
Tu jeszcze kilka zdjęć nie długo postaram się dodać jakieś nowe.
Cos spadlo z tego ostatniego :D?
Temat naprawde ladny. Taki inny ale pewnie jakis mod skasuje jak kiedys.. Powodzenia i mam nadzieje ,ze temat sie utrzyma.
P.S Pokaz depo :)
Z tego 137 knighta tylko 1,4 k.
Bardzo dobrze robisz, jeśli trapujesz tych boterów. Bardzo fajny temat, taki inny :>
Kocham takie tematy,bąde zaglądał,no i ofc. gratz :D
Tylko looty pokazuj WSZYTKIE,a nie bp i l bootsy xD
Wystarczy spojrzeć ile osób ogląda ten temat, jest po prostu świetny.
tek last najlepszy XD! Najlepszy temat z fragami jaki widzialem. Jak dokładnie nazywają się te paczki ktorymi blokujesz?
Tak,świetny :P Wpatrywałem się w każdy screen...To jest o niebo lepsze niż oglądanie nudnych huntów/questów h lvli :P
PS. uważaj na double posty :P
Temat ląduje do zakładek :d
Te paczki którymi trapuje to np. table lamp kit , czyli meble do domkow można je kupić w venore tam gdzie backpacki.
A tak wygląda moje dp w backpackach są różne śmiecie , jakieś keye , ringi i amulety i pare słabych itemków.
Następny frag.
Następny frag. Tym razem pomagał mi Exinoo i Shir Arash .
Świetny temat , niedługo celesta będzie wolna od botterów.
Na pewno będę zaglądał częściej.
A teraz powodzenia i rób dalej swoje :D
PS. Nie wal posta pod postem bo jak wpadnie modek to warny polecą.
Kolejny trap tym razem na foldzie. Niektórzy myślą że da się bezpiecznie bocić . :D
jestes koxem _/
tak jak ktos wyzej, dawaj cale looty a nie same bp.
zbierasz na cos ? ;d
Uwielbiam ogladac trapowane boty :P Dobrze ci to wychodzi :)
Jedna prosba, jakbys mogl jeszcze wklejac zawsze [albo chociaz prawie zawsze] sska z lootem z botow =D
Dzieki, pozdro. =)
Coz tym razem skromnie ale nie ma mozliwosci zeby ciagle kogos trapowac :). Licze na kolejne udane akcje.
Teraz będę starał się pokazywać pełnego loota , ale czasami jest to nie możliwe bo ktoś może mi go zabrać. Teraz wrzucam zdjęcia z pełnym lootem.
No, pięknie Inutr : ) Tylko skasuj niepotrzebne posty, bo z samych warnów za nie dostaniesz bana :(
Był juz kiedyś taki koleś co trapował na Celeście, Karool czy jakoś tak : )
Super ssy :D Dobrze tak botterom ;) Takie ssy sa o wiele ciekawsze niz nudne hunty i advence :D
Powodzenia
Jakich tych paczek używasz? tzn. gdzie mozna je kupic?
Używam table lamp kit , można je kupić w venore tam gdzie backpacki. Wyżej już to pisałem.
żaden bot nie chodzi po tych skrzynkach :D
W większości o takie właśnie posty chodzi, te nie wnoszące nic do tematu lub bardzo mało.
Karoleer. Ogólnie cała gildia Recon.
Fajny temat, szczerze bardzo lubię oglądać screeny z trapów.
Takie pytanie. Ile już na tym zarobiłeś w przybliżeniu bo pewno równej sumy nie będziesz pamiętał?
A właśnie trapujesz samych boterów czy ludzi grających manualnie też? Ogólnie to mi zawsze większą frajdę sprawiało trapowanie 'manuali'
Pozdro,
Piona
Zazwyczaj trapuje botterów ale ostatnio trapowałem też grzcy manualnych . Właściwie to tych i tych zabija się równie łatwo. Zarobilem na softy i mam trochę kasy w dp , ale tak to jest na celeście wszystko tanio chodzi lotniesz coś dobrego a sprzedasz prawie za darmo .
Celesta Slayer co do trapowania manuali masz rację ich fajniej się trapuje i jest lepszy loot .
Kolejna ofiara.
Szkoda ,ze ja nie mam takiego 30~lvla na non pvp :). Tez bym sie postaral troche potrapowac ludzi bo wyglada bardzo fajnie.
Oczywiscie gratulacje + pytanie.
Ile osob dziennie dasz rade trapnac? Ile w dzien szkolny a ile w sobote np? Czesto spotykasz boty?
Dla mnie jestes poprostu noobem. Karasz boty - ok, ale np takie cos jak na screenie jest zalosne. Jak sie czujesz gdy ludzie wysylaja ci privy z masa obelg? ;) Nie zycze ci powodzenia i nie pozdrawiam.
Jestem podwrażeniem:) Ja u siebie na Uniterze też trapuje Botterów....
Intur gdzie ty wyłapujesz takich naabzow ze każdy pada i da się nabierać na jasiek głupie rozmówki ;D
A tak w ogóle to masz fajne eq pokaz skile
W wakacje trapowałem po 5 - 10 osób dziennie. Ale teraz w roku szkolnym jest ciężko mało osób boci.
Do !ZBIG! po prostu trzeba umieć rozmawiać z ludźmi nie ważne czy koleś umie grać czy nie każdego da się oszukać .
DO -- Ferno Materiox -- jeśli masz wypisywać głupoty to lepiej wogule sie nie odzywaj bo sam siebie ośmieszasz. Pozdrawiam Inutr.
Podaj mi jakas glupote ktora napisalem w tym temacie, mistrzu ortografii. Osmieszam sie? Haha, patrzac na twoje posty to ty to robisz;)
Dziwie sie ze tyle osobom na torgu imponuje twoje noobostwo, sadzilem ze to forum trzyma jednak wyzszy poziom ;/
edit, #down
Trzymajcie mnie ! Idioto - gdzie ja trolluje?
Jak juz pisac, to tylko komentarze pozytywne?:D Przykry jestes, poprostu wyrazilem swoja opinie.
Aha - twoja opinia tez jest gowno warta ;]
@up
nie trolluj .. nikogo nie obchodzi co ty o tym sadzisz nie podoba sie to nic nie pisz lepiej
@top
W porzadku szkoda ze na kazdym swiecie nie ma takich "antybotow" jak ty :PP przyjemniej by sie gralo , osobiscie trapowalem jedynie na rooku :)
Wkleiłeś moje zdjęcie i napisałeś ze do mnie ludzie jakieś obelgi piszą.
Nie wiedziałem że dla ciebie obelga to PLX bo na tym zdjęciu które skopiowałeś i wkleiłeś tak właśnie koleś napisał. Aha i gdzie robię te błędy ortograficzne?? Spójrz lepiej na swoją ortografie co drugi wyraz to błąd.
Pozdrawiam Inutr.
Dla zainteresowanych tematem kolejne fotki.
fajne zdjęcia, ale troche słabsze od tych pierwszych, no cóż...
mówiłeś coś o venore, że tam można kupić te pudełeczka. Ale czy tam nie trzeba też pacca?