Witam. Zapraszam wszystkich do wklejania zdjęć, waszych postaci na Elysi :] To ja zaczne i na dobry początek wkleję avans na 30 lvlik :)
Wersja do druku
Witam. Zapraszam wszystkich do wklejania zdjęć, waszych postaci na Elysi :] To ja zaczne i na dobry początek wkleję avans na 30 lvlik :)
Gralem kiedys na elysi ale ten swiat zabardzo mi sie nie spodobal, a ss jest najs, pokaz skile itp.
mój kolega gra na elysi więc może da screny, jego name Zaridus.
Mogłbyś dac więcej fotek gdy zakładasz swój temat, bo jak narazie to nie ma co oceniać. I znajdz kogos kto będzie z tobą prowadził temat (jezeli niemasz w swoim zapasie duzej ilosci fot).
walic warna elysia to najglupszy swiat opanowany przez swe i pa/pk 30lvl pk wiec nawet nie graj i tak bedziesz hunted za lvl
Chlopak dostal wanred posta. p.s nie ma co oceniac lvla 30... rozumiem 60 czy cos to juz bym tez swoja wkleil
Na Elysi pykałem dawno, dawno temu ale dam stare screeny (jeszcze z PACC-em :)) i jedno aktualne.
Najstarsze zdjątko:
http://img246.imageshack.us/img246/8049/uo0032qw2.jpg
Tutaj historyczne zdjęcie ... kilka minut później zostałem bezczelnie ściągnięty na jedno UE od 108MS-a :) G Arm wypadł :(
http://img292.imageshack.us/img292/5674/uo0068arj4.jpg
Gdzies miałem fotke jak full beggara kończyłem ale nie moge znalezc ;/
A tu aktualny stan postaci (sprzed 10 minut, zalogowałem sie na starego chara)
http://img138.imageshack.us/img138/1...ztytuu6sm8.png
W Tibie juz nie gram, bo za bardzo nie mam czasu a rodzice narzekaja na oceny :(
No... ładnie , ładnie - ale co tak mało tych ssów , i wogóle taki temat skapciały...
GZ Aster Warrior , lecz nie mniej jednak - niewiem dlaczego , ale ten tamat długo nie przetrwa... A wiecie dlaczego?
1. Na początek tematu (Autor) dostał warna za pierwsze zdjęcie...
2. Mało ludzi w temacie...
3. Nawet 2 stron niema...
4. Większośc ludzi nie gra na Elysii - bo są tam hordy Pekerów , oraz można dostać hunta za praktycznie nic...
To tyle odemnie , a foteczqi ocenie na 6/10 - ze względu na świat ;/
Pozdrawiam !
Teraz juz czasy masy pekerów mineły ... powodem jest używanie SD dopiero od 45lvla. Dopiero jak upierdolili sorców/drutów (8.0) to powstało This Is How We Do to zaczął się mass pking. Ale, że znałem tam prawie wszystkich to mnie nie ruszali xD Nawet tym charem w Falling Legion (najlepsza POLSKA gildia) ale nic tam za bardzo nie robiłem (dołączyłem po wojnie) a potem odrazu odszedłem i chyba to był dobry krok bo miałbym teraz hunta na 150k...
@Ci co narzekaja na PKerów.
Chyba nie widzieliscie nigdy innych swiatów, ludzie.
Na Grimerze mozna spokojnie expic, ale BR tam rządzą więc praktycznie ciągle łapie się hunty (do 50k ale za to naprawde czesto)
A na Furorze? Grałem tam na 7.9 chyba i by zabic mnie (33ED) przyszedł 45MS wraz z 55RP chociaz mógłby mnie zabic sam jak chciał xD Na Elysi chociaz jakos pekuja z "muskiem"
oto moj druid jak wbilem 35 mlvl
Załącznik 27134
a tutaj moj knight jak przekroczyl 0,5 mln expa(niestety niedlugo potem musialem go sellnac z powodu hunta;/)
Załącznik 27136
wypasne SS i zycze dalszych Advensow :)
Dobre sski tylko troche malo
Dla podtrzymania tematu, żeby nie umarł.. :P Wrzucę sska :P Ostatni awansik. Pozdro !
EDIT !! OD TERAZ WSZYSTKIE POSTY O TREŚCI "WYPASNE SS ONEONEOENE !!! DAWAJ WIECEJ" REPORTED ZA NABIJANIE POSTOW
Fajne Ssy dawac more :)
Ludzie ja wrzucam screeny, a nikomu sie nawet obejrzec ich nie chce...
widze ze swiat milczy wiec dodam cos od siebie z mojej kolekcji screenow(58) zeby temat nie upadl. Screen sprzed okolo miecha
http://img228.imageshack.us/img228/4264/65mlvsl4.jpg
hah cos wygrzebalem to dam next. Zachod slonca sprzed 4 upkow teraz juz takich nie ma po wprowadzeniu tibijskiego light hacka:( Patrzcie i placzcie co nam cipsoft zabral. Zachod trwal tylko 5min z czego pamietam:P akurat udalo mi sie uchwycic
kiedys moze dorzuce pare ss albo zaloze oddzielny temat
edit@
jakis blad screen za moment
Siema. Takie zdjęcie. Komentujcie. Proszę was... :)
Dobra, piepszyć to moze dostane warna za double posta, ale chce wklejać dalsze zdjęcia, a nie mogę bo nikomu się nie chce komentować, jak tak dalej pojdzie to to oleje...
Skapciały to ty jestes, wyjdz i zamknij drzwi to nie jest temat o jego postaciach, tylko o Elysii :/ a więc nie tylko on ma prowadzic temat!
