Witam,
No i stało się, temat staje się moją jak i Enkiego aka Mudzinex'a własnością ;)
Od teraz możecie podziwiać podwójną porcję screenów.
http://img510.imageshack.us/img510/4876/lifecopyjm6.png
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam,
No i stało się, temat staje się moją jak i Enkiego aka Mudzinex'a własnością ;)
Od teraz możecie podziwiać podwójną porcję screenów.
http://img510.imageshack.us/img510/4876/lifecopyjm6.png
Pozdrawiam.
A gdzie 80 Sworda i nowsze screeny? :<
To teraz już nie będziesz wrzucał ssów to Night Crime Threada? ;dd
No nic, pozostaje pogratulować postaci (prawie tak dobrej jak moja :E)..
I życzyć świetlanej przyszłości ;ddd
nice postać more ss plax ;P fajne eq jak na ten lvl .. ba zajebiste i skille tez niczego sobie pozdro
Screeny sprzed ostatniego hunta + starsze lvl adwanse
Wkrótce more ;)
Pozdrawiam.
wrzucaj ssy do naszego topicu! xD Ofc ładnie wszystko, dobre eq, świetne skille i te pe :) Życzę powodzonka. Mam do Ciebie prośbę. Możesz mi wejść na chara? Grałem wczoraj na postaci kolegi, on mi dzisiaj mówi, że hacked :/ Nie wiem, czy z moim charem też jest wszystko w porządku, a sam boję się wejść, bo jeśli to ja mam keyloggera, to przerąbane :/ Jeśli możesz na moment wbić, to podam Ci passy przez PW :P
Nice. Temat zapowiada się ciekawie już po pierwszych screenach. Gratz postaci ;)
Jak na razie ss bardzo mi się podobają oby tak dalej
Czekamy na więcej
Jeszcze raz GZZZ
Pozdro :-*
screeny ładne , miło sie je ogląda , jak narazie 9/10 , zobaczymy jak sie dalej potoczy temat :)
No no postać bardzo fajna, te eq i skille :)
Często umieszczaj ss'y i na jakim lev masz zamiar kupić pacc?
nom spoko, wymarzony skill ;d zaczyna sie ciekawie, oby nie zakonczylo na 20 stronach ;/ anyway gl :)
Temat zapowiada sie super! Extra ss'y wypas eq! narazie 9/10 mam nadzieje ze regularnie będziesz wklejał ss'y. Mam takie małe pytanko : skąd miałeś kasy na takie eq?o0
Też grałem na Celesta ale miałem haka i mi się odechciało grać :/
@topic
Dobre eq, dobre skille, nice ss, co tu dużo mówić gz all i dajesz dalej!!
Bardzo fajny temat 10/10 :)
Najs eq i skile gz!;]
Wczorajsze screeny ;)
2 x D Hammer i Serpent z dragów jak widać, no i mała niespodzianka po otwarciu 1 bp, w ciele był jeszcze Bp Explo x 3 i poł Bp Hmm x 5
Teraz expie, ale jak na razie loot nie idzie.
#warrock_1993
Nie wiem, nie wiem, nie mam hajsu
#kazet
Mam zamiar wbić przynajmniej 100, więc nie skończy to się na 20 stronach, jak nie załapie jakiegoś psikusa
#Virentino
To już moja sprawa, ale nie żadne allegro, bo ja na tibie nie wydaje rl cash i nie żadne hacki.
Jak zawsze ss Keelta fajne : ) mi juz prawie pacc sie skonczyl wiec wpadne tam do Ciebie lvl dobic :)
Wczoraj nic nadzwyczajnego, tylko serpent jak widać.
Dzisiaj dobiłem lvl, no i skusiłem się pójść z Dream Team'em na Deeper Fibule, no i wpadł dragonbone staff jak widać w bp ;)
No i zaczęły się ferie ;)))
Kurde Komentować !!!11!!!11
u,U kozak postac ;> zazdroszcze Ci ;> jak mowisz ze tera masz ferie to bedzie ladne PGie :> Powodzenia i oby tak dalej ;) Zakup sobie premmy ;>
Pozdro
Hhahaha
Keelto wymiatasz xD
A mogłem być na tym screenie z Deeper Fibula Quest, tylko mi się nie chciało iść. ;/
Pozdro.
