Oto solucja SpikeSword questa w filmie :) ja go jeszcze nie zrobiłem bo nie mam wszystkich "DZIWNYCH" ciał potworków :)
youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078
Wersja do druku
Oto solucja SpikeSword questa w filmie :) ja go jeszcze nie zrobiłem bo nie mam wszystkich "DZIWNYCH" ciał potworków :)
youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078
pewnie znów jakaś ściema.. obejrze i dam edita..
@Edit
ee tam, zdaje mi się że to fake.. jak wy uważacie? ;>>
OooOOO...ciekawe, ciekawe ... nie można określić za bardzo czy to jakiś fake czy nie, więc zobaczę jeszcze raz xD
#edit
A jednak fake ;]
Zamiast says pisze mowi xD
LOL...
Nie wiem co napisać ;pp
Jak tak dalej pójdzie to będzie na youtube spoiler do WHQ .
GZ ..
O kurwa omg jesli to prawda to normalnie, nie umiem tego opisac jak podnmieta
edit
fake??
:(((
ja to mam z YouTube niechacy sie znalazlo :P Wiec nie mowcie ze to jakis moj OTS....
Skad wziac te wszystkie ciała?
I jakie sa potzrebne?
Name: Shadow Rex
Sex: male
Profession: None
Level: 17
World: Inferna
Residence: Rookgaard
Last login: Jun 18 2007, 18:53:20 CEST
Comment: (\(\
(>'.') Pozdro!
(~(")(")
Account Status: Free Account
Istnieje taka postac i co ciekawe dodal ten filmik tego samego dnia co gral;>
Moze to mowi zamiast says jest jak sie ma spolszczona tibie:>?
Ciekawe... Film cokolwiek ciemny, nie wiele widać co robił ;s
Ale może to działa. Kto wie.
lipa ... obejrzyj jeszcze raz dokładnie, a zobaczysz że to fake ;]
Kurde super;) ja chyba to sprubuje zrobic;D jak moj qmpel rookslayer wejdzie na tibie:D a jak nam sie uda to juz rook nie bedzie taki fajny i beda tylko same SoF ;/
@edit
Jednak fake poniewaz:
Mino Mag wali z energy field's ktorych nie uzyl,
Koles wali w niego srednio hity 10-20,
I w ogole zamiast "says" pisze "mowi" to raczej ots ale ten skrypt gdzie zdobywa golden key jest super(moze prawdziwy...)
To mi teraz tylko powiedzcie jakim cudem na tej czaszce był ogień jak z FFa, jak nic na niej się nie pokazało, żadnego deada, a był kursor, jakby coś było przenoszone ..
Nie jestem pewien do tego, bo to już drugi filmik z ss, jednak ten jest pełniejszy, bo filmik Kreusa jest tylko do momentu teleportu, a twój do sali z ssem :)
Jak ktoś up napisał, tak samo można zrobić na jakimkolwiek otsie i napisać dobry skrypt :)
A dokładniej w którym momencie widzisz, że fake .. ?Cytuj:
Dymek_sc napisał
#edit
o wybaczcie, teraz zauważyłem, że na czaszkę wylano krew ;oo
O.K To jest Fake. Dlaczego ? To proste:
1. Jak gościu coś piszę to zamiast "Shadow Rex says" pisze "Shadow Rex mowi", czy coś takiego.
2. 17lv nie walił by Mino Maga po 45, 25 LOL. i zużył na tym tylko około 5 manasów. Sunrise na 50lv pewno z 5 gościu ledwo by go rozwalili.
Czyli to jest na bank jakiś ots.
Edit:
3. Jak on używa G keya i wchodzi przez fieldy piorunujące(lol xd) do przedpokoju Mino Maga, to czas jest przyszybszony. U nas mija 4s to u niego 20s i tylko 1 hita po 20 dostaje od fielda ??
4. 70% uważa, że w pokoju Mino Maga są boxy. Mój kolega z real podobno je widział, tak więc gdzie one są?
5. Mino maga na 6 hitów po 40, 20 itp. rozwalił ?? GZ
Brakuje jeszcze tylko, że akurat z Mino Maga poleciał mu Brass Armor. To jest na 100% fake. Skoro wszyscy 40lv+ nie mają SSa, a taki 17lv ma ?? xd lol
Raczej Fake .. Ponieważ zamiast " say " jest mówi .. Tak mi się wydaje ..
Albo ?!?!?!
hxxp://xxx.tibia.com/community/?subtopic=characters .. O.O 17lvl mino maga . Coś nie tak.
xx = tt/www . Pozdrawiam.
