A więc zamierzam powrócić do gry i tu pytanie do graczy którzy botowali przed mass banami- czy skończyliście już botować, a może nadal to robicie mimo surowych konsekwencji? Zapraszam do dyskusji.
@Edit
Wiem że ankieta trochę pogmatwana :P
Wersja do druku
A więc zamierzam powrócić do gry i tu pytanie do graczy którzy botowali przed mass banami- czy skończyliście już botować, a może nadal to robicie mimo surowych konsekwencji? Zapraszam do dyskusji.
@Edit
Wiem że ankieta trochę pogmatwana :P
Ja tylko czasami ale daaawno temu botowałem a teraz wole powastowac kase niż nudzić się botując ;d
botowalem, botuje i bede botowal!
nie dostalem bana, jakby kto pytal mam ~80 lvl (moze takich nie banuja?) i nie boje sie ze dostane, bo to bedzie moj 1 :D
nawet jak dostane zrobie kolejnego chara, ew kolejnego itd.
ps. wiem ze to uzaleznienie
W prawdzie to tylko używam trzech funkcji: lh, mc, i x-ray. Kiedyś jeszcze używałem cavebota.
Ja po mass banach przestałem używać bota. Wole nie ryzykować :)
Moim zdaniem bardziej narażeni są gracze którzy latają np. na żółwie czy małpy i expią na samym bocie, niż ci którzy używają go tylko np. do trenowania mlvl czy coś w tym rodzaju.
Więc ja bez obaw po 2h sobie nieraz pobotuję mlvl moim palkiem ;)
Bana się nie boję :)) Świat mi się nie zawali.
Heh, jakoś mnie nie dziwi, że większość w ankiecie zaznaczyła, że botowała nie dostała bana i botuję dalej - zresztą robię tak samo, ale niedawno już przestałem grać na rl :P
@2UP
Nie wiadomo kto jest najbardziej narażony, nikt jeszcze nie wie jak działa ten ich system :P
Botowałem dostałem bana na jednym charze, zrobiłem dwa inne i tak jakoś bocik leci. Jednak na maincharze nigdy nie będę bocił, bo jednak było by go trochę szkoda. Dadzą mi bana to wrócę ze zdwojoną siła.
kiedyś botowałem, lecz przestałem, powodem nie były mass bany lecz to, że skile zrobiłem i już nie potrzebowałem xD nie zamierzam juz bocic :(
Jak botowałem, to tylko mlv, skillowanie i czasem cavebot na rooku na ratach jak mi się nie chciało ;>
A teraz jak dobrze licze to już ponad 20k osób zbanowanych przez ten ich nowy system
Widzę różnicę graczy online na serverach na których gram, więc wole nie ryzykować =]
Moja odpowiedź to: Chociaż nie dostałem bana to po mass banach zaprzestałem botowania
@edit
ahh..
przez przypadek zaznaczyłem nigdy nie botowałem i nie botuje xD
Fail Xd
Pozdro
wielu moich znajomych dostało bany za botowanie. mimo banów botują oni dalej, zostawiają tibie i idą grać na podwórko w piłkę xD ja robie tak samo, kto chce grać uczciwie to niech gra, uważam że to każdego indywidualna sprawa.
Jak dadzą mi bana płakać nie będę
Właśnie postawiłem na slimach :)
Bociłem Boce i Będę bocić bo sie nie boje konsekwencji
Jeszcze w mojej karierze 3-letniej nie dostałem bana :)
Jak narazie pol botuje, a pol gram manualnie. Bana nie dostalem i nawet jak go zlape to leje na to. Jade 3mc i zobaczymy jak to bedzie przy nastepnej fali banow ; p
W trakcie przedostatniego mass bana gralem recznie, w polowie free okresu zaczalem masowo botowac, po ostatniej fali nie dostalem bana - botuje dalej, moze nie mozna tego nazwac botowanie bo logam na max 5h dziennie czasem na 1h jak mi sie chce; )
Botowałem dwoma postaciami, jedna dostała bana, a druga dalej spokojnie może botować.
Nigdy niebotowałem i nie zostałem za to ukarany ;]
Ale grałem boconym charem porazka ;/ 30 Ed a mlevel 10 ;/
Dlatego wole sam grac bez żadnych ,,Dopalaczy,ułatwiaczy"
dostalem na paru accach bany, do niedawna jeszcze botowalem, ale coraz mniej mam checi do tej gry w ogole, anyway zaznaczylem "Dostałem bana ale botuje nadal"
Brzydze sie botowaniem. NIGDY NIE UZYWALEM I NIGDY NIE BEDE UZYWAL :)
Cipy rządzą :D Ja bociłem, a dostałem bana na innego chara niż ten którym bociłem ;] I to w dodatku ban za hakowanie, mimo że nigdy w życiu nikogo nie haknęłem ! :D Own3d ;]
Nie dostałem bana, botuje i będę botował dla mnie to jest strata czasu siedzieć w dzień przed kompem i grać w tibie, wieczorami czasami pogram manualnie, ale tak o to bot.
Uzywałem Tibii Auto tylko do treningu. I dostałem bana. Teraz juz nie uzywam zadnych botów. Ale tak czy siak ułatwiłem sobie trochę trening :) Prosty, niewykrywalny programik (niewykrywalny, bo nie łączy się z klientem, to zwykły mały freeware). Jedyna wada, ze nie ma alarmów i trzeba się leczyć...