Temat się rozkręca^^
Naprawde bardzo ladna postac!! bd odwiadzal ten temat :) zapowiada sie bardzo interesujaco ;] Powodzenia :)
Ładna postac,skile wymarzone.Jedno mnie zastanawia skad tyle kasiorki?;> Prosze cie o jedno nie koncz tego tematu na 5 stronach bo teamt dobrze sie rozwija.Jedym slowem tylko pozazdroscic!
Spoko ssy, wogole gz all adv. Tylko prosze cie o 1, nie wzucaj duzo zdjec z loota, serpenty, d hammery itp. 1 na jakis czas wystarczy, bo jak ja bym wzucal w moim temaci ssa z kazdym serpentem woi itp to by ktos to z 2h ogladal bo mialem tego kilkanascie bp (woi), kilkadziesiat bp (serpent) itp. Bo expie na drag od 50,60- 90+
#Arkan Karakan
Spoko ;)
#topic
Najpierw nieszczęsny lvl, ciężko było, jak lata jeszcze 10 osób
Później nie wiem czemu, ale zachciało mi się Dragonów na Draconi ;)
Jak widać opłaciło się.
Pozdrawiam i komentujcie ;)
Świetnie Ci idzie i oby tak dalej!! Skąd jesteś, że już ferie masz? Ile średnio czasu dziennie expisz?
No Keelto, gz lootów, lvli i ogólnie wszystkiego! Osz Ty skillomaniaku!!!! Też bym takie chciał idź z teamem na coś większego to będzie fajnie!
10/10/2343/982?
Super har , skad wzieles te eq?;p tez mam 50 knighta , ale na takie eq jak masz ty niemoge liczyc , skille tez gz ;) gogo 100 pzdr
No gratulacje Keelto :)
Kupujesz pacc'a? ;) Skąd masz takie eq kozackie?
Też chcę takie :<
ladnie ladnie :D, fajnie skille, eq piekne-szczegolnie demon helmet :D, gogo 300 xD
#Szafus
Mam zamiar tutaj dawać ssy, chyba nie po to zakładałem mój temat? ;)
MS mi się już znudziło, za dużo tam ludu i draga nie można czasem ubić.
#Zigzacz'ek
Co do Pacc to jeszcze nie wiem, a eq pisałem, co do drugiego pytania to pisałem na 2 stronie.
#Virentino
Ile godzin dziennie expie możesz sprawdzić na http://www.pskonejott.com/
Bo co jestem online to raczej expie ;)
#Concar
Kiedyś się dorobisz ;)
#top
Nic nadzwyczajnego nie poleciało, co drag steel shield i x-bow więc żadna rewelka.
Zdjęcia bardzo fajne! Gratuluję skill'i, hit'ów i wszystkiego innego pokazanego na tych zdjęciach. Życzę ci wytrwałości w dalszym treningu, bo mnie np. krew zalewa jak widzę jak to wolno idzie :).
Może coś na odświeżenie tematu.
Ostatnie 2 wyprawy na draconie = waste, wczoraj nie miałem za bardzo zapału do gry, ale Dragonke lootnąłem.
Wieczorem mam nadzieje, dobije lvl ;)
hehe u mnie skomentowales wiec ja u ciebie tez skomentuje :) ss spoko :P hmm ja tez expie na draconi ... wejdz na moj temat, zaraz beda ssy z draconi :)
Bardzo fajny wypadk na te smoczki :) Czy mógłbys na gg 3891299 wytłumaczyc gdzie te smoki na drakoni ?:)
@Keelto NIE POKAZUJ NIKOMU TYCH SMOKOW BO I TAK TAM JUZ JEsT TYLE NOOBOW ZE AZ ZAL !! POL ROKU TEMU NIE Bylo tam nikogo wiec nie pokazuj.... Bo teraz prawie jest zajete zawsze choc nie zawsze ;p
Gz chara..Nice eq...Fajny loocik z Dragów :>
#Vexes
Spoko, ja zawsze wieczorem expie i nikogo nie było, do tej pory...
...i jazdaa
01:08 You see Elestrigon (Level 99). He is an elite knight. He is Master of the Masters Of Madness (Colombian Rox).
##editCytuj:
00:53 Elestrigon [99]: slower noob
00:53 Keelto [58]: 99 ek on draconia NOOB
00:53 Elestrigon [99]: nma u noob
00:54 Elestrigon [99]: because im skill and later a llitle lvl
00:54 Elestrigon [99]: jajaja
00:54 Keelto [58]: jaja go to school
00:54 Keelto [58]: i dont understand you
00:54 Keelto [58]: kthxbye
00:54 Elestrigon [99]: what school?