@UP
Na filmiku widac że rzuca ciała mino, trolla, orca, wolfa, deera i spidera.
Chyba to nie fake ale mam chara na infernie więc jak ten ziomek będzie to zagadam do niego i dam edita. Czego on użył na tej czaszce ? Krwi czy life fluida? I czy ta czaszka też musi mieć inną wagę tak jak inne ciała ? Wie ktoś może?
@edit
Sory, teraz zauważyłem że jest zamiast "says" jest "mowi" ;/
Mi się wydaje, że ten filmik jest z jakiegos ots'a, ponieważ nie jest napisane, że ktośtam says: :P tylko ktośtam mówi: :P.
-.- i co z tego że jest napisane że "mowi" może to spolszczona tibia? Da się tak zrobić, sam sie kiedys próbowałem bawić w cos takiego.
Poprubujem, zobaczym xD
Ktos napisał że walił w mino maga po 45... Tak może byc jeśli ma nabitego z 18 distance fighting i wali ze strzal!
Faktycznie .. przeoczyłem to mówi ;//
A już sie napaliłem na spike sworda -.-''
Ale napracował się nad fakiem.
@up
Szczerze wątpie aby była spolszczona.
Jesteście lamy bo daliście sie nabrać. Popatrzcie dokładnie. Jakis tam cwel MÓWI zamiast SAYS
http://images28.fotosik.pl/1/69f25077914f9d9c.jpg
Dobra, film jest mój. Nie umieszczałem go tutaj bo ludzie jak już widać biją posty ...
lifefluid
Czaszka leży tam po każdym save serwie
Bo to spolszczony klient. Pozdro Areczek1801 ;]
@Dla osób które twierdzą że to fake.
http://forum.tibia.org.pl/showthread...31#post1868931
Mowi bo może ma spolszczona Tibie ? Jeśli to prawda to extra xD
Pan Wojtek - Sam jesteś debil. Każdy od 2 stron tego tematu mówi, że zamiast Says jest Mówi.
Smoczek Leon - "Bo to spolszczony klient. Pozdro Areczek1801 ;]"
Może i spolszczony, ale że
GOŚCIU WALI MINO MAGA PO 45, 36, 20 ?? na 17lv ?? Skille 40/40 ?? I co jeszcze. To jest Fake i tyle
A może to nie fake, a SPOLSZCZONA TIBIA?
;>
Piszę, to bo gdzieś na forum ona była...
@Edit, Up
Mino Mag ma słabego defa...
Z tym "mowi:" to nie jest jeszcze dowod, ale ja mam inny. Albo ja mam omamy albo zamiast Aaaah...(zcy jakos tak) po wypiciu life fluida jest... no wlasnie zobaczcie sami. Scenka po zabiciu mino maga
img470.imageshack.us/img470/9629/fakemt1.jpg
Nie wiem czemu takie hity mi szły. Sam byłem zdziwiony. Przed komnatą był wolf. Biłem go po 4 (full def) a mino po tyle (45).
Może nie widać tego na filmie ale gdy otwierałem drzwi i weszłem odczułem lekkiego laga mojej postaci. Inne stworki biegły normalnie, nie cieły się a moją postać na 1 sec stoi...
Woow to przełomowe odkrycie ! (jeśli to nie fake) trzeba tlyko wiedzieć co za dedy on tam kładał bo jest jeden szkielet, mi się wydaje że to może być to, zaraz zresztą sprawdze. <podniecony>
@Edit
Co on położył na tą czaszke ?
@Edit2
Czyli to fake... :( Ale trzeba przyznać że dobry ;)
Nieudolnie zrobione fake, mino mag wali ze zwyczajnego explo, a on na real tibii ma takie swoje ;)
"You have found a spikesword." - spikesword razem, ots
Mino mag nie summonuje snake`ów
Przy tych hitach zacząłem sie smiac
Ale docaniam, ze Ci sie chcialo to robic, ale mogles sie bardziej postarac
-=Sir Wrath=-
Ale żeś zamulił... Normalnie... Mój kolega ma 35lv Rookstayera. Na 18 dist z Bowem nie walił po 35, a gościu wali po 50 !! Katana. Musiałby mieć skille 25, a żeby mieć takie skille trzeba z tydzień skilować.
Edit:
Ściągnąłem Tibia PL by Areczeq, czy jakoś tak. Rzeczywiście tam mówi "xxx mówi"
No i co z tego. Za żadne skarby świata 17lv nie waliłby Mino Maga po 40. Zastanówcie się...
