Witam,
przed momentem do downloadu trafiła najnowsza wersja TBI GG : )
W wersji tej dodałem brakujące outfity oraz "Addony", na brak których wszyscy narzekali : )
Tak na osłodę oczekiwania na "prawdziwe" TBI ; )
Pozdrawiam,
aari^^^
Wersja do druku
Witam,
przed momentem do downloadu trafiła najnowsza wersja TBI GG : )
W wersji tej dodałem brakujące outfity oraz "Addony", na brak których wszyscy narzekali : )
Tak na osłodę oczekiwania na "prawdziwe" TBI ; )
Pozdrawiam,
aari^^^
Na to czekałem ^^ Dzieki
@Edit: Jestem 1wszy !!!
@edit2: przepraszam spleen za pm'kę o updacie ;/
Ile mamy 7.81 ,dwa dni ? Swietna robota Spleen :]. Chociaż juz dawno nie gram w tibie to chociaż wiem ze będzie mniej płaczów ludzi dalej grających w tą denną gre.
Pozdro,
Feomthar
@up:
No i ?
no fajnie tylko ten link nie chodzi :/
A ja juz myslalem ze Tibia Black Ice :D... GG akurat nie uzywam. Spleen kiedy mniej wiecej bedzie TBI ??
Dzięki spleen :P Najlepszym "pomocnikiem" do tibii jest ? TIBIA GG :P
wszystko fajnie gdyby link dzialal otwiera sie stronka jakas graveyrad.neostrada.tibia7.81 niewiem to niedokladan i pojawiaja sie rozne znaki jakies nie polskie??
Dziwne ale kiedy naciskam "akceptuje" to mi jakis shit wyskakuje :/
@edit
Ale i tak gratuluje roboty ;)
no no spleen ukłony po pas. takiej predkosci to w Microsof'cie nie maja.dobra robota.
eeee co jest jakoś ściągnąć nie moge ;/
@edit poprostu dajcie odświaż i bednize all ok ;] umnie dizała jak daęm odśwież
spleen panie spleen jestespan wielki !!! 2 dni swietna robota naprawde
spleen kolejny raz ci sie udalo ;) nie urzywam tego ale imponuje mnie twoja szybkosc ;)) tyle dobrego robisz dla ludzi ;)
wielkie thx za tibia gg lecz przydalby sie tbi do podnoszenia spearow;p ale damy rade:D
Ten co muwił że tibia jest denną grą sam ma dno w głowie
No nareszcie.. ;p
Bardzio fajne to jest ^^
Świetna robota !!! ehh i te addony :D:D cudo :P
Teraz pozostaje nam czekać na TBI bez ktorego nie ma duzego mlvla :D:D
Widac wlasnie kto ma dno w glowie.Najpierw naucz sie pisac poprawnie,dopiero pozniej cos pisz.nie popisuj sie polskimi znakami :)Cytuj:
Nigo napisał
Dzieki,programik sie przyda.
Gz spleen
Nareszcie będę mógł expić w jasno oświetlonych jaskiniach itd.
:D ściagnęło sie i przetestuje je :P
Wkoncu TBi ale co z tego jak cipki za tydzien wymysla "Apdejt" ktory nic nie da
Btw W tebeii som Kaylogary kture chakujom ludzi i zabierajom im bras sety!
Edit:Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 89 (29 użytkownik i 60 gości)
Wprowadzcie blokade/limit niezarejestrowanych bo to "lekka" przesada jest
ncie job Speeln jesets bogiem xD teraz czekami na TbI tylko z dzialajacym podnoszeniem bo niegram na RL bo neichodzi ;/ i niema jak trenic ;/
Skoro uwazasz ze denna to po co wogole grales!?!?!!? Jak ci przywale z krzesla to nie wstaniesz... xD Po co ci konto na forum skoro i tak nie bedziesz wiedzial co nowego wyszlo?!?!Cytuj:
Feomthar Dalgon napisał
A co to programu: swietnie ci wyszlo i jak szybko... Jestes wielki :)
Bez ciebie (Bez twoich programow) nie mioglbym tak dobrze grac w tibie :) Kiedy wyjdzie TBi? (Bo to lepszy bot) :P
czemu nie mogę tego ściągnąć ?? wyskakuje mi jakiś shit.
No piknie, piknie! :D
tak btw...