00:54 Elestrigon [99]: i dont go there
00:55 Keelto [58]: so lame
00:57 Elestrigon [99]: na u lvlv 58
00:57 Elestrigon [99]: im 99
dodałem screena z lvl awansem ;)
Pozdrawiam.
Szybko te lvle wbijasz ;p. Jeszcze 2 i wkoncu m blade!!!. Te dragi to draconia ta?
Oj mało osób kometuje :<
#Yunkers
I'm axe fighter ;dd
#topic
wczorajsze screeny
- Loot z hunta dopisał ;)
- Miałem dosyć już kolesia który botował tam od 21 lvla, więc padł, loot: 1,3 k w kasie, nic więcej
- No i w końcu 59 lvl, 1 left.
#edit
dodałem 2 następne screeny z lootami =]
Pozdrawiam ;)
niezłe screeny lvl i loot :D
mam pytanko, od jakiego lv skilli i eq mozna startowac na pojedyncze dragi knightem ?
#jamba
Jak chcesz pojedynczo zabić draga to 20 lvl z pewnością wystarczy, tylko wtedy nos health potiony, a skille myślę, że na 65 możesz próbować, tylko wiadomo takie hunty nie są opłacalne ;d
#topic
No loot wczoraj w szczególności dopisał ;)
No i 60 lvl wleciał =]
Pozdrawiam.
thx za info ;)
a tak od ktorego lvl expic na dragach z zarobkiem? :D
i gz, lootu :D
# Morbom te dragi to sa w drodze chyba jak sie idzie na draconie ?? Sa jakies silniejsze potwory w drodze do nich??
Gz all adv.. ;] a na darconi masz jakies doże waste? ;]?
pozdro kiełek
AAaaAA Keelto ja chcę twoje eq!! Brakuje mi już tylko dh i g legs :PP Też gram na Celeście, mój nick Gizmo Lothus. Jesteś jeszcze w night crime? Jak tak to czemu nie wkleisz tam ssów :P
Topic
Ładne screeny. Ahhh ten loot. Stary ssy boskie xD. Na draconi jak bijesz dle to jest waste?
Nie wiem, ja zacząłem expić na dragach na draconi od 55 lvl, a łącznie z dragów mam loota na 90 k ( screena z lootem dam dziś), można powiedzieć, że z banku wziąłem 10 k na mfy, no i health potiony na dle, zawsze to co spadnie czyli, d shield, woi, itp. odkładam i jestem na plusie, bo sama kasa i jakieś steel helmety idą na manasy ;d
W drodze do nich możesz spotkać tylko dsy, skeletony, bh, ghoule, slima, rotwormy i carrion wormy, a więc nic silniejszego od draga ;)
Dla zabiłem parę razy, ale jak to Dl, waste i nawet tego nie ruszam, no chyba, że tak jak up, chce wbić jakiś okrągły lvl.
W Night Crime jestem, ale postanowiłem stworzyć swój topic, a do dwóch tematów nie będę spamował tymi samymi screenami.
Nie, nie mam waste, kasa zwraca się za 5/6 Bp Mf, wszystkie dragonki, woi, itp. odkładam do dp =]
Pozdrawiam.
No no ładnie ładnie ;) widzę że szybko expisz xD
Zapraszam do nas
http://forum.tibia.org.pl/showthread...67#post2352467
PozdrOoOoO i Good Luck ;)
No i nie mogę lvl nabić, bo jakiś naabek się wbił na Draconie =[
Już miałem go dosyć więc wyszedłem...
No i screen z dotychczasowym lootem,
do tego 400~ burstów, 79 green dragon leather, 17 green dragon scale i jakieś perełki.
Pozdrawiam
Nono, Postać ładna ; )
A skile zajebiaszcze : p
Oby tak dalej : D
Gz advensów, lotów, questów itp. itede.
P.S. Za niedługo tu wrócę i zobaczę jak sie rozwija temat
Ciężko było dobić ten lvl, zrezygnowałem z Draconi, to expowisko dla 1 osoby, a nie jakiś 2 kolesi mi się szwendało >.>
Loot taki jak na screenie + 1 k w kasie, 3 Bp Mf Used.
#edit
No i ostatni hunt ;d