Lepszego fake'a nie widziałem. Po 1 zamiast 'says' pisze 'mowi'. Po 2 Aaaach, jest jak na OTS'ie a nie jak na rl Tibii. Po 3 od kiedy Mino Mage summonuje snake'i. Po 4 od kiedy Mino Mage wali z explo?.
Wydaje mi sie że "fejk" no ale ....Gdyby to byla prawda..było by Super :)
Ale nie wydaje mi sie tak jak połowie forum :D
Co z tego że fake
Moim zdaniem bardzo fajnie to zrobił :)
Mino mag przywoluje snake'i?? bo jesli nie to fake na 100
@ice
wyprzedziles mnie z tymi snake'ami
FAKE !!! Przecież to by była wielka afera a nie tylko jakiś filmik na youtube ... Jest wiele dowodów że to fake np. hity po 40, MM żadko wali z explo tylko i nie wiem dlaczego się palił jak dostał z tego explo przecież explo nie podpala
http://tibia.pl/monster/Minotaur_Mage
O MM:
Walka walka magią [pocisk energetyczny, explosion, energy field]
Specjalne brak
A więc nie przywołuje Snaków. Gdyby to robił, to już ktoś je by dawno zauważył, a ja miałem kilku Rookstayerów i byłem na Mino Hell i nigdy tam nie widziałem Snaków.
Poporstu nie wiem co napisac
Big Gz
Jednak to Fake zgadzam sie z opiniami innych ludzi ;]
Po 1 wyszedłeś na takiego noob'a, że jak to przeczytałem to aż ze śmiechu się polałem...
@po 1
Spolszczona wersja tibii.
@po 2
'Dlaczemu?'
@po 3
Od dawna, tak mino mag sumonuje snake'i o ile mi dobrze wiadomo... -.-'
@po 4
Mino mag wali z explo od chuj dawna -.-'!
OmFg Whata newb...
Fake, MM nie sumonuje węży, tylko ma je w ciale po śmierci, te hity są za dobre, a pozatym :
Na końcu pisze "You have found spikesword", a nie "You have found spike sword". Hyh, fake ;p
Gościu stoi cały czas obok MM i nie widać Arrowsów, wiec wali po 40. Hmm... Nice Hity jak na 17lv.
Dowodów jest wystarczająco, by twierdzić, że to fake. Ale mimo tego chciałbym pogratulować autorowi niezłego fake'a, miło się oglądało. =)
Tak... Ma słabego Dega MM...
http://www.youtube.com/watch?v=88dKny1yL10
A tutaj 2 gościu i po 10 go walą ?? MAX
Edit:
Mino mag na http://www.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078 nie walnął ani razu z Energy Fielda, a http://www.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078 nie walnął ani razu z Explo i chodzi po przekątnej O.o o.O :p Czego to ludzie nie wymyślą.
Edit 2:
<Pyrek> bo to Tibia jest spolszczona. Dajcie jeszcze 3 takie filmiki z tym gościem. Napiszcie do niego niech wam pomoże w queście, to uwierzę xd
Fajnie, jeżeli to prawdziwe :) spróbuje wykonać questa :)
Zamiast Says Mówi to Chyba OTS
@up
W każdym poście to każdy wałkuje i chuj! Człowieku jest już spolszczona tibia -.-"!
BO każdy filmik z MM'em to jeden gówniany fake... Razem z tym... Teraz to i zmieniam zdanie i podziekowanie dla tego pana <ale gz za dobry fake> ;)
@edit
A jeszcze jedno, ten gościu nie dawał by tylko głupich uśmieszków typu: ':D' ';O'...
Podniecony by przecież musiał byc chyba nie -.-'?
A może MM na rooku ma jakieś inne wlasciwosci? :)
Czy cipsoft nie mógł Zmienić MM na rooku na łatwiejszego?
Pomyślcie
Gdyby MM był silniejszy To Gracze by padali baardzo szybko
A przezto Cipsoft dodał Temu MM summon snake'ów :)
O.o warto tego sprobowadz chodz ten typ gral na OTSie wiec nie wiadomo czy to prawda.Ale wygladalo profesjonalnie :D
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 65 (użytkowników 39 oraz gości 26) hoho jakie zainteresowanie :D Pewnie fake ale gz dla tego kto go zrobil (dobre)
@Edit
@Yanni G on wylewa tam chyba Lifefluid lub Krew sprubuj obydwa :d