Botowalem wczesniej i botuje nadal i bd botowal, mam crackniete ng poniewaz na aktualnym kumpel zlapal bana, myslalem o blackd, ale tez bany sie posypaly u kumpli, wiec zostaje przy moim cracknietym.
ps. Jak narazie przetrwalem kazda fale, a boce zanim jeszcze weszly.
od czasu do czasu TA pochodzi...
(sillowanie na głównym koncie)
lub NG na noob charze
(exp)
banów brak chociaż bota używam kawał czasu ;>
czekam na następną falę z niecierpliwością ^^
Jeszcze nigdy nie botowalem xP
(Nie liczac mc i 'widocznych' rybek)
Ofc bociłem,boce i będe bocił.
Jednego bana już dostałem.. bo zostawiłem na rooku na ratach bez alarmu bota.
Te wielkie fale banów coś mi się mijają z prawda.. Chyba jeszcze nikt z moich znajomych nie dostał bana...Albo po prostu jestem słabo doinformowany ;d (ostatnio nawet na torga nie wchodziłem bo muliłem w dragon ball legend ots ^^)
Ostatnio znowu zaczynam grać to 3/4 czasu online spędzam na bocie i jedyne czego się obawiam wychodząc na dwór z włączonym botem,to to,że ktoś mnie może zabić noobcharem...
Dostałem bana i już nie botuję, bo nie chcę deleta ;D Tylko noob konta biegają.
Ja dostałem bana, ale nadal botuje noobchary ;-) Szkoda tylko mi prau 70+ knughtcików, którzy delety dostali :/
Nie dostałem bana i botuje dalej
Ja boce tylko na OTS'ach.. ;]
To mi pomaga się rozluźnić ;]
Podczas gdy jest res charów.. robie sobie najcika, pierwszy dzien + noc sa skille do 100~/100~ a potem caly czas exp dragi/dle ;]
I jako 1st zawsze wbijam 200, 250, 300 itd.
"Chociaż nie dostałem bana to po mass banach zaprzestałem botowania"
Byl update blackd i przestal dzialac.... wtedy jeszcze ng nie mialem.
botuje nadal bana nie dostałem botuje tak z 2 h dziennie wiem że nie dużo ale nie ciągnie mnie do tej gry,
Edit
bana nie dostałem
Motto: botowalem, botuje, i bede botowac.
Koniec na ten temat
Mass bany duzo zdzialaja naprawde..
Ja botuje od niedawna ale mi tam niezależy dostane bana trudno to tylko Gra
A ja 7 charami na mc botowałem, a o dziwo poleciał mój 105 EK xD
dalej bocę reszta charów, a z mainem czekam pół roku aż record minie i dalej bedę botować. 100k dziennie mogę wyciągnąć w taki sposób :)
Ludziska, wszystko z umiarem! Ja osobiście nie botuje. Ale potępiam ludzi którzy siedzą na bocie 24h na dobę na jednym respie. Takich jak wy trzeba tępić.
Wszystko jest dla ludzi, wódka, papierosy... Boty też! Ale z umiarem!
wypowiedzi niektórych z was są takie jak byście w ogóle nie grali w tibie. po pierwsze: botowany 30ED miał 10mlvl;to co to za bot? chyba z miecza ten ed walił bo z samej różdżki(bez spellów) 30tym lvlem nabił bym co najmniej 15mlvl. po drugie: tibia auto ma alarm, chyba używasz innej wersji.
Nie dostałem bana,botuje dalej i będe botować
Dostałem bana i nie botuję
I nigdy więcej nie będe botował. Lepiej pograć uczciwie i mieć satysfakcje z wbitego lvla manualnie niż wbitego na bocie :D
POZDRO!!!
Ja jestem ciekaw, czy któryś z tych zbanowanych acców miał senior tutora, czy chociażby tutora :> ogółem lubię expić łapą, ale przydałoby się trochę kasy, a wiadomo, że najlepiej to wybocić xD mam blackd z licencją do września i nie wiem czy warto bocić :< char w podpisie.
Bede Botować ,Botuję i Botowałem .
Dostałem bana na moim knight'cie ;/
Teraz gram paladynem i na wszelki wypadek nie mam nawet na kompie zainstalowanego żadnego bota ;)
Ja nie mam żadnych obaw-wszyscy botujący kumple dostali wokoło bana - ja cisne dalej hah ;)
Dostałem bana na dwóch charach i czekam... ;D Aż przestaną banować :P
Ja nie botuję, nie botowałem, i botować nie będę! Dla mnie to jest zwykłe pójście na łatwiznę! Co z tego, że masz najwyższy lvl, skill, fishing, mlvl w tibii skoro ty tego nie osiągnąłeś? Ja sie lubię cieszyć tym, że to co mam osiągnąłem sam, a nie bot.
Ja botowałem, botuję i będę botować. Bardziej niż bana boje się deda.
Przestałem botować po 2 fali, gdyż wtedy mi się pacc skończył.
Te mass bany nie sa potzrebne -.-
I tak ludzie dalej beda botowac...
Nigdy nie botowałem , nie botuję i nie będę botował !!!
Jak dla mnie botowanie jest bez sensu... Jak się komuś nie chce expić , grać to niech nie gra bo tylko innym przeszkadza ...
Bot to żenada!
Pozdro dla wszystkich anty botterów!