Co do fot to jednak zmieniłem zdanie i mi się podobają. Idzie ci nawet dobrze ale cos jednak fot mogłoby byc więcej...(mimo dobrej jakości).
Zycze ci dalszych awansów i braku hunta.
Wybrałem się na troche wyvek i dragów - o to rezultaty
no to walne kilka sreenów aby temat nieupadł :P
POZRDO DLA WSZSYTKICH Z ELYSI :P
Demonka i scalak ?! musisz miec duzo kasy :) ale wiedze ze ladnie Ci idzie i ze bedziesz sie rozwijal razem z tym tematem ;]
Nie będe gorszy i wrzuce advence z 1 dnia :P
http://img129.imageshack.us/img129/1...eku0019xx3.jpg
resizing image :s
Kolejna dawka oneoneone !!!1111
gratz wam wszsytkich awansów tak szybko wbijacie te cyferki że tlyko patrzeć a zaraz będzie awans na 100 lvl Cruder Karo. Jakie masz aktualnie skille? i na czym najlepiej ci sie expi?
Mam pytanie:
Jak jest teraz na Elysi, kiedyś miałem tam 40 pallka...
Juz jakis czas temu ale narazie mam tylko ten... niedlugo dodam nowe.
xD xD GZ cregh Oby Tak Dalej :)
Kolejna dawka :D expie ostro - komentować ! a ten up został reported. Pozdro !
no no no gz tych advencow ss niczego sobie pokaz skille ;) i o by tak dalej go go to lvl 50 xD i na Bk Qest hehe
@up
skile pokazal wczesniej-.-
@topic
Fajne screeny :D podoba mi sie ta Noble axe, mam pytanie jaki masz best hit i na ktorym lvl miales 70/70.
Best hit 222 w draga ^.- a skille 70/70 miałem już tak od 30 lvl. Expię pod mount sterum na dragach + mumiach + cryptach + ghoule + beho + szkielety.
Fajne screeny :D
To prawda że elysia jest przez swe opanowana (tak qmpel mówił?)
gratz best hita 222 ^^ niech będzie 666 :D
Duzo ludzi fotki wkłada wiec mam nadzieje ze temat nie umrze ^^
Znaczy przez swe opanowana... Głównie żądzi gildia WRI i wszystkimi trzęsie, więc raczej trzeba się podporządkować, ale jest dużo polaków high leveli, na których też trzeba uważać, np. mój kumpel załapał hunta za posta na tibia.com.
Yo świeżak.
o lol to tu gra ktoś oprócz mnie? xd
Tak jest ! Ja gram i pare innych osób, wklej jakieś zdjątko, proszę bo jak na razie to tylko ja wklejam, a reszta ma to wszystko serdecznie w pupci
Ateush ... Gz za exp, jednak zauważyłem, że miałeś podobno bić skille? xD Temat się dobrze rozwija i życzę powodzenia wszystkim co wklejają fotki =)
Pozdro i GUD LAK NYGA BRADAS ;p
Fajne ssy kiedys gralem na tym servie (tibia 7.5-7.92) i skończyłem przez kilka osób (Martinos-druidos czyli Aler Jehad)
Ale tylko 2 pamietam Master Gregs i Radziomistrzu no i jescze Adam Podolak w desperacji ukradlem mu dsma chodzil wtedy po 90k
Pozdrawiam
Artemisus Adorus
nie ma tej postaci w bazie danych poniewaz deleted
Jest ktoś zainteresowany kupnem tego knighta. Skille 72/72 level 38 prawie 39 (Padłem) Eq.: G arm, p legs, noble axe, medusa, warrior. Troche smieci w depo typu kusze, broad swordy... Interesuje mnie cena około 100zł. Konto posiada recover keya, którego oczywiście również podaje przy kupnie, w gre wchodzi allegro. Pisać chętni. 8743150 (gg)
powiem ,,gz,, awansów wczesniejszych ale czy możecie nowe dawac??
ps. też gram na elysi ;p
Fajne screeny. Też gram na elysii, tylko że jakoś screenów nie mogę wstawić. Jest jakiś limit postów czy coś?
@Mój nick Immortal Medivh
Narazie daję jeden screen. Z takiej małej wojenki :p
Dziękuję za pomoc moim szwedzkim kumplom ;]
Mały refresh i stan postaci po wszystkich dedach =/ pewnie by już było z 77/77 :/ Eh... Skilluje do 80 - tak postanowiłem, tylko nie wiem skąd kase na robale wziąść bo sprzedałem 100k, ponieważ cisło mnie z hajsem irl.
JEeeeee My nyyga braaaadts 100 post :D ale ze mnie spammer ^.^ Pozdrofka
Dobra pierdole. Zamknijcie ten temat, bo i tak każdy ma go w dupie. Nara.
@ ate:))
Gz chara:)) Ja na elysii gram dosyc dlugo z przerwami na inne servy i na elysii jest TEN klimat ktory zawsze byl w tibii moze i jest troche pk ale jak sie ma znajomosci, nie kozaczy, nie podchodzi do kazdego i nie pyta sie "pl pl pl pl?" to nie ma sie problemow. Mnie pk moze raz ubili(ale wtedy to bylem jeszcze newbie:D) a tak po za tym to na okolo 100 pk jakich spotkalem to nikt mnie nie zabil.
Co najwazniejsze pomogam wiekszosci osob na servie wiec jestem dobrze znany nie raz pomoge komus bez interesownie zucajac mu 1k :)) albo ihajac/uhajac(nie r...)
Hehe więcej ssów bo na razie same komentarze.
Ale gratz adv. ;)
witam jestem nowym graczem na elysi zaczolem grac dzis