Nawet chuck norris robi błedy :PCytuj:
Tak na osłodę oczekiawnia na "prawdziwe" TBI ;
Jak kurwa zrobi =.=Cytuj:
Riddick_91 napisał
Ja tam mUwie i co mi zrobish??!?!!?11/1/Cytuj:
Nigo napisał
Napewno sie przyda, dobra robota.
Wszystko cacy, tlyko jak "akceptuję" to mi wywala jakieś neostrada graveyard xD. Odświeżanie nic nie daje. Niech ktoś na rapida wywali bo chciałbym te addony przetestować. :)
dajcie na rapida plx bo mi jak up jakiś shit wyskakuje i nic ni daje do h**ja wafla -.-
@edit:no to dzis z tbi gg nie skrzystam ^^
@phil: w tbi gg dodajesz sobie addony i outfile bez pacca ale inni ciebie nie widza w tych outfilach ;)
jejeje o to chodzilo :D tylko ze nie moge sciagnac :/ pokazuja sie jakies cyfry i jakies znaki algebra albo cus robie odswiez i nic :/
Oo fjanie :D a szczególnie brakujące outfity :P Mam nadzieje że nie długo bedzie nowy TBI który będzie podnosił speary bo o to mi głównie chodzi :P
Heh ulatwiasz zycie wieeelu osobom. Osobiscie nie uzywam bo mam takie postanowienie up date' owe xD , ale zaintrygowalo mnie jedno... na czym polega to z tymi addonami ? Za masz addona nawet na Facc? Bez zadnych qustow? Wytulmaczcie prosze :P
Wielkie gratki za szybkość ;] - good job
PS. Ci którzy nadal czekają na LH zapraszam do tematu:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=124854
http://www.megaupload.com/?d=BRSQ3B2V
GG dla tych ktorzy nie moga sciagnac ze storny downloadu tibia.org.pl...
TYlko że radze sprobowac o 4 rano :P
dzieki :****
jak chce pobrac to wlancza mi sie jakis graveyard.neostrada.costam a jak odswiezam to nadal jest tak samo, pomozcie, zawsze mi sie szybko sciagalo, pierwszy raz mam taki problem :(
@up
dużo osob ma taki problem ^^ ja terz nie moge sciagnac ;p
@Dark Mambus:weś zarzuć na rapida bo cos nie moge sciagnac z mega :/
WooooW... Cóż za prędkość ;) Dzięki, dzięki... :) W końcu będzie światełko :) I outfity z Addonami :) Dzięki wielkie!
@Do wszystkich, którzy mają problem ze ściągnięciem
Pobierzcie ten plik za pomocą Internet Explorer'a, bo przez Firefox'a albo Operę(?) się nie ściągnie.
Plx plx ponawiam prosbe o wytulmaczenie mi o co chodzi z tymi addonami ? :)
Wez mi powiedz chlopcze,jak tu cie nie kochac :-p
Brakowalo mi outfitow xD
Dzieki ;) Szybko jakos ;d Czekam na TBI.
Tak Dobre i TBI GG.. ALe Kiedy doczekami sie prawdziwego TBI??:D Tibia Auto juz dawno jest..
mam fire foxa i probowalem tez z explorera i tez nie dziala
Ja ściągnołem flash getem;p
@topic
Good work Spleen
mi też nie chce chodzic przez IE. coś z linkiem musi byc nie tak ://Cytuj:
Vanir the Dark napisał
Jak klikne , że akceptuje to takie nie polskie znaki sie pojawiają o.O również próbowałem IE lecz bez skutku ... =(
Masz, prawym i zapisz jako: http://graveyard.neostrada.pl/TBI_GG_1.81.rar
GRATULACJE SZYBKOSCI !!!!! :]
nie zasysam bo nie uzywam gg ;] ale i tak gratz
ściągła mi sie strona z tymi znakami .. o.O chyba sie nie naciesze addonami :pCytuj:
Silnikos napisał
@up Wytulmacz mi o co chodzi z tymi addonami bo chyba sie nei doczekam !! prosze :)
@offtop
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 39 (9 użytkownik i 30 gości)
Tez jestem za jakims wiekszym ograniczeniem gosci niz tylko od 12:00-21:00 ( o ile sie nie myle)
Cytuj:
Phil napisał
No jest TBI GG no nie ? ;p i se mozesz zmienic wygląd twojej postaci i tylko ty to widzisz i se mozesz lazic z addonem ;p ja chce to miec ale cholera nie da sie ściągnąć =/ napiszcie do mnie na gg 7678755 jesli ktos chce mi wyslac na e-maila .. z góry thx ^^